homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Invitatie pentru mamici si tatici cu tot cu pitici


#1 2019-12-02 14:55:31

Oana Genoveva Parghel
Membru
Inregistrat: 2019-12-01
Mesaje: 1

Invitatie pentru mamici si tatici cu tot cu pitici

Dragi mamici,
Vin catre voi cu invitatia de a face parte dintr-un studiu de cercetare psihologica pe tema ATASAMENTULUI.

Numele meu este Oana Genoveva Parghel si sunt consilier si psihoterapeut iar intre 15/12/19-15/04/20 se va desfasura perioada de acumulare de date pentru un studiu unic in tara noastra.
Cercetarea are ca tema Decodificarea Atasamentului prin Utilizarea Metodei Microanalizei si se adreseaza parintilor de pitici cu varsta de 4 luni.
Obiectivul cercetarii este acela de a demonstra in mod stiintific, cuantificabil importanta relatiei de atasament in dezvoltarea echilibrata personalitatii, a capacitatilor intelectuale, emotionale si de relationare. Cu alte cuvinte caut sa demonstrez faptul ca modul in care un copil ajunge sa se dezvolte nu este influentat doar de factori externi ci mai ales de factorul relational, respectiv de tipul de atasament. Relatia de atasament incepe odata cu nasterea si se stabilizeaza in primul an de viata in relatie cu parintii

De ce sa participati la studiu?
Deoarece, in primul rand veti putea beneficia de o experienta in urma careia veti descopeti o noua dimensiune a relatiei pe care o aveti cu bebe. Veti putea invata modalitati noi si adaptative de a comunica cu el/ea si il/o veti ajuta astfel, sa creasca mai armonios, cu mai multa incredere, libertate si iubire.
In al doilea rand prin participarea la acest studiu contribuiti la a oferi o sansa in plus genetatiilor viitoare, prin cresterea gradului de constientizare asupra importantei relatiei cu parintii in prima perioada a vietii.

Asa ca, daca cele de mai sus v-au sunat interesant sau pur si simplu doriti sa aflati mai multe despre atasament si rolul lui in dezvoltare, si aveti si un bebe care urmeaza sa implineasca 4 luni, astept cu drag sa imi scrieti fie aici, fie pe oana.parghel@gmail.com cu mesajul Cercetare Atasament.

Va multumesc si astept cu nerabdare sa ne cunoastem.

Oana Genoveva Parghel.

Ultima oara a fost editat de Oana Genoveva Parghel (2019-12-02 14:57:29)

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.