homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cred ca suntem pe cale sa ne despartim ...-4

#58 2008-02-23 12:31:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Cred ca suntem pe cale sa ne despartim ...

andreea_andy2 a scris:

Suntem pe calea cea buna fetelor. Nu a mai rezistat pana diseara si a venit acum 15 minute la mine la munca cu un buchet de trandafiri si si-a cerut iertare pentru tot ce zis. Si eu ... ce credeti ca am facut? Bineinteles ca m-a bufnit plansul si nu am mai putut sa spun nimic. Dar ... ne vedem diseara si o sa ii spun tot ce am de spus. Acum m-a luat prin surprindere, nu a lasat-o nici pe secretara sa ma anunte ca urca la mine in birou ...

andreea,ai grija si cu faze de genul.si eu m-am certat rau odata cu el si s-a gandit k tot cu flori rezolva.asa si eu am inceput sa plang.apoi de fiecare data knd facea o boacana,imi aducea flori.apoi vezi si u cum il inveti...........

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.