homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce preferati?-3

#39 2008-01-31 19:12:45

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

Re: ce preferati?

micanarcisa a scris:

balaurulfurios a scris:

Hellooooooooo:box: box
Ai dat 2 variante!!!

1. Tu cu catelul la plimbare in zgarda, dresat si tot tacamul!
2. Tu cu ciobanescul german la plimbare, fara zgarda, stie sa mearga la pas, nu are dresaj "profesionist", care isi permite sa maraie pe alocuri. ["genul de relatie in care esti un pic dominata"]
again box

Dar optiunea 3?
Cea in care tu esti iubita perfecta, vorbesti numai dupa ce ridici 2 degete, cuminte, ascultatoare, faci orice ti se cere, cand ti se cere. Apari oricand de oriunde pe ploaie, zapada, viscol, sau caldura desertica. Nu te doare niciodata capul, esti mereu dispusa la sex, felatie, anal, tortura! Speli masina, repari podul, usile, instalatia din casa, vopsesti, cureti cosul de la centrala, renovezi casa, in acelasi timp esti mereu curata, frumoasa, epilata, corpul ideal, mereu gata de sex, etc!!! SI NOI SA FIM CEI CARE DOMINA RELATIA!!! Varianta asta de ce nu ai inclus-o???

wtf??? yikes yikes yikes :f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad:

Ce e asa de greu de priceput???
Variantele date la inceput sunt doar in favoarea femeii!!!
Eu am tradus cele doua variante date si am exemplificat-o pe a treia!

#40 2008-01-31 19:16:38

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

wtf inseamna nu ca nu am inteles ci wtf referitor la limbaj...am o varsta destul de inaintata  ca sa nu pricep doua fraze... mad

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#41 2008-01-31 19:20:46

balaurulfurios
New member

micanarcisa a scris:

wtf inseamna nu ca nu am inteles ci wtf referitor la limbaj...am o varsta destul de inaintata  ca sa nu pricep doua fraze... mad

"am o varsta destul de inaintata"
nici tata nu spune asta si nu cred ca sunteti de o varsta!
bine mamaie, unde e problema? Ce limbaj am folosit? :f?rv?nad:

#42 2008-01-31 19:24:50

micicutza
Banat

nu ma interseaza ce spune tatal tau da cred ca sari linia cu ultimul post...calm down ori voi folosi butonul ala pe care scrie "raporteaza" ... daca citesti si regulile poate te prinzi..o seara buna

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#43 2008-01-31 19:28:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

rotfl super tare, balaurule, am ras cu lacrimi!!! (saraca iubitzica ta, cred ca de la ea iti vine nick-ul!!!)

dar de varianta 4 ai auzit? cica: "ce inseamna titlu onorific?" "este atunci cand femeia spune: "barbatul meu este seful in casa"". aici sta puterea vicleniei feminine tongue si, mai devreme sau mai tarziu, multi cadeti in  plasa ei... si a propriilor vise, ca cel expus mai sus, cu un deosebit talent literar!!! rotfl

ps: (asta pt fetele care, eventual, s-ar oripila cand au citit ce am scris): nu-s nici masochista, sa imi doresc barbat care sa ma calce in picioare, nici feminista, ca sa-mi doresc sa-l pun eu la punct... dar savurez la maxim glumele pe tema asta (si cu iubi glumesc ff des asa.. si cu colegii de la facultate - baieti), iar ceea ce a scris el mai sus am luat-o drept o GLUMA si am raspuns in consecinta. asa ca, pt a fi ontopic... si eu prefer un echilibru (in care recunosc ca... el e seful big_smile si-mi convine asa, pt ca ma respecta si ma simt protejata).

Ultima oara a fost editat de katami (2008-01-31 19:36:02)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#44 2008-01-31 20:07:03

balaurulfurios
New member

katami a scris:

rotfl super tare, balaurule, am ras cu lacrimi!!! (saraca iubitzica ta, cred ca de la ea iti vine nick-ul!!!)

dar de varianta 4 ai auzit? cica: "ce inseamna titlu onorific?" "este atunci cand femeia spune: "barbatul meu este seful in casa"". aici sta puterea vicleniei feminine tongue si, mai devreme sau mai tarziu, multi cadeti in  plasa ei... si a propriilor vise, ca cel expus mai sus, cu un deosebit talent literar!!! rotfl

ps: (asta pt fetele care, eventual, s-ar oripila cand au citit ce am scris): nu-s nici masochista, sa imi doresc barbat care sa ma calce in picioare, nici feminista, ca sa-mi doresc sa-l pun eu la punct... dar savurez la maxim glumele pe tema asta (si cu iubi glumesc ff des asa.. si cu colegii de la facultate - baieti), iar ceea ce a scris el mai sus am luat-o drept o GLUMA si am raspuns in consecinta. asa ca, pt a fi ontopic... si eu prefer un echilibru (in care recunosc ca... el e seful big_smile si-mi convine asa, pt ca ma respecta si ma simt protejata).

lol
Uite cineva cu simtul umorului big_smile storstark normal ca e GLUMA!
Sa fiu ontopic, imi place si mie echilibrul in relatie. Nici unul nu-i mai presus ca celalalt. Cat timp se bazeaza pe respect relatia totul decurge normal si in limitele bunului simt.

acum sa revenim big_smile
Bineinteles fumeile repede "te spun lu mama lu adminu si vezi tu pe dracu atunci" rotfl
rotfl deci nu mai pot de ras "calm down ori voi folosi butonul ala pe care scrie "raporteaza" " punish
hahahahahahahahaha
te rog eu sa nu ma spui te rooooooooooooog te rooooooog te implor rotfl

micanarcisa aka mamaie tot nu mi-ai raspuns ce nu e in regula la limbajul meu??? box

"nu ma interseaza ce spune tatal tau" se pare ca nici nu citesti, oare o fi din cauza varstei inaintate? AM ZIS CA NICI TATA NU ZICE !!!
am uitat ca oamenii mai invarsta isi pierd capacitatea de a intelege glumele dumbom

chiar sunt curios, APASA SI TU BUTONUL "RAPORTEAZA"!!! PUSH ZA BATAN!!! PUSH PUSH PUSH!!!! sunt curios ce argumente ai pentru a sustine reclamatia big_smile

adus injurii? n-am adus
vorbit vulgar? nu cred! suntem totusi pe un site legat de sex! aici se folosesc cuvinte si termeni sexuali.
ironie?
aroganta?
flame?
tu ai folosit : wtf=what the fuck! EU AR TREBUI SA TE RAPORTEZ! ahaaaaa ce idee buna big_smile rotfl

micanarcisa hai canta cu mine: Catelus cu parul cret, na na nana nana hopa asa big_smile
bre, este micanarcisa sau micanarcisista? hihihi

offtopic

SCRISOARE PENTRU ADMIN

Draga domnule/doamna/duduie Admin,
declar ca sunt in deplinatatea facultatilor (2 la numar) si am fumat cam mult (campul cu maci, parcela 42)
in calitate de parat, doresc sa subliniez urmatoarele:
micanarcisa aka matrix, mamaie si micul justitiar, m-a instigat la violenta verbala, provocand ranirea psihologica a orgoliului feminist si ruperea a doua coaste virtuale din care am creat pe adam si marul discordiei.
Precizez ca lipsa de umor a reclamantului micanarcisa aka matrix, mamaie si micul justitiar a provocat o incaierare in lant a 5 posturi, provocand incendierea catorva fraze si emoticoane. Aceasta s-a folosit de Keanu Reeves care imi facea cu mana amenintator si ma invita la dans. La momentul respectiv Keanu Reeves se afla (si inca se pare ca se afla) sub micanarcisa aka matrix, mamaie si micul justitiar dupa cum se poate observa cu usurinta.
Reclamanta dupa ce ca avea ajutoare mi-a transmis pe calea fibrei optice ceea ce in galaxia noastra este o blasfemie, urmatoarele :
micanarcisa: wtf adica what the fuck!!!
fiind prins pe picior gresit am luat-o din plin, ofticandu-ma!
am avut complice pe katami cu toate ca la inceput nu a vrut sa o implic, dar gandul ca asta ii va aduce faima si publicitate a acceptat.
Va rog sa-mi dati un ordin de restrictie intrucat imi este teribil de frica sa mai ies singur de teama sa nu ma atace din nou micanarcisa aka matrix, mamaie, micul justitiar.
Multumesc
in spiritul democratiei, al libertatii al neamului romanesc sper ca justitia nu va fi oarba si de aceasta data!

acesta este un pamflet, il veti considera ca atare, iar cei fara simt al umorului sa va duceti %$#&@ big_smileapplause

Ultima oara a fost editat de balaurulfurios (2008-01-31 20:33:35)

#45 2008-01-31 20:23:06

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

balaurulfurios a scris:

annna a scris:

hmm... nush cum mi-a venit in minte ideea asta big_smile cred ca am analizat cu atentie relatia mea si intrebarea e... ce preferati: relatiile linistite cu iubitul perfect, cuminte si ascultator, care face orice ii ceri... e oricand si oriunde ai nevoie de el, fiind tu cea care domina relatia... sau relatiile tumultoase, cu ciondaneli prostesti si priviri piezise cateva minute dupa care dulcea impacare, cu tensiunea aia care te tine tot timpul in priza pentru ca asa e felul lui de a fi, genul de relatie in care esti un pic dominata, simti ca ai un barbat langa tine? smile

Dar optiunea 3?
Cea in care tu esti iubita perfecta, vorbesti numai dupa ce ridici 2 degete, cuminte, ascultatoare, faci orice ti se cere, cand ti se cere. Apari oricand de oriunde pe ploaie, zapada, viscol, sau caldura desertica. Nu te doare niciodata capul, esti mereu dispusa la sex, felatie, anal, tortura! Speli masina, repari podul, usile, instalatia din casa, vopsesti, cureti cosul de la centrala, renovezi casa, in acelasi timp esti mereu curata, frumoasa, epilata, corpul ideal, mereu gata de sex, etc!!! SI NOI SA FIM CEI CARE DOMINA RELATIA!!! Varianta asta de ce nu ai inclus-o???

lol nu a inclus-o , pt ca optiunea 3 nu exista lol egoism, neacceptarea ideei???...eh suntem pe un site care are ca public-tinta femeile si cred ca se explica de ce nu exista optiunea aceea tongue

#46 2008-01-31 20:30:39

micicutza
Banat

deh, m-am convins...ce pot spune ...copchii , copilarii http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/78.gif ...nu-mi bat capul, am alta treaba

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-31 20:31:08)

#47 2008-01-31 20:47:14

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

balaurulfurios a scris:

katami a scris:

lol
Uite cineva cu simtul umorului big_smile storstark normal ca e GLUMA!
Sa fiu ontopic, imi place si mie echilibrul in relatie. Nici unul nu-i mai presus ca celalalt. Cat timp se bazeaza pe respect relatia totul decurge normal si in limitele bunului simt.

acum sa revenim big_smile
Bineinteles fumeile repede "te spun lu mama lu adminu si vezi tu pe dracu atunci" rotfl
rotfl deci nu mai pot de ras "calm down ori voi folosi butonul ala pe care scrie "raporteaza" " punish
hahahahahahahahaha
te rog eu sa nu ma spui te rooooooooooooog te rooooooog te implor rotfl

micanarcisa aka mamaie tot nu mi-ai raspuns ce nu e in regula la limbajul meu??? box

"nu ma interseaza ce spune tatal tau" se pare ca nici nu citesti, oare o fi din cauza varstei inaintate? AM ZIS CA NICI TATA NU ZICE !!!
am uitat ca oamenii mai invarsta isi pierd capacitatea de a intelege glumele dumbom

chiar sunt curios, APASA SI TU BUTONUL "RAPORTEAZA"!!! PUSH ZA BATAN!!! PUSH PUSH PUSH!!!! sunt curios ce argumente ai pentru a sustine reclamatia big_smile

adus injurii? n-am adus
vorbit vulgar? nu cred! suntem totusi pe un site legat de sex! aici se folosesc cuvinte si termeni sexuali.
ironie?
aroganta?
flame?
tu ai folosit : wtf=what the fuck! EU AR TREBUI SA TE RAPORTEZ! ahaaaaa ce idee buna big_smile rotfl

micanarcisa hai canta cu mine: Catelus cu parul cret, na na nana nana hopa asa big_smile
bre, este micanarcisa sau micanarcisista? hihihi

offtopic

SCRISOARE PENTRU ADMIN

Draga domnule/doamna/duduie Admin,
declar ca sunt in deplinatatea facultatilor (2 la numar) si am fumat cam mult (campul cu maci, parcela 42)
in calitate de parat, doresc sa subliniez urmatoarele:
micanarcisa aka matrix, mamaie si micul justitiar, m-a instigat la violenta verbala, provocand ranirea psihologica a orgoliului feminist si ruperea a doua coaste virtuale din care am creat pe adam si marul discordiei.
Precizez ca lipsa de umor a reclamantului micanarcisa aka matrix, mamaie si micul justitiar a provocat o incaierare in lant a 5 posturi, provocand incendierea catorva fraze si emoticoane. Aceasta s-a folosit de Keanu Reeves care imi facea cu mana amenintator si ma invita la dans. La momentul respectiv Keanu Reeves se afla (si inca se pare ca se afla) sub micanarcisa aka matrix, mamaie si micul justitiar dupa cum se poate observa cu usurinta.
Reclamanta dupa ce ca avea ajutoare mi-a transmis pe calea fibrei optice ceea ce in galaxia noastra este o blasfemie, urmatoarele :
micanarcisa: wtf adica what the fuck!!!
fiind prins pe picior gresit am luat-o din plin, ofticandu-ma!
am avut complice pe katami cu toate ca la inceput nu a vrut sa o implic, dar gandul ca asta ii va aduce faima si publicitate a acceptat.
Va rog sa-mi dati un ordin de restrictie intrucat imi este teribil de frica sa mai ies singur de teama sa nu ma atace din nou micanarcisa aka matrix, mamaie, micul justitiar.
Multumesc
in spiritul democratiei, al libertatii al neamului romanesc sper ca justitia nu va fi oarba si de aceasta data!

acesta este un pamflet, il veti considera ca atare, iar cei fara simt al umorului sa va duceti %$#&@ big_smileapplause

rotfl

#48 2008-01-31 21:07:51

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu prefer catzelus cu paru cretz  tummenupp

balaurule mi se pare mie sau esti tare pe faza sa te iei la hartza cu cineva ca sa ne arati ce stil poetic ai si cate epitete si metafore folosesti in posturile tale ... sau tu vrei sa zici ca e umor fin bag de seama .
mi se pare ca am mai avut ca tine un personaj si s-a dizolvat in negura timpului ca sa ma mentin pe stlul tau de comunicare
rock oooon  rock

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#49 2008-01-31 21:19:38

balaurulfurios
New member

pink_martini a scris:

eu prefer catzelus cu paru cretz  tummenupp

balaurule mi se pare mie sau esti tare pe faza sa te iei la hartza cu cineva ca sa ne arati ce stil poetic ai si cate epitete si metafore folosesti in posturile tale ... sau tu vrei sa zici ca e umor fin bag de seama .
mi se pare ca am mai avut ca tine un personaj si s-a dizolvat in negura timpului ca sa ma mentin pe stlul tau de comunicare
rock oooon  rock

departe de mine asa ceva big_smile
te-ai gandit ca personajul dizolvat poate a murit? :f?rv?nad:
am dat de acest forum, m-am bagat si eu nitel in seama, nu e voie sau ce? de maine pot sa nu mai intru, alegerea mea.
umor fin? lol umorul fin poate fi interpretat usor cu ironia. eu sunt mai tzaran asa, mai din topor. n-am nici multa scoala, deh nu mi-a placut.
nici munca nu-i de mine, asa ca pierd si eu vremea p'aci tongue
ma bag in seama cu lebadutzele, gasca de mine angel

#50 2008-01-31 21:42:27

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

departe de tine asa ceva ... pfoaaa ... you make me laugh
in fine nu-ti contest intentiile oneste   visslar
vom vedea ca am dreptate   cool pentru ca stii femeile au intotdeuna dreptate  big_smile . peace

PS si da , umor fin aka ironie , unde s-a produs confuzia ??? nu mai scoate atatea flacari pe nas ca nu te poti concentra la sensul cuvintelor ( si noi avem ironie )

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-01-31 21:44:40)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#51 2008-01-31 22:01:50

balaurulfurios
New member

pink_martini a scris:

departe de tine asa ceva ... pfoaaa ... you make me laugh
in fine nu-ti contest intentiile oneste   visslar
vom vedea ca am dreptate   cool pentru ca stii femeile au intotdeuna dreptate  big_smile . peace

PS si da , umor fin aka ironie , unde s-a produs confuzia ??? nu mai scoate atatea flacari pe nas ca nu te poti concentra la sensul cuvintelor ( si noi avem ironie )

:f?rv?nad:
Adam Ferrara a spus o vorba misto." Women will win 98% of all fights, not because they are right, is because we get tired."
voi aveti o staruinta si o incapatanare aiuristica, la care noi nu-i vedem rostul! vrei sa ai dreptate? vei avea. ma plictisesc repede cand dau de prea multa simplitate, lipsa a valorilor, gafe, ineptii, etc. femeile au o predispozite pentru asta. daca nu voi gasi asa ceva voi starui pe acest forum pana imi voi dovedi contrariul. atunci vei avea tu dreptate pink si inima ti se va umple de fericire...
ti se pare tie ca scot flacari pe nas? macar ramai pe subiect si nu baga de la tine doar pentru a-mi demonstra ceva.

" si noi avem ironie " suferi de dubla personalitate? ai dureri de cap? vecinul tau iti bate-n tzeava? acum noul mac cu opium, te duce pe campii nebantuite!

fii tu capitanul nostru (eu am dubla personalitate, de la mac se trage) si zi: "cel mai destept cedeaza grater" si eu zic: ce bine, atunci nu se mai cheama viol rotfl

#52 2008-01-31 22:18:56

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

balaurulfurios a scris:

annna a scris:

hmm... nush cum mi-a venit in minte ideea asta big_smile cred ca am analizat cu atentie relatia mea si intrebarea e... ce preferati: relatiile linistite cu iubitul perfect, cuminte si ascultator, care face orice ii ceri... e oricand si oriunde ai nevoie de el, fiind tu cea care domina relatia... sau relatiile tumultoase, cu ciondaneli prostesti si priviri piezise cateva minute dupa care dulcea impacare, cu tensiunea aia care te tine tot timpul in priza pentru ca asa e felul lui de a fi, genul de relatie in care esti un pic dominata, simti ca ai un barbat langa tine? smile

Hellooooooooo:box: box
Ai dat 2 variante!!!

1. Tu cu catelul la plimbare in zgarda, dresat si tot tacamul!
2. Tu cu ciobanescul german la plimbare, fara zgarda, stie sa mearga la pas, nu are dresaj "profesionist", care isi permite sa maraie pe alocuri. ["genul de relatie in care esti un pic dominata"]
again box

Dar optiunea 3?

Se pare ca voi femeile nu pricepeti si basta!!! Barbatii nu ajung catelusi ca le-ati taiat voi coada si ca e meritul vostru ca suntem noi cu botul pe labe!!! PENTRU CA VA IUBIM! Si ca ne face o DEOSEBITA PLACERE sa VA MULTUMIM! Ca nu putem mereu asta e! Nu suntem perfecti! Dar compromisurile pe care le facem voi le interpretati gresit! Daca barbatul face cum vreau femeia este pentru ca, exact cum a zis si th1nkp1nk intr-un post suntem MAI RATIONALI! Incercam sa evitam scandalul si daca nu ne risca viata ce ne certi voi o vom face! Dar NU AVETI nici un merit! Unele au inteles asta, altele NU! Si vorba aia: "se intoarce roata"! Sunteti tari in gura voi o perioada, cat nu sunteti suficient de "in cap" dupa barbat, in schimb el este dus rau! Dar dupa un an, doi, se trezeste omul, in timpul asta voi deveniti dependente emotional de el, lui ii mai trece din indragosteala in schimb va apuca pe voi! Sa te tii atunci!!! Apoi deveniti femeile care dau replica: "Nu pot sa-l parasesc, chiar daca m-a inselat/batut ca-l IUBEEEESC! grater "

si acum toti barbatii cu mine in cor:

"CATELUS CU PARUL CRET
pe femeie o dezghet
sa o pun la saramura
sa-i iau lingura din mana
ca m-am saturat de fapt
sa mi-o tot iau dupa cap!!!"

Are-o gura cat o sura
ochii mici cam cat o mura
dar de plange-apoi sa vezi,
ploaia curge prin livezi!

Apoi io-as mai colinda
Dar ma bate fufa mea
Ca i-am dat un sms
Ca vin repede la ie.
Ce de bate-mi iau acum
C-am fost un pic cam nebun,
Ca mi-am luat muiere rea
Vai amu, spinarea mea! big_smile

rotflrotflrotfl maaama de cand n-am mai ras asa.... am si eu o banuiala, desi....oricum rotflrotflrotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#53 2008-01-31 22:20:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

hmmm...de ce imi pari asa de cunoscut? intrebare retorica...i once knew someone like u lol
so...esti simpatic in felul tau si scriosarea pe care mi-ai adresat-o a mers direct la corason...but...there is a but...ai warn! big_smile ai atacat un mebru al forumului si asta nu se accepta. tongue

mami de minuni hjarta

#54 2008-01-31 22:42:19

balaurulfurios
New member

eu_vreau a scris:

hmmm...de ce imi pari asa de cunoscut? intrebare retorica...i once knew someone like u lol
so...esti simpatic in felul tau si scriosarea pe care mi-ai adresat-o a mers direct la corason...but...there is a but...ai warn! big_smile ai atacat un mebru al forumului si asta nu se accepta. tongue

thx pentru warn, daca e si warm e si mai bine big_smile sa-mi detaliezi si mie te rog "atacarea" dai warn dar sa stiu motivele:P pe cine si cu ce replica! smoke2

iti dau o storstark apoi 18 poate iese bebe ceva din asta rotfl
chiar daca e retorica, cu cine iti par cunoscut? nu de alta dar eu azi am descoperit acest forum big_smile

ghici cum? una din membrele de pe acest forum este iubita mea rotfl mai ghici ce big_smile nici nu stie ca sunt aici big_smile dar e dragut ca am mai aflat si eu una alta de relatia noastra rotfl hihihihi
sunt mandru de ea ca totusi ma vorbeste de bine big_smile
E aiurea ca trebuie mereu sa am grija cum scriu, imi cunoaste stilul big_smile plus ca de anumite chestiuni nu pot vorbi ca iar s-ar prinde repede big_smile
Oricum e fun retas

nicolle_rox big_smile "maaama de cand n-am mai ras asa.... am si eu o banuiala, desi....oricum" tu ce banuieli ai??? legat de? big_smile

Ultima oara a fost editat de balaurulfurios (2008-01-31 22:46:26)

#55 2008-01-31 22:47:58

o'hara
Platinum member

si ea are aceleasi banuieli ca si mine...
ai grija oricum la coada... i'm watching u retas

mami de minuni hjarta

#56 2008-01-31 22:56:22

balaurulfurios
New member

eu_vreau a scris:

si ea are aceleasi banuieli ca si mine...
ai grija oricum la coada... i'm watching u retas

iti place sahul vad lol
nu vrei tu sa zici nimic de banuieli big_smile
nici de coada si motivul incriminarii mai ieczact! vreau si eu un copy-paste cu replica ofensatoare adusa prea iubitelor membre big_smile
si nu uita sa-mi zici de banuieli big_smile

#57 2008-01-31 23:01:12

o'hara
Platinum member

scrisoarea ta e copy-paste-ul...chiar daca la "oratorie" te pricepi ce ai facut tu acolo a fost atac la persoana. di aia ai luat warn visslar
nu-ti zic, nu-ti zic di banuielili meli...sic, sic

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.