|
Nu esti logat.
Cele mai proaste/bune diete-2#20 2008-04-23 15:55:32
Re: Cele mai proaste/bune dietepai esti perfecta, mai iti dau eu fund si tzatze daca vrei, ca eu am prea multe Offline #21 2008-04-23 15:58:16
Re: Cele mai proaste/bune dietefund dau si eu, ca tzatze n-am asa ca...cine mai doreste, cine mai pofteste? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2008-04-23 16:02:27
Re: Cele mai proaste/bune dietefund am si eu,dar sanishorii,n-am de unde................. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #23 2008-04-23 16:50:03
Re: Cele mai proaste/bune dietedaca va mai trebuie fund sa ma cautati si pe mine Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-04-23 16:50:43) Offline #24 2008-04-23 17:11:34
Re: Cele mai proaste/bune diete
si eu is la fel.am un mijlocel micutz,fara burtik,dar am niste solduri........sunt foarte lata si sunt constienta k nu am ce face.pot maxiim sa ma consolez cu faptul k asta nu pot skimba.nici o dieta nu face minuni in cazul asta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-23 17:13:13
Re: Cele mai proaste/bune dieteeu lata in solduri de felul meu nu-s....da s-au pus bine pernite acolo...burtica da, fund da...am de toate, oferta variata si completa. astept doritori in continuare! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2008-04-23 17:21:24
Re: Cele mai proaste/bune dietedau si io moca de toate dau chiar si tate k nu imi mai plac asa mari http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #27 2008-04-23 17:22:15
Re: Cele mai proaste/bune dieteda, da, solduri ofer si eu... funduletz daca doriti... burtica n-am de unde. primesc in schimb tzatze Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #28 2008-04-23 17:28:21
in sfrasit cineva care recunoaste "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2008-04-23 17:40:12
Re: Cele mai proaste/bune dieteei si tu.. oricand este de unde doar ca sunt impacata cu ea, e la un nivel acceptabil... in schimb soldurile si fundul le-as dona sigur Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2008-04-23 17:49:17
si cum e dieta south beach??? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #31 2008-04-23 17:58:28
Re: Cele mai proaste/bune dietedieta disociata...cu efect la mine si nici nu m'am ingrasat Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #32 2008-04-23 18:00:24
Re: Cele mai proaste/bune dietesouth beach e oarecum de bun-simt, zic eu, seamana cumva cu Montignac, dar e mai stricta la grasimi Offline #33 2008-04-23 21:02:47
Re: Cele mai proaste/bune dietedau si eu fundulet...cui vrea. (nu va ganditi la prostii perverselor ). Sani nu am de unde...ca am si eu nevoie (m-am ingrasat dar numai la sani nu s-a pus...in rest peste tot unde nu trebuia s-a pus grasimea ). In schimb ofer si burtica, aripioare...cine mai doreste, cine mai pofteste...3 la zece mii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|