homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..-2

#20 2007-06-25 20:10:46

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..

Nebunie...aia nu sunt oameni...pe mine ma impresioneaza mult batranii....cand vad copii la metrou, sau orinude parca nu ma atinge asa mult...dar batranii, mi se rupe sufletul...

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#21 2007-06-25 20:28:38

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

aproo de batrani, adinaeuri cnd m-a adus babi cu masina,exista o trecere la dristor (cum mergi spre salajan) si a franat ca sa treaca o tanti care mergea in cadru si very very old se vedea asta,...si o tipa cu masa au parcat masina la marginea drumului si tipa a inceput sa se uite la ea si sa rada ca o maimuta imputtita si plina de paduchi, si babi a deschisa geamul la mine si a tzipat la  ea''nu my rade k proasta du-te si ajut-o",nu a auzit ca aia plecase deja si nici tzignalul nu l-a avut tare.

nushu ce se intampla cu lumea asta...o s fie vai si-amar de poponetu nostru...daca am ajuns in halul asta sa chinuim oameni si animale si sa mai radem si de ei. vineri pe la romana am vaz un om schilodit de catre cineva cred si pus sa cerseasca...era pilea si osu de el...si nimeni absolut nimeni nu face nimik in privinta asta,..ii doare-n fundu fundului pe toti....si tot pe la romana langa biserica aceea catolica am vaz un batranel care statea sub un pomisor ca s nu-i bata soarele in cap, era ingrijit dar se  vedea pe fatza lui ca n-are cum s atraiasca cu pensia aia..scria pe un carton"nu vreau sa cersesc  intentionat dar nu am bani de n medicamente",si eu pot s a zik ka mai trec nepasatoare si chiar fara sa observ uneori..dar e multa lume care se uita si se uita ..nushu..o sa jaungem pana-n gat de rahat..daca nu deja sunte, mai ales cu cine ne conduce.ar cam trebuii sa luam atitudine nu numai noi romanii ci si restu lumii.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#22 2007-06-25 20:42:52

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

tres.malade a scris:

- vaci electrocutate sa stea cu gatul in sus ca sa ii taie artera si lasate intr-un tarc sa sangereze pana mor. (sua)
- pui mici de porc, i le taie urechile pe viu, si coada si ii scot dintii cu un cleste (sua)
- gaini carora le taie degetele , nu numai ghearele si le taie aproape tot ciocul... le mutileaza.. si creasta (sua)
- pui de caini si pisici bagati in pungi de plastic si pusi la fiert intr-un cazan mare (china)
- cai cu piele smulsa de pe ei inca clipind - asta am vazut eu.. nu mai aveau piele pe ei.(china)
- caini strangulati cu sarma ghimpata si cu burta taiata (china)
- foci cu teasta sparta si lasate in zapada sa moara (canada)
- delfini cu botul taiat si lasati pe malul marii sa moara (japonia)

mi s-a facut rau la propriu cand am citit......incredidil.....absurd neutral

29+

#23 2007-06-25 20:51:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

domane, tres.malade, mi s-a ridicat parul pe mine ... sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#24 2007-06-25 21:56:12

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

youtube.

Publicitate

loading...

#25 2007-06-25 22:27:44

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

ma mai uitam p animal planet la cazuri cu stapani kre maltratau animalele, shi kre luau ani grei d puscarie pt asta. dc la noi nu e asa? sau (mi-am adus aminte d 2 cazuri), femeile kre dupa c nasc isi omoara bebelushii.. yikes. astia is oameni???

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#26 2007-06-25 22:29:16

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

TIFFANY a scris:

ma mai uitam p animal planet la cazuri cu stapani kre maltratau animalele, shi kre luau ani grei d puscarie pt asta. dc la noi nu e asa? sau (mi-am adus aminte d 2 cazuri), femeile kre dupa c nasc isi omoara bebelushii.. yikes. astia is oameni???

pentru ca tara noastra e de cacat si spun asta fara  retineri.

#27 2008-03-29 13:57:10

iulish
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

tres.malade, sper sa te vezi postul meu desi a trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris aici...ma uitam pe forum si mi-a atras atentia subiectul pt ca si eu sunt o fire f sensibila si nu stiu daca doar intamplator, dar sunt si eu rac...eu cred f tare in zodii, poate ca n-or fi ele 100% adevarate, dar un lucru il stiu sigur, anume ca racii sunt cei mai sensibili oameni si am observat lucrul acesta...nu cred ca ai o problema, sau avem, doar ca trebuie sa ne detasam un pic, sa ne adaptam pt ca altfel o sa plangem in fiecare zi uitandu-ne la TV...si sunt atatea mizerii care se intampla zi de zi si multe  din ele nu le vezi pe youtube...si mie mi se intampla sa incep sa plang din senin la gandul ca sunt oameni fara mila care fac tot felul de rautati..dar in clipa urmatoare imi dau seama ca trebuie sa fiu prezenta pt familia mea si pt iubitul meu si sa revin la cursul firesc al vietii care nu-mi permite sa ma lamentez prea mult pe marginea drumului....so...cheer up! Hai sa incercam sa schimbam cate ceva, atat cat putem, dar fara lacrimi ca nu ajuta cu nimic  smile

Relax, take it eeeaasyyy!

#28 2008-03-29 14:06:28

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

tres.malade a scris:

tot ma afecteaza durerea animalelor... pe cand ma uit la decapitari si omorari de ostateci si nu ma imprezioneaza cu nimic, un simplu gest de violenta asupra unui animal ma face sa ma pierd cu totul..)

asa sunt si eu, dak vad k un om este omorat nu prea m intereseaza, fiindk oamenii, majoritatea lor, fac mult rau pe parcursul vietii si , intr-un fel isi merita moartea. dar un animalut nu face rau nimanui si nu vrea decat s fie iubit si s il mangaie cvn. pacat k lumea ii dispretuieste si nu stie sa aprecieze ceea ce trebuie.

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#29 2008-03-29 16:14:29

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

si eu sunt rac si stiu cum te simti. mai mult, eu am o scarba pt lumea din jur...prea multa rautate... viata asta nu-i corecta...

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#30 2008-03-31 09:44:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu patesc la fel ca tine... mi-e mila si de oamenii care sufera (mai ales de copii), dar mi-e mai mila de animale, pt ca stiu ca ele n-au constiinta, nu poati face un caine sa inteleaga de ce sufera... de aia innebunesc si eu cand le vad... Pe un prieten ma supar daca imi face ceva rau. dar pe un animal n-as putea... n-as putea da intr-un caine care ma musca, pt ca stiu ca N-A VRUT sa ma muste, a facut-o din instinctul de aprare (am trecut de 2 ori prin asta....d eci stiu ce spun). il cert pe bune pe iubi daca se rasteste la matza noastra sau o da jos din pat pt ca l-a zgariat... doar n-a facut-o cu propria vointa sau cu rautate... se juca...
si cu palntele mai fac asa... pai eram ieri in kaufland piatra neamt cu iubi si cumparam o planta pt o tipa.. si erau acolo niste palmieri neudati cu anii... si m-am zabrlit la o vazatoare sa le ude de-a raams socata fimeia lol iar cand eram mica (stateam la et 2) si vedeam vtreun vecin aruncand cu ceva intr-un caine, il tineam minte si, alta data, aruncam si eu in el cu ceva de la balcon (cartofi, ceapa... mai rar chestii lichide lol ) aaa... siu acu am o babornita in cartier care nu ma saluta de cand i-am zis vreo doua la 10 ani pt ca a chemat hingherii... si cu hingherii ce razboi era.... frumos... mama ce copchil rau si razbunator eram pt animale big_smile
deci da, asa patesc si eu... si te inteleg.... mari scarbosi pot fi "oamenii"

Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-31 09:46:20)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#31 2008-03-31 09:50:08

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

si eu am vazut acum doua zile un film in care un baiat de vreo 12 ani a legat cu o sfoara un catelus de gat si a inceput sa il ridice in aer si sa il sugume.pe langa asta il mai si dadea de pamant sau dadea cu pumnii si picioarele in el fara mila.pe langa strigatele catelusului in funadal se auzea cum radea o proasta cu inca doi tipi si ii ziceau baiatului ce sa faca.cum sa nu plangi:|??(cand am vazut asta si eu am inceput sa plang).da,romanania e o tara de toata bafta...nimanui nu-i pasa si toti vor sa fie cat mai interesanti.in momentul ala simteam o ura ca daca m-as fi prins pe animalul ala i-as fi scot toti dintii din gura:).

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.