homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ziua mea-5

#77 2008-02-10 00:54:34

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

Re: De ziua mea

huuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh hjartahjartahjartaX:Xhjartahjartahjarta
ceeeeee romantiiiiiiiiiiiiiiikkkkk 8-> 8-> 8-> 8-> 8->

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#78 2008-02-10 12:38:15

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

schumiholic cred k o sa ii fac si u tort k al tau lu sarbatoritu meu...marti e aniversarea lui...
mi-e km frik, dk nu imi iese blatu? oare merge sa fac cu blat cumparat...banuiesc k nu e mare diferenta nu?

#79 2008-02-11 00:45:54

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Multumesc mult, fetelor!!! puss
Unik, merge si cu blat cumparat dar asta mie mi-a iesit pufos si bun si nu e complicat deloc.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#80 2008-02-22 17:46:24

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

schumiholic a scris:

Fetelor, haideti sa va povestesc cum am petrecut de ziua mea vineri, 1 februarie, ca e prea frumos si vreau sa va spun si voua. rodnar
In prima parte a zilei am primit telefoane si felicitari si am facut tortul pe care vi l-am detaliat la Retete in imagini.
Apoi, seara, a venit prietenul meu si m-a luat de acasa. Planuise ceva, dar nu imi spusese nimic. Surpriza! Ah, si mi-a dat un cadou, un foehn cu difuzor pe care trebuie sa invat sa il folosesc. Buuun, m-a luat pe sus, vorba vine, si m-a dus la teatru. Am vazut "5 femei in tranzitie" la Teatrul National, o piesa foarte buna scrisa si regizata de Rodica Popescu Bitanescu. Dupa teatru, m-a dus la restaurantul Siam, cu specific thailandez, foarte misto, mancarea foarte buna, preturile rezonabile. Am mancat pui cu caju si legume, delicios! Am vazut ca apare reteta in revista Tango din luna februarie.
La un moment dat, pana sa vina mancarea, primeste el un telefon si imi zice ca trebuie sa iasa putin afara ca era seful lui. Mi s-a parut mie ciudat, ca la ora 10 seara sa il sune sefu', dar in fine, l-am crezut. Cand, dupa 2 minute se intoarce cu un buchet imens de 27 de trandafiri portocalii si un ursulet de plus! rodnar Ca in reclama aia, am venit sa aduc ursuletul, cadoul si florile! tummenupp Smecherul ceruse sa fie livrate la ora aia la restaurant!
Dupa ce m-am dezmeticit eu putin, pentru ca nu mai primisem in viata mea asemenea buchet, imi zice "Mai am un cadou"... Si eu zic "Altul?". Si pune pe masa o cutiuta mica, rosie. Ma uit eu la cutiuta, ma uit la el si apoi deschid incet cutiuta. Si in cutiuta era un inel superb de aur. Ma minunez ce frumos e si imi zice "Si am si o intrebare..." si dupa vreo 2 secunde: "Vrei sa fii sotia mea?" angel In momentul ala, mi-au dat lacrimile si il intreb: "De ce imi faci asta aici?" Adica sa ma faca sa grater in public!!! big_smile Si l-am imbratisat si i-am spus DA! :k?ra: Si apoi mi-a pus inelul pe deget. Mancarea inca nu venise ca l-am intrebat daca nu a facut o intelegere si cu ospatarul, sa ne aduca mai tarziu. Dar fusese doar o intamplare. Si apoi am mancat, am mai stat, am discutat si apoi am mers acasa si le-am povestit si parintilor mei si s-au bucurat si duminica le-am spus si parintilor lui si s-au bucurat si ei.
Si cam asta e povestea, a fost cea mai frumoasa zi de nastere a mea! Si ne-am schimbat si alinturile. Daca pana acum eram Iubitzel si Iubitzika, acum suntem Logutza si Logutzu' sau Logutzel! Ca doar am avansat in grad! Acum e oficial! cool

cat de dragut!!!!! prietenul tau este o comoara!!! sa va iubiti si sa va pretuiti pana la infinit!!!
iti urez de pe acum "Casa De Piatra!" ? big_smile

#81 2008-02-22 18:27:49

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Mersi mult de tot! Asa este, bine ai zis, o comoara! puss

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.