|
Nu esti logat.
Dilema-3#39 2016-01-14 14:07:19
Re: dilemaold, daca il iubesti cu adevarat si simti ca el ar fi alesul tau, treci peste toate...de ce sa nu astepti? 9 ani de copilarie .... Offline #40 2016-01-26 15:15:28
Re: dilemanu prea stiu cum e asta cu alesul tau...momentan s-a cam mutat la mine pentru ca inainte statea cu tatal lui cu care nu se intelege deloc. Si incepe sa ma deranjeze chestia asta....S-au intamplat toate cam repede intre noi. Ne comportam de parca am avea o relatie de cativa ani...Plus cca o iau si eu cu " am o varsta",ca mi s-a cam luat de lipsa de stabilitate pe care am tot resimtit-o in ultimii ani... My Tears Dry On Their Own Offline #41 2016-01-26 17:38:02
Re: dilemaPai cu siguranta nu a venit cu forta peste tine. De ce ai acceptat daca daca te deranjeaza? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #42 2016-01-26 20:18:40
Re: dilemaAm acceptat pt ca daca sta la el, nu mananca, nu iese din camera pt ca e certat cu taica-sau. Si tind sa cred ca din instabilitatea emotionala (neincredere,suspine), am intrat intr-un alt fel de instabilitate, in sensul ca ajung sa il imprumut. Nu pot doar sa stau acasa intr-o bula cu el, el neavand siguranta zilei de maine....ma simt ca si cum l-as intretine si ma simt aiurea ca sunt asa materialista simtind nevoia sa am lg mine un barbat cu mai multi bani My Tears Dry On Their Own Offline #43 2016-01-26 20:28:31
Re: dilemaPai il vrei la tine acasa, dar nu il vrei..trebuie sa te hotarasti ce vrei.. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline Publicitateloading...
#44 2016-01-26 20:36:28
Re: dilemaPai il vreau pt ca imi ofera sentimental tot. Siguranta ca ma iubeste, ca ar face multe pt mine, ca ma pune mai presus decat propria lui persoana, ca e energic, ca ma face sa rad. Nu il vreau pt ca simt ca ma sufoca stand atat la mine, desi stiu ca are nevoie de mine. Cand l-am cunoscut era mai nervos, mai agitat. Traieste tot timpul sub presiunea faptului ca n-are unde sta. A fost inclusiv dat afara din casa de taica-sau, la un moment dat. Nu pot sa intretin un barbat. Simt nevoia de ceva mai la nivelul meu...Castiga femeile mai mult,da. Dar cand e vorba de a trece de la o luna la alta, cu doar o iesire pe luna la un suc....Toti banii mei se duc pe chirie si mancare. Ai lui toti pe facultate, pe maica-sa, pe cursuri... My Tears Dry On Their Own Offline #45 2016-01-27 09:58:40
Re: dilemaDeci el lucreaza?daca da nu il intreti tu. #46 2016-01-27 10:08:09
Re: dilemaeu cred ca nu va merge,tocmai pt ca tu vrei sa ii ramana bani mai multi,sa iesiti,sa va distrati.si e normal sa fie asa.mereu vei dori un altul de acelasi nivel,cum spui.si faptul ca v-ati mutat impreuna,spui ca a fost pe repede inainte.cred ca doar te amagesti si cred ca-l amagesti si pe el.mai gandeste-te! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #47 2016-01-27 14:56:01
Re: dilemasoul , cum adica e sub nivelul tau daca castiga mai putin, nu a terminat fac, are o situatie nasoala acasa ? tu la ce nivel te evaluezi? yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #48 2016-01-27 15:42:13
Re: dilemaDae, eu nu vreau abia sa ma descurc. Ca am muncit de-am rupt pana acum. Mi se pare ca il intretin in sensul ca dupa ce ramane fara bani, eu cumpar mancare, eu platesc iesirile in oras. Desi ultima data mi-a dat toate bonurile de masa si banii de obicei mi-i returneaza la salariu....dar tot ma simt dubios. Plus ca prietenii lui sunt oameni care nici macar bacul nu l-au luat...nu e mediul meu ala... My Tears Dry On Their Own Offline #49 2016-01-27 16:23:21
Re: dilemaCe facultate ai terminat? #50 2016-01-27 17:09:49
Re: dilemapai eu una cred ca ti-ai dat raspunsul singura: nu proveniti din acelasi mediu, nu aveti aceleasi venituri, nu aveti un cerc de prieteni care sa te satisfaca... in consecinta, eu consider ca ce-ti ofera in plan sentimental nu este suficient - si vad ca asta consideri si tu. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #51 2016-01-27 19:56:54
Re: dilemaeu te inteleg.pune in balanta ce-ti doresti mai mult.si alege.cu cat trece timpul,cu atat va fi mai greu... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #52 2016-01-29 11:19:48
Re: dilema.... eu nu vad nici o dragoste aici, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa ii spui si lui . yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #53 2016-07-27 22:50:02
Re: dilemarevin pe forum cu inca o dilema actualul prieten pe care am decis sa il pastrez si care se lupta din rasputeri sa ajunga pe linia de plutire cu toate, desi inca stam prost cu banii, nu e deloc acceptat de mama.Problema e ca a inceput cu santaj sentimental, plansete, presiuni sa renunt la el...o tine asa de luni de zile si nu mai pot sa ii tin piept... cum sa fac sa fie bine? My Tears Dry On Their Own Offline #54 2016-07-28 13:55:33
Re: dilemaSoul, vorbeste cu mama ta, explica-i ca tu traiesti cu el, nu ea, daca voi va iubiti, va intelegti.. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #55 2016-07-28 14:45:33
Re: dilemaDe ce conteaza asa de mult parerea mamei pt tine? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|