homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce preferati?-5

#77 2008-02-01 11:07:32

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ce preferati?

repidi big_smile
si deadrose too

mami de minuni hjarta

#78 2008-02-01 11:07:38

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

rotfl2

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#79 2008-02-01 11:09:11

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

pink martini sterge si tu:Dbig_smile:

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#80 2008-02-01 11:09:46

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

stergeti, stergeti sa videm ce se intampla wink

#81 2008-02-01 11:31:56

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

rotfl rotfl rotfl suspansul e in crestere...  rotfl rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#82 2008-02-01 11:41:10

deadrose
Banat

rotfl si crek ne tine mult si bine k acu vad k nu mai e on tongue rotfl2)

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#83 2008-02-01 11:43:59

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ne mai lasa cateva zile sa fierbem in suc propriu si dup-aia...pac, lovitura de gratie rotflrotflrotflrotfl mama de cand nu m-am mai distrat asa! rotflrotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#84 2008-02-01 12:33:30

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

nicolle_rox a scris:

ne mai lasa cateva zile sa fierbem in suc propriu si dup-aia...pac, lovitura de gratie rotflrotflrotflrotfl mama de cand nu m-am mai distrat asa! rotflrotfl

vad ca ca distrati nu gluma rotfl ce mister, ce atmosfera, simt ca as putea face o noua revolutie cu voi rotfl
sa va zic sa nu va zic, sunt bau-bau-nu sunt bau-bau big_smile
toata lumea este in stare de alerta, sa stergem posturi, sa prindem bestia, la arme surorile mele box

Ultima oara a fost editat de balaurulfurios (2008-02-01 12:34:58)

#85 2008-02-01 12:39:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

balaurulfurios, in loc sa iti creasca stima de sine pentru ca iti dau fetele atit de multa importanta tu devii agresiv....atitudine care, fireste, se asorteaza cu nick-ul insa care mie nu imi place deloc...
vrei deci sa schimbi tonul? te rog....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#86 2008-02-01 13:00:13

balaurulfurios
New member

ti se pare madam din avatarul meu ca sunt furios? nickul a fost pus in stransa legatura cu poza de la avatar! unde sunt agresiv???? eu chiar glumeam si radeam cand am scris postul de mai sus!!!
daca nu stii de gluma, respectuos iti sugerez sa te abti de la comentarii!

toata lumea la ultimele 20 de posturi cred ca s-au distrat, dupa emoticoanele vesele, unele cu tavaliri pe jos de ras, care apar constant in fiecare post  nu cred ca sugereaza ca cineva e suparat aici!!! si ce face duduia admin? vine si strica cheful!

rasul face bine, stii? creaza buna dispozitie in lumea asta de cacat mai avem nevoie de momente de destindere, relas, sa uitam ca avem impozite de plata, taxe peste taxe, tva-uri in cazul unora, salarii, gaze, apa, lumina, etc.

sa-mi creasca stima de sine???? sunt cumva o paria a acestei societati si pentru ca am avut onoarea sa-mi adreseze cateva cuvinte fetele ar trebui sa stau umil in coltul meu? aici se vorbeste de la egal la egal, asa cum e si normal!

de ce nu ar trebui sa le creasca lor stima ca le-am bagat eu in seama? ca ele sunt mai multe si ca e un forum dedicat femeilor?

agresivitatea mea o confunzi cu revolta, care am avut-o intr-un post! nicidecum asta! cel cu copilul la 12 ani care s-a apucat de sex in loc sa-si traiasca copilaria.

eu chiar m-am simtit bine, am ras cu fetele mi se par super haioase, n-am de gand sa jignesc pe nimeni. asa ca ai putea sa nu ne strici jocul si sa te bagi in seama doar daca ai in post cel putin un emoticon care rade?

sa schimb tonul? adica sa nu mai rad????

in poza de la avatar vad ca zambesti duduie, nu are nici o legatura poza cu felul in care scri!!! seriozitatea dauneaza grav sanatatii! big_smile
eu_vreau o recunosc de autoritate pe acest forum, pe matale nu te stiu, cine esti ce poftesti? big_smile
eu_vreau e simpatica si stie de gluma, vreau la eu_vreau gratergrater
te spun lu mamaaaaaaaa

Ultima oara a fost editat de balaurulfurios (2008-02-01 13:03:15)

#87 2008-02-01 13:18:20

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

lol sa zicem ca am eu azi simtul umorului amortit....
totusi, cu madam te adresezi mataluta in alta parte, daca esti amabil

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#88 2008-02-01 14:14:10

deadrose
Banat

rotfl

#89 2008-02-01 14:45:57

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

hmm ... eu zic sa nu-i mai acordam atentie lui mister ca vad ca mai mult se umfla in pene ... asa ca mai bine ne vedem de ale nostre pe forum .

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#90 2008-02-02 02:49:14

balaurulfurios
New member

taisha a scris:

dsp morrow?

:f?rv?nad:
ma uit asa la mine rodnar si zic ca sunt baiat destept pupa-m-as kram
dar sa-ti faci un id cu morrow, care suna a moron? kapitulation (definite: cretin, varsta psihologica dintre 8 si 12 ani)
am dat un search pe google pc , rezultat 16,4milioane de afisari la cuvantul morrow.
in afara astia il folosesc la orice, oras, placa de snow, mancare, rahat, carti, orice la ei este morrow dumbom
lipsa de imaginatie a individului.

mai oameni buni, repet, e prima oara cand intru pe acest site. vreti sa va demonstrez? incerc! spuneti voi cum?

apoi asa se face o primire pe site draga pink? ma pui pe ignore? si instigi masele la revolata organizata?
big_smile

#91 2008-02-02 09:34:36

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

ce ar fi sa-si vada fiecare de treaba lui, fara sa ne luam de nick-urile altora... poate unora li se pare stupid id-ul tau, dar nu vad pe nimeni comentand rautacios....

Just like a tattoo
I'll always have you...

#92 2008-02-02 11:40:08

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

balaurulfurios a scris:

taisha a scris:

dsp morrow?

:f?rv?nad:
ma uit asa la mine rodnar si zic ca sunt baiat destept pupa-m-as kram
dar sa-ti faci un id cu morrow, care suna a moron? kapitulation (definite: cretin, varsta psihologica dintre 8 si 12 ani)
am dat un search pe google pc , rezultat 16,4milioane de afisari la cuvantul morrow.
in afara astia il folosesc la orice, oras, placa de snow, mancare, rahat, carti, orice la ei este morrow dumbom
lipsa de imaginatie a individului.

mai oameni buni, repet, e prima oara cand intru pe acest site. vreti sa va demonstrez? incerc! spuneti voi cum?

apoi asa se face o primire pe site draga pink? ma pui pe ignore? si instigi masele la revolata organizata?
big_smile

k, scuzele mele... dar vorbeau toate fetele cum ca te-ar cunoaste, si a fost primul lucru care mi-a venit in minte, pt ca sunt mai noua pe forum si nu cun pe toata lumea.. scuze din nou :f?rbryllad:

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-02-02 11:40:24)

#93 2008-02-02 12:14:21

bonniee
Full member
Inregistrat: 2007-09-22

Prefer relatiile cuminti, insa nu vreau un catelus langa mine, ci un barbat. Pana acum sotul meu a fost si este singurul barbat din viata mea!:k?ra:

#94 2008-02-02 12:33:06

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

asa bonnie ma bucur k ai schimbat subiectul tonguetongue caci postul asta se cam transformase intr-un schimb de replici

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.