homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu parintii-3

#39 2014-02-12 23:24:42

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: probleme cu parintii

De acord cu Diana! E un pic rautacioasa mama ta, queen sad Daca mi-ar face mama asa, clar nu as mai vorbi cu ea pana nu renunta definitiv la orice fel de comentariu. una e sa observe si sa spuna si alta e sa te umileasca neutral. poate nu-si da seama ce face, spune-i sa inceteze, da-i exemple folosindu-i propria persoana sa vada cum e. neutral

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#40 2014-02-12 23:26:01

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Am incercat. Dar sunt slaba, si cand vorbim la telefon suntem cele mai bune prietene, cand ne intalnim ii sara grasimea mea in ochi si s-a terminat prietenia bang a devenit mult prea rautacioasa..

Nu stiu cat isi da seama, ca i-am mai zis , am bocit langa ea de atatea ori cand imi explica dimensiunile mele, si mereu se scuza cu faptul ca ea imi spune ca ma iubeste, si ca m-ar iubi si la 100kg, dar e vorba de ce zice lumea despre mine,si ca prietenul o sa ma lase pt una slaba

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2014-02-12 23:28:07)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#41 2014-02-12 23:26:58

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu cred ca mama ta e suparata ca te-ai ingrasat si nu ai mai avut grija de tine si probabil fiind un om care nu detine arta comunicarii isi varsa nervii si a spus toate lucrurile alea crezand ca asa o sa te "trezesti" si ca probabil o sa te motiveze sa slabesti fara a-si da seama insa cat de mult te afecteaza asta si ca nu te va ajuta un astfel de discurs... Spun asta pentru ca am vazut multe mame care isi fac in toate felurile copiii iar cand le intrebi de ce le vorbesc asa sau de ce spun asemenea lucruri despre copii motiveaza ca poate asa o sa inteleaga, o sa se trezeasca la realitate, o sa-l fac sa-mi demonstreze ca poate sa fie altfel etc. Evident ca asta nu ajuta pe nimeni dar ele in...limita lor cred ca asa ajuta si in acelasi timp se "descarca".

#42 2014-02-12 23:30:37

QueenOfRoses
Moderator

Sum, am editat mai sus.. Am inteles ca ea asa se descarca, dar nu ma mai tin nervii. Nu intelege ca am o problema cu tiroida, si de cand am luat tratamen , adica de la inceputul lui ianuarie aam slabit 6 kg.. Dar ea nu le vede date jos, le vede puse bang

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#43 2014-02-12 23:39:47

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

cu siguranta m-ar afecta si pe mine daca mama mi-ar vorbi asa. adica in loc sa ma incurajeze sa slabesc, sa arat bine pentru mine in primul rand si nu pt lume sau pt iubit, ma arunca si mai tare intr-o groapa unde deja am cazut? e rautacioasa.punct.
sa stii ca si mama a fost rautacioasa la randul ei si venea cu fel si fel de exemple de pe vremea ei si cum a facut ea si cum a ajuns, bla bla bla. si ma tot tachina cu EA neutral. pana i-am spus ca ea e ea, eu sunt eu, eu sunt a dracului si de-acum inainte te bagi in viata mea numai cat vreau eu, pana unde iti permit eu. si stii ce bine e? vorbesc de toate cu ea, absolut de toate, dar acum s-a invatat sa ma asculte si sa-mi dea un sfat ca parinte/mama si nu ca femeie. pana si ea a spus ca si-a dat seama ca nu era ok ce facea, ca fiecare suntem diferiti, cu caractere diferite, personalitati diferite.

sunt parinti, au tendinta de a ne acapara cu totul, chiar daca am crescut. dar eu zic ca trebuie puse niste limite, tu esti cea care poate sa-i puna frana. ca-ti spune tie anumite lucruri e una, ca zice la tot neamul..eu as sari in sus urat de tot  huh

Ultima oara a fost editat de maryu (2014-02-12 23:42:38)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#44 2014-02-12 23:57:02

QueenOfRoses
Moderator

Faza cu varasa, a fost urata.. A fost prima data. Ca ma discuta cu sotul ei si cu bunica-mea am acceptat de mult..dar aia a fost urata..
Mi-am dat seama abia duminica trecuta cand ma certam cu al meu, cat de mult si-au pus amprenta comentariile ei. Ea are impresia de vreo 2 ani ca sunt gravida, si imi spune cat de mila i-ar fi de mine cand o sa fiu insarcinata si singura, ca al meu sigur o sa plece..
Nu stiu cum sa o maai dau, e o maama de milioane daca nu bagi in seama comentariile astea rautacioase si remarcile de fata cu al meu.. Am incercat sa ii pun limite, sa vorbesc cu ea, dar mereu zice ca da, si tot ca ea face

#45 2014-02-13 08:29:36

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Queen,imi pare rau ca mama ta iti spune toate astea si te face sa suferi par si pt ca e way overprotective,presupun.dar pt mine n-ar conta.eu i-as spune ca mi-e de ajuns tot ce aud de la ea si ma face sa sufar prea mult.si as incheia o perioada,depinde de cat i-ar trebui ei sa taca,orice legatura cu ea.asta as face eu.

pacat ca mame care au fete asa mari si frumoase si vad cum au crescut frumos sub ochii lor,nu apreciaza ca le au in totalitate...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#46 2014-02-13 08:41:03

QueenOfRoses
Moderator

Soniiush par
M-am hotarat aseasa sa ma duc la ea saambata saa vorbim, dar azi dimineata cred ca las situatia asa cum e, si mai tai din telefoane..si asa pana duminica nu o vad.
Sunt curioasa cand o sa ma considere slaba, ca ma uit pe poze, si in toatee spune ca sunt obeza.. In general de cand am intrat in adolescenta ori sunt obeza ori anorexica,din punctul ei de vedere..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.