homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?-2

#20 2008-04-06 21:57:25

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?

mie mi s-au marit doar in perioada in care am luat anticonceptionale, dupa aceea au revenit la marimea initiala smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2008-04-06 22:40:29

deea_yo19
New member
Inregistrat: 2007-12-20

oana16 a scris:

http://femina.rol.ro/Frumusete/Ingrijirea-corpului/Vrei-sani-mai-mari.htm RH uite aici dovada !!!! si dac nu sti te rog nu mai aduce argumente in defavoare!!!!

doar mi-am dat cu parerea...si am spus-o pe un ton de gluma...tocmai de aceea am pus si "lol" dupa. Nu am adus nici un argument in defavoarea ac...dar...Si apoi cred ca si parerea ta poate fi spusa pe un ton mai frumos. Daca chiar te deranjeaza pot sterge mesajul...kapitulation

#22 2008-04-06 23:06:26

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

fetele, fara cearta, ca o sa se inchida si topicul si primiti si warn smile

#23 2008-04-06 23:15:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

oana...nu inteleg ce i cu atitudinea asta...fiecare cu parerea ei...rh crede ceva...tu altceva...eu poate nu sunt de acord cu tine...dar nu sar sa te contrazic...cum am mai zis...fiecare cu parerea ei...asa ca va rog...sa nu degereze asta intr o cearta...cred ca au fost deja destule "discutii" pe forum...nu avem nevoie de inca una...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.