|
Nu esti logat.
Mancarimi-4#58 2008-04-02 16:29:01
Re: mancariminu am auzit de doctora asta dar eu oricum nu ma duc la medic in tgv.te inteleg cristina.totusi trebuie sa faci o analiza a secretiei sa vezi sigur ce ai .nu e foarte scumpa iar daca iese candida la analiza poate nu strica sa faci o antifungigrama sa vezi la ce este sensibila insa nu stiu un de anume se fac in tgv.asta daca se fac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2008-04-02 16:32:14
Re: mancarimimultumesc mult o sa caut sa vad unde se face in tgv Offline #60 2008-04-02 16:33:49
Re: mancarimicu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #61 2008-04-02 16:36:16
Re: mancarimimai am o mica intrebare pana atunci pot lua ovulele macmiror,sa mai fac spalaturi,ce ziceti? Offline #62 2008-04-02 16:39:06
Re: mancarimifara spalaturi! inainte de analiza la secretie nu trebuie sa ai contacte sexual si nici sa iti pui ovule cu 48 de ore inainte.daca nu prea au fost de folos ovulele alea nu vad de ce sa le pui.daca te manaca rau la exterior poti sa iti dai cu o crema ceva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2008-04-02 16:41:31
Re: mancarimiNu nu ma mai mananca si nici nu ma ustura in rest,asa mi-a zis si doctora ca in exterior mi-a trecut,doar in timpul contactului ma ustura,e si din cauza ca nu sunt lubrifiata destul,de cand iau anticonceptionale nu prea ma mai lubrifiez:(( Offline #64 2008-04-02 16:43:46
Re: mancariminu stiu daca trebuie sa dam neaparat vina pe ac.si eu am perioade de genul asta dar sunt stran legate de stres si probleme.... pt.usturimi inearca sa iti pui 5 zile iaurt in vagin. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #65 2008-04-02 16:45:41
Re: mancarimiok,imbibat intr-un tampon,as vrea sa stiu ce iaurt,conteaza? Offline #66 2008-04-02 16:48:09
Re: mancarimicel mai ieftin iaurt ca este prelucrat mai putin.iti cumperi de la farmacie 5 seringi cele mai mici si seara cu ajutorul lor iti pui iaurt pe chilot pui un absorbant iar dimineata te speli cu degetelul de acolo sa il scoti si faci asa 5 seri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #67 2008-04-02 17:06:22
Re: mancarimimultumesc mult pentru raspunsuri! Offline #68 2008-04-02 17:07:11
Re: mancarimicu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|