|
Nu esti logat.
Buna-4#58 2008-06-12 22:19:46
Re: bunaBuna seara, bine v-am gasit pe acest forum, dupa cum observ aici sunt mai multe doamne/domnisoare din Oradea, poate sunt norocos sa primesc un sfat bun de la Dvs. V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu o adresa de cabinet de obstretica-ginecologie si mai ales cu numele unei doctorite despre care aveti o parere buna. Prietena mea nu a fost inca niciodata la un control ginecologic, o bat la cap de imediat un an ca este imperativ sa mearga si a acceptat in final, dar mi-a dat niste conditii severe: neaparat un medic ginecolog de sex feminin, ii este un pic teama de primul control, e de inteles. Daca cunoasteti o doctorita competenta, serioasa, care stie cum sa se comporte cu pacientii, eventual stiti chiar adresa cabinetului ei sau numarul de telefon pentru programare, v-as fi recunoscator. Va multumesc anticipat. Offline #59 2008-06-12 22:54:19#60 2008-06-12 23:01:16
Re: bunaMultumesc pentru raspuns, am rasfoit mai degraba, vazand ca la aceasta sectiune sunt mai multe oradence am zis ca poate am mai mult noroc decat sa citesc niste nume de medici si nume de clinici pe care nu stiu unde sa le incadrez geografic, ca la multe dintre ele nu se specifica localitatea. Offline #61 2008-06-12 23:05:27
Re: buna
si daca nu e musai sa fie femeie si domnul olah (despre care vb blue mai sus) e bun ca medic si stie sa interactioneze cu pacientii... happy with him...inlove with him... Offline #62 2008-06-12 23:09:20
Re: bunaMultumesc Cristina, e dorinta prietenei mele ca sa fie neaparat de sex feminin. Multumesc oricum pentru sfat. Offline Publicitateloading...
#63 2008-06-13 21:57:26
Re: bunacu placere...atunci poate mg cu incredere la d-na doctor Negrini happy with him...inlove with him... Offline #64 2018-04-12 23:39:58
Re: bunaAcum un an si ceva am trecut printr-o experienta traumatizanta in urma unei consultatii a mamei mele la "renumitul doctor" PETRU CHITULEA din Oradea. Aceste ESCROC ORDINAR ne-a spus verde in fata in urma unei simple consultatii si a unor teste facute pe loc ca mama sufera de cancer de col uterin si ca trebuie operata de ugenta in 2-3 zile pentru o operatie de histerectomie, asta fiind chiar inainte de sarbatorile de iarna (va dati seama prin ce am trecut in acel moment). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|