|
Nu esti logat.
Electronice, electrocasnice-3#39 2014-06-16 18:56:13
Re: Electronice, electrocasniceMultumesc, Queen! Pe primul n-as da atatia bani decat daca mi-as deschide cafenea Pai asta e, ca iubesc cafeaua si am inceput sa fiu pretentioasa, nu ma mai "satisface" aia facuta clasic. Eu am o chestie de asta http://www.bucatariaeco.ro/Filtru-cafea … iu-PH-1257 si nu imi mai place cafeaua, trebuie s-o imbunatatesc ba cu lapte, ba cu esente, siropuri etc. Asa, la espressor, bag pastila si aia e, ma rasfat cu o cafea buna. Ma mai uit pe net, imi pare rau ca nu mi-am luat de Black Friday... Mi s-a pus pata acum si mi-e greu sa cred ca o sa astept pana in noiembrie, la urmatoarele reduceri. Nu as vrea sa dau mai mult de 300 maximum pe el... Ma gandesc ca n-o sa-l tin o viata, deci pentru inceput, merge si unul mai ieftin. Eram curioasa daca sunt bune sau sunt fiasco. Ca am mai avut o dezamagire, cu o masina de paine si nu as vrea sa patesc la fel. Offline #40 2014-06-16 19:08:16
Re: Electronice, electrocasnice ce cafea folosesti ? cred ca e mai importanta cafeaua decat device-ul Offline #41 2014-06-16 19:56:13
Re: Electronice, electrocasniceheim, am folosit asa: Jacobs, Tchibo, Amaroy, Segafredo. Asta ultima mi-a placut mai mult, in rest nu m-a dat pe spate niciuna. Acum se intampla sa am o Lavazza primita si am zis s-o consum... Super, merci de recomandare! Tu de care bei de la ei? Ai incercat mai multe? Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2014-06-16 19:58:36) Offline #42 2014-06-16 20:55:57
Re: Electronice, electrocasniceNu e nevoie sa iei din cele mai scumpe, chiar si una foarte ieftina e mult mai buna decat cea din comert. Eu iau de obicei pentru mine si ai mei Sublim, iar cand vreau sa ma rasfat Hawaii. Poti sa mirosi sau chiar sa gusti, iti fac o cafea acolo pe loc. Depinde cum iti place, eu de exemplu prefer cafeaua nu foarte prajita. Cafeaua ambalata din comert, oricat de scumpa, are si Robusta, un soi inferior de cafea, "de umplutura", nu doar Arabica. Aici nu vei gasi decat Arabica 100%, chiar si in cea mai ieftina. Ultima oara a fost editat de heimdall (2014-06-16 20:56:35) Offline #43 2014-06-16 21:32:39
Re: Electronice, electrocasniceAm vazut, heim, am citit si eu povestea cu animalutul. Cat despre domnul, m-am documentat putin pe net si am citit cateva articole si interviuri despre el. Se vede ca e pasionat de ce face si stie despre ce vorbeste. Am sa merg si eu sa incerc, merci. Poate scutesc banii pe espressor. Offline Publicitateloading...
#44 2017-05-15 17:08:23
Re: Electronice, electrocasnicehello, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|