homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Taieturi in timpul actului sexua-3

#39 2007-08-13 12:51:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: taieturi in timpul actului sexua

Navy, nu crezi ca ar fi nimerit sa faceti pauza de sex pina veti avea conditii minime de igiena????doar aveti toata viata inainte!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#40 2007-08-13 13:38:51

Navy
New member
Inregistrat: 2007-07-09

pai eu am fost tocmai la el sa ma spal....acasa nu pot decat pe toaleta unde nu am decat chiveta si wc ul...(baia e goala trebuie zilele astea sa instaleze tot)...torn apa si ma spal cu gel....la el tocmai m-am dus sa mai imi fac si eu baie ca om.....ca m-am saturat....acum e plecat si o sa am timp sa ma dau cu crema de galbenele....poate trece....

#41 2008-04-24 00:41:19

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

Ca sa nu deschid alt topic, scriu si eu aici o problema..

Cam de acum 2 luni, in timpul actului sexual au inceput sa-mi apara niste taieturi de diferite dimensiuni la intrarea in vagin, nu chiar inauntru, mai la exterior. De obicei ma dadeam cu nidoflor si in vreo 3 zile se vindecau, dar acum, a trecut mai bine de o sapt si una din ele tot nu se vindeca. Pentru ca nu faceam sex cu fostul pr atat de des, nu i-am dat multa atentie acestei probl, dar acum incepe sa ma ingrijoreze mult mai tare, mai ales ca e incomod sa port blugi si ma ustura foarte tare cand urinez.

Am fost azi si mi-am facut niste analize si mi-a iesit ca am candida, o fi de la ea ? Alta cauza nu prea imi vine in minte, in timpul actului lubrifierea nu lipsea, si pr nu a fost niciodata dur, ca sa fie din cauza lui...

La ginecolog de-abia peste 1 sapt am reusit sa gasesc liber...si intre timp..ce credeti ca as putea sa fac ca sa nu mai apara taieturile astea..oare dak tratez candida o sa dispara ?

#42 2008-04-24 00:47:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e f posibil ca ele sa se datoreze candidei...ce tratament ai primit pt ea?

happy with him...inlove with him...puss

#43 2008-04-24 09:54:37

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Ralu_White a scris:

Ca sa nu deschid alt topic, scriu si eu aici o problema..

Cam de acum 2 luni, in timpul actului sexual au inceput sa-mi apara niste taieturi de diferite dimensiuni la intrarea in vagin, nu chiar inauntru, mai la exterior. De obicei ma dadeam cu nidoflor si in vreo 3 zile se vindecau, dar acum, a trecut mai bine de o sapt si una din ele tot nu se vindeca. Pentru ca nu faceam sex cu fostul pr atat de des, nu i-am dat multa atentie acestei probl, dar acum incepe sa ma ingrijoreze mult mai tare, mai ales ca e incomod sa port blugi si ma ustura foarte tare cand urinez.

Am fost azi si mi-am facut niste analize si mi-a iesit ca am candida, o fi de la ea ? Alta cauza nu prea imi vine in minte, in timpul actului lubrifierea nu lipsea, si pr nu a fost niciodata dur, ca sa fie din cauza lui...

La ginecolog de-abia peste 1 sapt am reusit sa gasesc liber...si intre timp..ce credeti ca as putea sa fac ca sa nu mai apara taieturile astea..oare dak tratez candida o sa dispara ?

Exact asta cred ca e problema si in cazul lui Carmen23, ca amintea ea de o secretie acolo.... de obicei candida sensibilizeaza intr-o oarecare masura mucoasa, stiu pentru ca am patit-o si eu...chiar si un act sexual putin mai intens decat normal poate sa provoace aceste rupturi de mucoasa...Carmen,  iddea e sa vezi daca e vreo candida sau altceva si s-o tratezi ca sa nu mai patesti asa....iar parerea mea Rallu este ca da....tratarea candidei o sa-ti rezolve si problema asta.

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

#44 2008-04-24 10:17:07

Ralu_White
Full member

Inca n-am primit tratament ca d abia peste 1 sapt am gasit liber la dr meu ginecolog...si trebuie sa mai astept pana atunci.

Din cate am citit pe site la subiectele pt candida, principalul tratament ar fi cu flucovim, ovule si o crema, si cam asta ar trebui sa-mi prescrie si mie..Dar, daca intre timp ma duc eu si imi cumpar, si folosesc si iaurt..nu cred ca ar dauna asa tare...sper..

#45 2008-04-24 10:40:41

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

ai putea sa incepi cu iaurtul...si in rest eu zik sa astepti sa ajungi la doctor...sa nu tratezi gresit...k risti sa reapara

baby Dragos hjarta rugaciune

#46 2008-04-24 11:25:29

crys_ty_na
Platinum member

Ralu_White a scris:

Inca n-am primit tratament ca d abia peste 1 sapt am gasit liber la dr meu ginecolog...si trebuie sa mai astept pana atunci.

Din cate am citit pe site la subiectele pt candida, principalul tratament ar fi cu flucovim, ovule si o crema, si cam asta ar trebui sa-mi prescrie si mie..Dar, daca intre timp ma duc eu si imi cumpar, si folosesc si iaurt..nu cred ca ar dauna asa tare...sper..

asteapta pana ajungi la medic pt tratament...si pana atunci te poti da cu crema de galbenele sau bioclin la exterior...

#47 2008-04-24 13:07:37

Ralu_White
Full member

yikes yikes yikes nu nu nu...taieturile nu sunt ca alea din imagini, adik ca la sifilis, sunt exact ca si cum ai taia cu cutitul in carne .. dar oricum la mine se vindecau, acum e una mai maricica care nu vrea deloc.. sad

Multumesc mult crystyna, acum fug la farmacie sa-mi iau crema de galbenele si bioclin. puss

#48 2008-04-24 13:09:06

crys_ty_na
Platinum member

ralu...nu amandoua...ori ori...depinde cum stai cu banii smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.