|
Nu esti logat.
HEMOROIZI#1 2009-01-26 21:43:17
HEMOROIZINu stiu daca imi puteti oferii solutii,insa as vrea sa stiu daca cunoasteti remedii non-chirurgicale pentru hemoroizi!Multumesc Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul! Offline #2 2009-01-26 21:46:10
Re: HEMOROIZIdiscutam despre vindecare intelelg...pentru ca daca ne referim la ameliorare, sunt cremele cu hemorzon Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-01-27 00:29:57
Re: HEMOROIZIInca nu m-am interesat in alta parte!Acesta a fost primul pas in aceasta problema.O sa ma informez!Multumesc Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul! Offline #4 2009-01-28 10:54:15Re: HEMOROIZIPai ... spune ce varsta ai, ce ocupatie... daca mai suferi si de alte boli. Ultima oara a fost editat de Leo (2009-01-28 10:54:58) Offline #5 2009-03-13 02:46:21
Re: HEMOROIZIBuna seara.Am si eu o problema...din pacate .Mi-au iesit niste hemoroizi...de vreo 2 zile si nu se mai trag inapoi.Mi-am dat cu unguent procto-glyvenol si mi-am pus supozitoare tot procto-glyvenol...sa spunem ca foarte putin s-au tras inapoi.Am fost la doctor si mi-a mai dat pe langa asta algocalmin,papaverina si ulei de parafina.Si m-a chemat dupa o zi la control ca sa ma vada iar si mi-a spus ca daca nu se trag inpoi trebuie si mii bage el acolo .Imi este foarte frika sa ma mai duc...astazi cand am fost am si lesinat de frika.Cum sa fak ca sa intre odata acolo ca nu mai pot nici de durere abia mai pot sa merg.Astept rasunsul vostru si va multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-13 11:18:53
Re: HEMOROIZIse sangereaza de la hemoroizi? Offline #7 2009-03-13 15:55:13
Re: HEMOROIZIda complez....se sangereaza si de la hemoroizi...si inca cum,..... baby Dragos Offline #8 2009-03-13 16:01:02
Re: HEMOROIZIparerea mea e sa mergeti la doctor si ei va dau ceva unguent bun si va zic cat de grav e cu hemoroizii, apoi ca sa nu va mai apara incercati sa mancati mai multe supe, ciorbe, lichide nu doar mancare solida, mai ales daca aveti astfel de probleme.si cand mergeti la toaltea nu va mai "scremeti" pana nu mai puteti (scuzati expresia). Offline #9 2009-03-14 12:24:17
Re: HEMOROIZIms deliav Offline #10 2009-04-16 12:21:12
Re: HEMOROIZIMi s-a intamplat si mie sa sangerez de 2 ori cand aveam scaun si m-am dus de urgenta la Spitalul Municipal si am facut o colonoscopie . Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #11 2009-10-08 13:15:32
Re: HEMOROIZIMi s-a intamplat ceva ciudat... In timpul sexului normal, zona dintre vagin si anus mi s-a inflamat.. asemeni unui hemoroid, si ma durea... Ce poate fi? Am dat cu crema de galbenele... o fi bine? Offline #12 2009-10-08 21:57:45
Re: HEMOROIZIpt hemoroizi clismele cu ceai concentrat de pelin + galbenele si bai de sezut fierbinti... fac minuni toate astea... Offline #13 2010-03-28 11:01:02
Re: HEMOROIZIBuna, Offline #16 2010-09-19 21:13:24
Re: HEMOROIZI
Buna. Eu am avut o gasca de hemoroizi, foarte durerosi si sangerosi si ia-m rezolvat pe toti cu cam 500 de euro la Proctoline. Ma duceam o data pe saptamana, imi aplica cate un inelus pe fiecare si apoi pleacm din nou la servici. I-am dus pe picioare pe tori si nic nu a durut foarte rau, dacat la cate unul vreo 2-3 ore dupa aplicarea inelului. Cica acum ar fi si mai ieftin la ei - eu am fost acum 3 ani. Offline #17 2017-10-21 13:12:21
Re: HEMOROIZIBuna ziua, am o problema și as avea nevoie de putina îndrumare. Luni in data de 16 am simțit ca ma doare fundul am mai pățit dar a trecut de la sine, la baie când am mers am găsit ceva ieșit in afara eu zic ca o parte din intestin, deși am băgat înăuntru cu degetul la dus iese imediat înapoi, marți am fost la medicul de familie și mi-a dat supozitoare procto-gyvenol parca se scrie, cicatridina crema și pastile detralex de doua ori pe zi dimineața și seara doua o data, problema e ca nu e nici o îmbunătățire decât ca nu ma mai doare deloc, nu am sângerat. Acum as vrea sa merg la un consul de specialitate, la ce medic ar trebui, chirurg, proctolog? La primul consult îți trebuie clisma, pot face eu singura acasă? I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|