homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lapte de vaca la bebelusi.


#1 2015-07-06 11:35:34

ximian
Membru
Inregistrat: 2015-07-06
Mesaje: 1

Lapte de vaca la bebelusi.

Salut.

Am observat ca cele mai multe persoane dau copiilor mici lapte praf sub diferite etichete unele care se gasesc si in farmacii.

Insa in cazul in care un copilas mic care creste langa un barbat, acesta fiind adoptat, e mai dificil sa ii dai lapte de mama daca acesta nu exista.

Eu personal nu i-as da copilului meu lapte prefabricat si tratat. Haideti sa ne intoarcem putin in urma cu cativa ani la bunicii si strabunicii nostri. Ei cand erau mici primeau si lapte vaca . Inclusiv tatal meu si matusile mele au crescut cu lapte de vaca, lucru pe care l-am aflat in urma cu mult timp de la bunicul meu si nu au patit nimic.

Producatorii acestor produse danuatoare , normal ca isi lauda produsele si se bazeaza pe asa zisele cercetari ale stiintei care dezacrediteaza laptele natural in favoarea prefabricatelor.

In ceea ce priveste laptele , te intreb pe tine, de ce ai avea incredere in industria alimentelor de azi, care produce pe banda rulanta, fructe si legume artificiale, sau alte produse unde intra si laptele lor, si nu in laptele natural? De unde stii tu ca studiile lor sunt adevarate? Inafara de cei care fac alergie la laptele de vaca nu vad de ce ar fi nociv unui bebe laptele natural?

Toate cele bune!

Offline

 #2 2015-07-06 13:46:27

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04
Mesaje: 350

Re: Lapte de vaca la bebelusi.

ximian, am un caz, primul copil al unei prietene, care nu a tolerat ecat laptele e vaca. Dupa ce nu a mai avut lapte, a incercat formulele din comert si farmacii. Nimic nu a aceptat copilul, insa apoi a trecut la laptele e vaca; nu avea de ales. Cu acela a si ramas copilul.
Fiecare copil e diferit, insa formulele din comert contin cam tot ce are nevoie bebeii. Insa cand nu sepoate, nu se poate.
Unii bebelusi nu supirta laptele de vaca, altii da, insa recomndarea medicilor este ca pana la 1 an sa nu primeasca copilul lapte devaca.
Pana la urma fiecre mamica face cum crede ca a mai bine pentru copilul lor.


Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.