homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cai urinare-5


#77 2016-11-08 07:11:39

Mihaela2803990
New member
Inregistrat: 2016-09-12
Mesaje: 6

Re: probleme cai urinare

adri_d a scris:

Mihaela, daca ai simptome similare cu cele descrise de mine, ai grija ce mananci, nu bea sucuri acidulate, nici macar apa minerala, fara mancare picanta si bea multa multa apa plata sau de la robinet. Incearca sa mananci in general produse alcaline, gasesti liste si informatii pe net. Daca ai nevoie de mai multe detalii lasa-mi adresa ta de mail.

Mihaelamioaralg2@gmail.com
Din luna martie nu mai beau sucuri,decat daca mi l fac in casa,exclus acidulat.am devenita dependenta de apa,beau intruna.si totusi nu pot controla toate momentele cand ustura.am perioade cand n am absolut nimic si uit ce dificil este cand revin.am avut o perioada frica de a nu avea ceva grav,si ma duceam la doctori si am facut tot felul de analize,dupa fiecare spunandu mi se ca n am nimic .ultimul doctor mi a zis ca am vezica dilatata ,si mi a dat vit A si E. Si antibiotice ,desi. Mai luasem alte doua episoade de antibiotice fara nicio schimbare. .apoi i am explicat ca nu mi trece si mi a dat Betmiga pentru vezica hiperactiva,niciun rezultat desigur.e groaznic.vreau sa iau si tratament homeopat sper sa se amelioreze ,acum am niste suplimente .


Miha

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.