|
Nu esti logat.
Buna-2#20 2008-04-01 19:14:41
Re: bunaBuna..M-am gandit sa imi schimb medicul..E cineva din oradea?a auzit cineva de domnu' doctor paius?cineva mi la recomandat..Iar daca aveti alte recomandari primesc cu drag:) multumesc:D aaa..si contact sexual,cu prezervativ pe perioada tratamentului? Offline #21 2008-04-01 19:21:33
Re: bunapai avand in vedere ca i a dat unei prietene antibiotice cand avea candida (care i doar intretineau problema) eu nu am o parere prea buna despre el ca medic...si avand in vedere ca am fost si colega cu fiul sau nu am o parere buna despre el nici ca persoana...poate s a mai schimbat intre timp dar miram-as... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-04-01 20:11:09
Re: bunaam fost la doamna doctor coroiu maria..pe doamna doctor negrini unde o pot gasi?am terminat tratamentul cu ovule si cu toate alea..acuma vreau sa merg iar la un control dar la altcineva si sa primesc din nou medicamente! Offline #23 2008-04-01 20:14:32
Re: bunan am auzit de ea...d na doctor negrini are cabinetulpe strada teatrului (e strada unde era gradina de vara si sediu european drinks)...are program dupa ora 4 dar din pacate numar de programare nu am...eventual daca treci pe acolo si te interesezi... happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-04-01 20:58:17
Re: bunams mult..chiar am trecut in seara asta pe acolo si am vazut unde e cabinetu..daca caut bine pe net gasesc si un nr de tel..am citit pe ceva forum ca o doamna nu era prea incantata de experienta ei cu doamna negrini..mi-e cam frica sincer,pt ca as vrea un medic bun care sa isi merite bani si sa fie si dragut cu pacientii.. Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-01 21:17:03
Re: bunamai eu nu stiu...e ea mai infipta dar eu n am avut probleme cu dansa...in oradea ar mai fi bun craiut...dar de relatia lui medic-pacient nu stiu sa ti spun... happy with him...inlove with him... Offline #26 2008-04-01 21:52:56
Re: bunaAm auzit ca si doamna doctor osvar florina este destul de buna in munca ei,am citit pe un forum..stiu ca parerile sunt impartite si cred ca depinde de fiecare persoana in parte..dar incerc sa'mi gasesc un medic bun si imi cer scuze daca stresez prea mult pe tema asta:D Offline #27 2008-04-01 22:33:55
Re: bunanu ma stresezi ...si sincer n am auzit de acea doamna doctor...dar la cine pot sa ti spun sigur sa nu mg e doamna doctor antal... happy with him...inlove with him... Offline #28 2008-04-01 22:41:08
Re: bunaAm auzit si eu ca nu e o doctorita prea reusita:)) in fine..oricum ms mult pt sfaturi..o sa merg si eu la doamna doctor negrini...tu ai trecut pe la ea?din cate am inteles.. Offline #29 2008-04-01 22:44:12
Re: bunaincearca si vezi...poate ti place...eu una sunt multumita de ea...si urmeaza sa i mai fac o vizita cat de curand multa bafta happy with him...inlove with him... Offline #30 2008-04-01 22:47:06
Re: bunacat e consultatia?cam cati bani sa'mi pun cu mine?cred o sa merg in zilele astea.. Offline #31 2008-04-01 22:49:26
Re: bunaDomnul doctor OLAH...cabinet pe Castanilor (nu stiu numarul) si pe 6 Martie (vis-a-vis de florarie si Dandeli parca , nu ajungi chiar pana la Profi, e mai incoace un pic) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #32 2008-04-01 22:55:19
Re: bunada stiu si iti multumesc..si eu de la prima mea doctorita,tot la ea am mers in ultimele luni,imi dadea tratament fara sa ia lama..nu am zis nimic la inceput..da mi sa parut ciudat pt ca mia zis k am o chestie da nu avea de unde sa stie sigur..a zis dupa ochi..dar ca relatie medic-pacient e super,d-aia tot am mers la ea..imi place cum vb si cum se comporta cu mine..dar in rest..lasa de dorit..e o doamna super..dar....de domnu doctor olah sincer nu am auzit,nici nu sunt prea informata in funtie de medici,care cum is..si nici nu am schimbat multi pana acuma..De aia vreau sa'mi gasesc unu care sa merite sa aibe recomandari si sa se priceapa la meseria lui,sa-si merite banii..iti multumesc mult ca miai raspuns la mesaj.. Offline #33 2008-04-01 22:58:50
Re: bunape domnu doctor olah eu il stiu ca persoana si intradevar e de treaba...ca medic nu ma pot pronunta (e si directorul maternitatii)...de acea doamna doctor tit parca am auzit si eu...dar nu de bine...iar de cosma n am auzit sincer...aaa...de cine am mai auzit si n am fost prea incantata cu ce diagnostic si tratament a dat e doamna doctor Hoble... happy with him...inlove with him... Offline #34 2008-04-01 23:06:46
Re: bunaCrys, Hoble e tot una cu Cosma sau Cosman, naiba stie ( ca s-a maritat) Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-04-01 23:08:37) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #35 2008-04-01 23:08:45
Re: bunaiti multumesc pt informatiile date..am sa sun sa'mi fac si eu o programare la dansu..cati bani sa'mi pun cu mine? Offline #36 2008-04-01 23:11:58
Re: bunada pai mai stiu ...ca s a casatorit...a divortat...cine mai stie si de olah acuma nu stiu exact...a fost sau e...ca am vrut sa facem ceva actiune pt maternitate si stiu ca el ne a lamurit cu ceva chestii...da parca da...asa e...cred ca doamna antal e acum...din pacate... happy with him...inlove with him... Offline #37 2008-04-01 23:18:19
Re: bunapai, depinde ce vrei... Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #38 2008-04-01 23:22:07
Re: bunapai eu intreb ca sa stiu..sa nu ma trezesc ca si ultima data,mergeam la pelican in nufaru,si mi'am pun un milion cu mine 50 ron consultatia..si mno..trebuia si ecografie vaginala pt anexita,asa zicea doctorita,dar nu'mi facea lama..mno..si ma trezesc ca imi cere 1milion si 50 de mii..mno..deci.. ca sa nu mai am surprize:)) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|