|
Nu esti logat.
Pentru cine are pisica... Putin ajutor!-11#191 2012-02-06 22:43:35
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Eu nu mai pot sa intru aici de nervi Offline #192 2012-02-06 23:12:30
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!i s-a spart hematomul .. azi cand am vrut s-al duc la vet, n-am avut pe cine, ca mandrul meu e in calduri .. Si a venit acum, l-am curatat cu apa oxigenata, si acum a mancat si doarme langa mine.. Maine sper sa am motan de dus la vet.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #193 2012-02-07 13:49:35
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!
Pai si i s-a scurs sange? Nu cumva puroi, daca i s-a "spart" singur? In ce zona stai? La clinica de la med vet e non-stop deschis, dar zilele astea nu o sa fiu eu de garda.. dar in general sunt ok studentii si medicii de garda de acolo (asta in caz ca-ti vine motanul mai tarziu acasa si vrei sa-l duci undeva) Ultima oara a fost editat de deea_si (2012-02-07 18:52:24) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #194 2012-02-07 21:58:19
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!nu stiu, a venit cu el asa .. Cand l-am curatat cu apa oxigenata, a curs putin puroi si apoi doar sange..Am palpat zona sa nu mai fie o alta aglomerare de lichid si numai era.. Sper sa fie ok.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #195 2012-04-21 20:31:44
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Buna, iar am o mica mare problema. Acum seara a inceput pisica sa se tot scarpine la ureche, si am observat ca e si umflata la ureche. Sunt ingrijorata. Are un punct rosu si e putin rosie in jur. Acum nu am unde merge cu ea la medic. Sa fie o muscatura de ceva? E grav? I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline Publicitateloading...
#196 2012-04-21 23:14:50Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!cred ca a piscat-o ceva. vezi sa nu fie o capusa. incearca sa dezinfectezi cu spirt, propolis sau bitter suedez si da cu o crema antibiotic daca ai..asocilin sau baneocin Offline #197 2012-04-21 23:54:55
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Poate si puric, sau sa fie sau sa fi facut la ceva alergie si la al meu i-au aparut o data bubite a facut alergie nustiu la ce. Daca era capusa cred ca statea acolo si o obervai nu pleca asa usor. Ultima oara a fost editat de papushik (2012-04-21 23:57:18) Offline #198 2013-07-08 13:43:48
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Hello, am o pisicuta de 2luni care ma dispera cu mancarea. Nu mananca bobite deloc, vrea numai pliculete si carne. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #199 2013-07-08 15:21:57
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!incearca sa ii amesteci boabe cu mancare din plic, marind treptat ponderea boabelor, si lasandu-le sa se inmoaie in zeama tot mai putin. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #200 2013-07-08 17:35:00
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!CUM se manifesta intoleranta la lactoza cand devin adulte? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #201 2013-07-08 19:09:57
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!a mea daca pune botul pe lapte vomita (dar nu mereu), iar apoi ii merge burta, uneori chiar si a 2a zi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #202 2016-04-03 19:33:36
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Buna fetelor! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #203 2016-04-03 20:52:53
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Eu zic ca e normal.si a mea reactioneaza cubintarziere la o trauma. #204 2016-04-03 23:03:00
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Nu e normal deloc. Acum vin de la o clinic veterinara unde am lasat-o peste noapte sub oxigenoterapie. Diagnostic: embolie pulmonara in urma castrarii. Nu i-au administrat suficient anticoagulant sau poate deloc.... sper sa fie bine. E sufletelul meu pisica asta ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #205 2016-04-04 08:00:37
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Of Mel, saraca pisica Si a mea a fost ciudata dupa operatie. Un prima noapte nu am avut voie sa o acot din cusca, a facut hipotermie si abia a doua zi a lipait un pic sosul de la pliculet. Dar in 3 zile si-a revenit. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #206 2016-04-04 08:40:00
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!A mea a fost exact ca a melitei.adica prima zi a fost ok,iar dupa plostita cateva zile.ma rog la mine a venit doc acasa in fiecare zi sa ii faca injectii. #207 2016-04-04 21:06:28
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Am dus-o azinoapte la o clinica de garda. Daca nu o ducem murea pana dimineata. Asa mi-a zis medicul. Avea dispnee. I-a facut o radiografie in care i-a iesit un fel de bronsita. A pus-o la oxigen cu tratament pt bronsita si embolie. Inca are dispnee dar nu-i mai flutura narile ca aseara si azi la pranz. In plus mai avea si perfuzie cu diuretic in ea. Sa vedem cum e pana maine. Abia maine se poate lua o decizie. Daca eram in tara acum era mult mai bine, sunt sigura. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #208 2016-04-04 21:30:38
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Imi pare rau sper sa isi revina #209 2016-04-04 21:38:44
Re: Pentru cine are pisica... Putin ajutor!Mel tinem pumnii sa se faca bine pisicuta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|