|
Nu esti logat.
Daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?-4#58 2007-11-28 12:24:36
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?daca erai in perioada fertila exista un risc destul de mare de sarcina...si faza cu spalatul in vagin dupa e apa de ploaie... happy with him...inlove with him... Offline #59 2007-11-28 14:49:33
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?ba chiar jetul de apa impinge sperma in sus...cu cit e mai adinc si mai temeinec cu atit mai mult nu te ajuta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #60 2007-11-28 15:02:34
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?....of doamne...:(...m-am gandit si la asta...sper atat de mult sa trec cu bine peste toata teama asta...mai degraba groaza.....dar pana la urma...ce sa impinga...?stiu k exista ejaculare precoce...dar sa presupunem k nu a avut-o....in cazul asta secretia aceea a lui lubrifianta care este transparenta.....contine spermatozoizi...??? Offline #61 2007-11-28 15:04:00
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?contine, bineinteles....putini insa....acum degeaba te dai cu capul de pereti.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #62 2007-11-28 21:37:04
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?iepurash calculeaza-ti perioada fertila si vezi daca atunci cand ai facut dragoste cu prietenul erai in aceasta perioada Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-29 10:24:55
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?singura solutie e sa astepti si sa faci un test Offline #64 2007-12-06 00:44:49
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Fetelor...gataaa....mi-a venit ciclul!!!!!!! M-am linistit....am trecut printr-o perioada groaznica......acum mi-am inceput si anticonceptionalele....stau linistita!Va pup si multa sanatate Offline #65 2007-12-07 20:34:14
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Am si eu o intrebare...de fapt 2...Daca iau Logest....credeti k ar fi vreo problema daca as aplica pe o bubita un antibiotic crema?? Adik interactioneaza cumva antibioticele aplicate cutanat cu antibelele? Si inca o intrebare...ptr fetele care folosesc antibebe...knd termin aceasta prima folie...k e prima pe kre o folosesc...cum fac cu pauza de 7 zile? Cum numar zilele ? 7 incepand cu prima zi in care nu iau.....si tot asa? Asta inseamna ca as incepe a doua folie exact in aceeasi zi a saptamanii in kre am inceput-o si pe prima....am calculat bine??Pls astept si eu un raspuns!Va poooppppp Offline #66 2007-12-07 20:59:05
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Eu stiam ca antibioticele crema au efect doar local, deci nu reprezinta o problema daca iei AC, poti sa te dai linistita. In legatura cu pauza intre folii, ai gandit bine Offline #67 2007-12-07 21:22:51
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Mersi mult Blueeyes:)!...Mai astept si alte pareri.....va poopacesc! Offline #68 2007-12-09 00:23:19
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?iepurash_20 ai warn pt posturi multiple...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline #69 2007-12-12 01:37:44
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Uite.. mie mi s-a intamplat un lucru extrem de ciudat. Folosesc anticonceptionale de aproximativ 2 ani jumatate si luna aceasta , cand am facut pauza normala sa vina ciclul, ... pauza.. nu a venit deloc. Am facut 2 teste de sarcina, in doua zile diferite si amandoua au iesit asa cum ma asteptam: nu sunt insarcinata.. insa de sangerat nu sangerez inca. Spun inca.. pt ca au trecut deja sase zile de pauza si .. nimic.. Azi am fost la ginecolog si m- a sfatuit sa iau in continuare anticonceptionalele, chiar daca nu vine deloc ciclul, ......... Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt/Doua cantece diferite, lovindu- se , amestecandu-se/Doua culori ce nu s-au vazut niciodata,/Una foarte de jos intoarsa spre pamant, una foarte de sus aproape rupta/In indepartata, neasemuita lupta/A minunii ca esti, a intamplarii ca sunt... ce bine.. ca esti..ce mirare ca sunt!/Nichita Stanescu (O viziune asupra sentimentelor, "Cantec") Offline #70 2007-12-12 07:16:26
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?E bine sa urmezi sfatul doctorului. Da...din cauza stresului poate sa intarzie sau sa nu apara deloc.... Offline #71 2007-12-12 10:09:28
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Andreia_B...mai ia luna asta anticonceptionale...dar daca si in pauza viitoare patesti la fel atunci va trebui sa mergi sa ti le schimbe... happy with him...inlove with him... Offline #72 2007-12-12 11:04:51
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Andreia_B, nu a curs nici macar o picaturica de singe? nici vreo secretie asa mai maronie? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #73 2007-12-13 23:44:40
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Va multumesc de sfaturi! Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt/Doua cantece diferite, lovindu- se , amestecandu-se/Doua culori ce nu s-au vazut niciodata,/Una foarte de jos intoarsa spre pamant, una foarte de sus aproape rupta/In indepartata, neasemuita lupta/A minunii ca esti, a intamplarii ca sunt... ce bine.. ca esti..ce mirare ca sunt!/Nichita Stanescu (O viziune asupra sentimentelor, "Cantec") Offline #74 2008-01-18 19:56:44
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?in ultima vreme am tot citi fel si fel de mesaje postate pe acest site! de la anticonceptionale pro si contra pana la acesta! dupa ce veti citi acest mesaj o sa aveti impresia ca aveti deaface cu o nebuna! eu practic de un an de zile sunt obsedata ca sunt insarcinata desi nu as avea motiv! am ajuns si pana sa nu ma mai culc cu prietenul meu din acest motiv! imi cumparam in fiecare luna de 3-4 ori pe luna test de sarcina cu toate ca imi iesea de fiecare data negativ! luna aceasta am inceput sa iau antibebe ( yasmin)sper ca asa am sa scap de obsesia asta! cand am mers la doctor sa-mi fac analizele pt antibebe mi-am facut si papanicolau, lama si testul de urina! mi-a iesit o anexita urata de tot ! doctorita cel putin si-a facut cruce ca nu am facut complicatii! vreau sa spun ca si acum dupa aproape o luna inca sunt obsedata ca imi creste burta si ca sunt gravida! inca sunt disperata !am impresia ca nu voi scapa nicodata de obsesia aceasta. poate si din cauza ca daca imi este frica de ceva pe lumea asta este de avort! ma puteti ajuta! va multumesc.... Offline #75 2008-01-18 19:59:29Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Daca iti vine le timp mentra si o sa iei de acum inainte corect anticonceptionale nu te mai teme asa,nu iti faci tie bine deloc..stiu de mult si eu cand nu foloseam AC si eu eram paranoia..dar nu e ok..succes Offline #76 2008-02-12 00:29:48Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?
da... credeam ca numai eu sunt nebuna paranoia e in floare, incet incet incep sa ma conving si eu ! am trecut de la teste de sarcina, la simtitul unor miscari in abdomen... si toate atea de la 2 kg in plus puse pe ici pe colo: printre care si pe burtica hai sa ne linistim... ca o dam in altele El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|