|
Nu esti logat.
Probleme la job-Cum le depasesc?#1 2014-08-10 00:03:43
Probleme la job-Cum le depasesc?Buna, Dance like nobody is watchin.... Offline #2 2014-08-10 09:47:36
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Eu zic sa vorbesti serios cu seful tau si sa-i spui tot ce face si cat stres iti provoaca situatia asta Offline #3 2014-08-10 14:39:45
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Da, vorbeste cu seful tau, ia-l la o discutie de 1 la 1 si spune-i ca ai nevoie de sfatul lui in calitate de prieten,gen, ca sa nu para ca vrei sa o parasti pe colega. Si eu am trecut prin chestii oarecum similare, dar am ales sa nu iau in seama colegii si sa stau in banca mea. Tine-ne la curent "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2014-08-10 20:56:04
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Buna Dance like nobody is watchin.... Offline #5 2014-08-10 22:46:37
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Dar de ce nu o confrunti direct? Data viitoare cand mai face/ zice ceva nepotrivit o intrebi care e pb ei si o rogi sa se potoleasca. La fiecare loc de munca exista cate-un specimen de genul asta dar daca taci nu faci altceva decat sa o lasi sa-ti faca rau. Probabil a vazut ca nu ripostezi si de asta continua pentru ca daca tu i-ai fi zis din start ceva nu si-ar mai fi permis sa se comporte asa. Si daca chiar nu inceteaza atunci poti sa-i spui ca o sa vorbesti cu un superior. Cand esti de bun simt esti luat de prost de anumiti oameni asa ca nu mai tine in tine si trage-o de maneca in limita decentei Offline Publicitateloading...
#6 2014-08-11 12:09:18
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Da, ar mai fi optiunea sa fii mai a naibii decat ea si sa i-o tai scurt cand mai zice cate ceva Offline #7 2014-08-12 22:37:57
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Da,asta ma gandeam sa fac,sper sa imi si iasa! Ultima oara a fost editat de dreamer (2014-08-12 22:38:37) Dance like nobody is watchin.... Offline #8 2014-08-12 22:48:14
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Pur si simplu data viitoare cand face/ zice ceva nepotrivit ii spui: Nu te supara, X, nu mi s-a parut normal sa spui aia/ sa faci aia pentru ca m-ai pus intr-o postura ciudata. Daca ai vreo problema cu mine, te rog sa-mi spui. Daca nu am zis nimic pana acum nu inseamna ca n-am observat ca te tot iei de mine dar eu nu sunt genul conflictual asa ca te rog sa incetezi cu x, y, z. Ma rog, ceva de genul...ai inteles ideea. Desi e prea frumos pentru cum ar merita dar nu trebuie sa te cobori la nivelul ei pentru ca asta ar insemna ca esti ca si ea Oamenii de genul asta nu au o problema cu tine ci cu frustrarile lor proprii si personale asa ca Iar daca tot nu se potoleste poti sa ii mai spui si mai direct si aia e. Dar ideea e sa nu mai taci ca te ia de fraierica. Offline #9 2014-08-14 21:27:21
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?pune-o la punct sfatul meu. Offline #10 2014-08-15 16:13:16
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?O sa pun in practica sfaturile voastre si va tin la curent! Dance like nobody is watchin.... Offline #11 2014-09-10 21:54:15
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?fetelor revin cu noutati..si bune si nu prea.recent ne au organizat in firma si nu mai stau in acelasi birou cu ea.ideea e ca au obsv si altii ca noi nu dam rapoarte comune.si au vazut ca nu comunicam.una peste alta m a inv unul din sefi s discutam intr o zi mai mult professional nu barfe dar m a intrebat care e relatoa mea cu ea ca a obsv ca nu comunicam.si ca Dance like nobody is watchin.... Offline #12 2014-09-14 10:07:21
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Pai ramane in picioare sfatul cu confruntarea, data viitoare cand iti cere un raport spune-i ca ai auzit ce are de zis la adresa ta si fiecare e pe cont propriu de acum inainte "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2014-09-14 10:17:06
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?din cate vad eu nu mai e vorba doar de rautate aici.una e sa ai un coleg rautacios si una e sa nu te anunte de sedinte si sa faca tot felul kk de genul asta. #14 2014-09-14 10:26:58
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?si pune-ti seful in CC la comunicarile dintre voi ca sa fie si el la curent Offline #15 2014-09-14 12:06:11
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?
da,da buna idee #16 2014-09-14 23:37:03
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Ok o asa o sa fac,am vazut ca a venit sapt asta cu unul din sefi de la masa,deci vad ca nu se lasa de kkturi de a ma vorbi de rau si are si un stil urat de a manipula oamenii si de a parea binevoitoare.Serios m-am gandit la un moment dat ca poate sunt paranoica si mi se pare,dar daca tonul e mereu urat si actiunile sunt pe masura am zis ca totusi...Sper sincer sa se tina de cuvant sefii si sa nu mai facem parte din aceeasi echipa,desi si-asa vor fi momente in care vom interactiona pe munca ca deh,e firma mica.. Dance like nobody is watchin.... Offline #17 2014-09-15 07:46:20
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?dream,poate seful tau a mirosit ce se intampla.nu cred ca duduia e asa maestru in manipulare.in general se cam prind si ei de ce se intampla. #18 2014-09-15 09:19:26
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Sfatul meu este sa vorbesti cu seful tau, sa-i spui care sunt nemultumirile tale. Sora mea s-a lovit de curand de o problema asemanatoare la serviciu, dar i-a spus sefei sale care sunt lucrurile care nu-i convin si problema s-a rezolvat. Are o colega asemanatoare cu a ta, care nu stie sau nu vrea sa lucreze in echipa, vorbeste mereu peste ceilalti, nu anunta daca apar lucruri noi legate de proiectele la care lucreaza impreuna. Offline #19 2014-09-15 20:59:49
Re: Probleme la job-Cum le depasesc?Da si eu sper ca a mirosit pentru ca eu niciodata nu m-am dus sa barfesc sau sa ma plang sau sa o vb de rau! Cand cineva insista,probabil miros si ceilalti Am sa vb cu el cand am ocazia, intotdeauna exista 2 versiune ale unei povesti..chiar ma apasa f tare chestia asta! Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|