|
Nu esti logat.
Cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))-3
#39 2008-03-06 15:53:06
Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))foarte interesant e cam aiurea ca noi nu stam impreuna iar el sta cu parintii si e cam greu cu "traseul" de lumanari ceva cu lumanari pe cada spuma muzica din astea am facut si eu odata.Eu am incercat cu dansul pentru ca am un costum de dans oriental din turcia:P.Si striptease am incercat:p.Mersi mult pentru sfaturi imi sunt de mare ajutor o sa ma gandesc bine:* Offline #40 2008-03-06 15:59:17
Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))
ooo da cand ma gandesc ce mesaje romantice imi da el nu le mai am chiar pe toate da oricum crek daca le citim pe toate o data radem o saptamana http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #41 2008-03-06 16:09:19
Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))Si noi incercam sa ne "cucerim" cu tot felu de chestii minoare, poate pentru altii. cand suntem amandoi si eu am treaba, ba pe la bucatarie, ba scriu, si el ramane singur in camera imi trimite un sms sa-mi zica ca ma iubeste am facut si noi baitze cu spume, mi-a facut si el de cateva ori micul dejun si mi l-a adus la pat, ca in filme, tot felu de scrisorele si mesaje... 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #42 2008-03-06 17:15:05
Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))am facut si eu cu movie maker nu cu power point cu pozele noastre versuri o melodie foarte frumos ies:) Offline #43 2008-03-24 22:11:15
Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))e ceva foarte important intr-o relatie mai ales sa ne indragostim din nou unul de celalalt, eu dak vad k ceva skyrtzie ,uite in weekend l-am invitat la piknik, numai NOI 2 am zis k eu ma okup de mici, bere:), iar el sa ishi puna mintea in mishkare k poate sa faca tot ce vrea ku iubita lui, adik JE Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-25 15:44:31
Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))in fiecare dimineata i pun la telefon kte un scurt mesaj,k il iubesc,k e viata mea,sa aiba o zi placuta,etc.imi place sa-i scriu biletele mai nou Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|