|
Nu esti logat.
O vaginita exocervicita-2#20 2007-11-01 22:24:52
Re: o vaginita exocervicitacresti mare! sanatate! mami de minuni Offline #21 2007-11-01 22:26:50
Re: o vaginita exocervicita:-* Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #22 2007-11-01 22:27:12
Re: o vaginita exocervicitasi tine-ne la curent. mami de minuni Offline #23 2007-11-02 18:19:02
Re: o vaginita exocervicitafetele,azi m-am dus la ginecolog,asa cum am zis...mi-a luat proba pt papanicolau si mi-a zis k rana s-a mai ameliorat putin.mi-a prescris betadine XIV si metronidazol si mi-a zis sa vin peste 3 sapt.am uitat sa o intreb de cauterizare,asa k raman pe tratament.cat despre test pap,sper sa iasa bun:).vreau sa va intreb: care ati mai avut rana pe col si ati tratat-o cu ovule?vreau sa stiu cat dureaza tratamentul... Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #24 2007-11-02 20:54:19
Re: o vaginita exocervicitapana se vindeca de obicei...variaza de la persoana la persoana...trage cu tratamentul...ca e mai bine asa decat la cauterizare... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-02 22:00:00
Re: o vaginita exocervicitada,ms crys_ty_na .mie imi este teama d ceva.doctorita mi-a zis k nu introduc ovulul destul de profund,dar sincer nici nu pot.introduc cat intra degetul.si mi-e k asta scade din efectul ovulelor.ce sa fac? :-? Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #26 2007-11-02 22:31:48
Re: o vaginita exocervicitahmmm...vezi daca gasesti sa cumperi aplicator...daca nu...incearcasa stai cat mai relaxata...si cat mai "cracita" (scuze expresia)...si sa l bagi cat mai in interior...nici eu nu reuseam...da am gasit rezolvare pana la urma happy with him...inlove with him... Offline #27 2007-11-02 22:46:48
Re: o vaginita exocervicitacum ai reusit?ti-ai luat aplicator de-ala? Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #28 2007-11-02 22:52:00
Re: o vaginita exocervicitao sa para mai ciudat...dar l am pus pe iubi sa mi le puna...caci el le putea pune mai adanc...aplicator nu am gasit atunci...numa daca mi cumparam ovule care au...poate tu ai mai mult noroc si gasesti... happy with him...inlove with him... Offline #29 2007-11-02 23:09:17
Re: o vaginita exocervicitanu stiu,o sa caut...dak gasesc prin focsani.mersi oricum Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #30 2007-11-02 23:14:29
Re: o vaginita exocervicitacu placere happy with him...inlove with him... Offline #31 2007-11-27 16:38:17
Re: o vaginita exocervicitavesti noi fetele...am fost ieri la ginecolog,pt consult si pt rezultatul papanicolau. M-a laudat doctorita k am fost cuminte si astfel rana e mult mai bine k data trecuta.chiar asa mi-a zis: "foarte,foarte frumos.se cunoaste k ai avut grija si ai fost cuminte" mi-a spus kiar k se poate sa nu mai fie nevoie de cauterizare,dak va fi in ritmul asta si k se poate trata prin tratament. Si uitati si rezultatul,sa-mi spuneti mai pe larg ce inseamna (doctorita mi-a zis k am doar o ciuperk) : tip II Babes-Papanicolau. -Frotin satisfacator hormonal compatibil cu varsta; -PMH relativ frecvente; -flora microbiana polimorfa abundenta; -celule levurice prezente; -nu se observa anomalii celulare; -TBS frotin negativ pt leziune intraepiteliala maligna. Asta e rezultatul,sper k am inteles scrisul. Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #32 2008-03-01 17:17:43
Re: o vaginita exocervicitafetelor,medicul meu ginecolog zice sa nu mai folositi gel intim de la avon k e dezastru,v-o spun si din proprie experienta,e groaznic ,se crapa pielea si da mancarimi,aveti grija. Offline #33 2008-03-01 17:25:25
Re: o vaginita exocervicita
eu am folosit ,si nu a crapat nimic Mamica de 2 pui scumpi Offline #34 2008-03-01 18:26:28
Re: o vaginita exocervicita
fara intentia de a jigni sau cine stie ce s-ar mai putea interpreta, mie in general firmele astea avon, oriflame mi se pare k au produse f proaste. eu nu as da cu nici un fel de gel intim decat daca stiu k e din plante http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #35 2008-03-01 19:18:04
Re: o vaginita exocervicitaputin daca vreti ceva pt.zona intima folositi sapun dove sau gel intim de la bioclin eu sunt multumita de el VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2008-03-01 19:26:21#37 2008-03-02 14:12:06
Re: o vaginita exocervicitasau sapunuri cu ph negativ Ultima oara a fost editat de tomina (2008-03-02 14:12:18) iubesc+Camelia+Matei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|