homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Libertatea intr-o relatie!-4

#58 2008-02-15 08:47:11

catherine
New member
Inregistrat: 2007-08-21

Re: Libertatea intr-o relatie!

katami a scris:

hey, catherine.... BUCURA-TE! eu as vrea sa ma ia iubi in brate pe strada si sa ma pupe de toti banii big_smile asa facea la inceput, intre timp... a devenit "om serios", ca "se uita lumea la noi"... asculta aci, e frustrant... dure-te-ar undeva de lume, bucura-te cu omul iubit!!

cat despre seminte... asa eram si eu la inceput... si, culmea, mi se parea ca din iubire tineam atata la curatenie. voiam sa fiu si "gospodina perfecta", nu doar femeia visurilor lui. ceea ce e o prostie... nimeni nu-i perfect. cand am vazut ca pe iubi il sufoca dorinta mea ca totul sa fie aliniat si cand am vazut ca nu simte nici cea mai mica urma de mandrie cadn intra careva in casa noastra curata bec... am inceput sa ma las de exagerari. asa ca la noi semintele se rod in pat big_smile

cat despre tzoale... sa stii ca asta e chiar nasol... eu obisnuiesc sa-i zic lui iubi ca am dreptul constitutional la propria imagine!! asta pt ca el se imbraca cu haine (prea) clasice, in timp ce mie imi plac chestiile hipioate si sport. el ar vrea sa ma vada in fusta si tocuri... dar i-am zis ca ma va vedea atunci cand se va duce si el la munca in bocanci, blugi rupti si cu plete. si a inteles ideea... Nu incerca sa faci din el o proiectie a visurilor tale, lasa-l sa fie el insusi si, daca poti, iubeste-l asa cum e. eu am avut problema asta si va inteleg... de multe ori l-am intrebat, in timpul asa ziselor "certuri" (ce nu ne prea certam, de fapt), daca s-a indragostit de mine pt mine sau pt ca m-a vazut "material tanar si modelabil dupa gusturile lui". atunci, de obicei, lasa jos incercarile de a ma face "dupa chipul si asemanarea sa".

iar ziarele cu gagici.. zicea bine cineva mai sus, comenteaza-le cu el!!! (dar nu prea mult, iubi a vazut ca la mine "tine" treaba si ca nu ma supar, asa ca mergem impreuna pe strada si se trezeste comentand... Doamne, groaznic de tehnic!! si il rog sa termine.. NU pt ca ma deranjeaza ca se uita la altele (mai ales ca, de obicei, critica, nu apreciaza), ci pt ca ma face sa ma gandesc ca ma analizeaza si pe mine la fel de tehnic... si nu suport! mi se pare ca vede cele mai mici defecte - sincer, multe care mie mi se par "bune", lui nu-i plac din nush ce amanunt... si, sincer, mie mi se par mult mai bune ca mine... dar asta e, catherine, dragostea poate fi taaare ciudata (nu zic oarba, sa nu sune a jignire cumva! tongue))

fiti voi insiva! bafta!!

Multumesc mult, fetelor! Habar n-aveti cat de mult m-ati ajutat... Katami, am inceput deja sa tin cont de sfaturile tale! puss Ieri, de Valentine's Day, am vorbit foarte serios cu el despre asta...era foarte mirat! Nu stiu daca m-a crezut cand i-am zis ca ma voi schimba, dar mi-a promis ca o sa fie foarte rabdator si o sa ma ajute... Sper din suflet ca incet...incet...sa fiu mai toleranta, mai intelegatoare si sa pot sa trec peste crizele astea care ar putea sa ne distruga relatia! Il iubesc prea mult ca sa il pierd!

Nu stiu daca ati realizat asta pana acum, dar cu sfaturile vostre....schimbati vieti! Acum...totul depinde de mine, nu? Sper sa fiu suficient de inteleapta sa le urmez! Va multumesc!!! kram

#59 2008-02-15 08:49:51

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

DA...se schimba vieti aici...si la mine s-a intamplat la fel....
sa aveti o relatie frumoasa si lunga
http://emoticons4u.com/love/1296.gif

#60 2008-02-15 11:01:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

absolut ca schimba vieti... pe mine, de exemplu, m-ati invatat sa fiu mai a dracu' cu iubi big_smile, sa nu mai strang in mine tot ce nu-mi convine si sa iau atitudine! (chestia cu "a dracu" e in sens "bun", adica sincer, de cand cu forumul asta, citind atatea experiente, parca simt eu ca am capatat experienta (care a fost cam putina inainte de iubi... si nu-mi dadeam seama ca faceam unele greseli)).

ontopic.. felicitari, cathrine... ai sa vezi ca daca tu esti mai "dulce", va fi si el... mie asa mi se intampla (si invers, daca eu sunt mereu botoasa, se satura si el sa-mi cante in coarne si ne e mai rau la amndoi)! ai grija doar sa nu te chinui peste puterile tale... adica sa nu devina ceva prea oboositor pt tine.. si sa ramai tu insati! bafta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.