|
Nu esti logat.
Taieturi in timpul actului sexua-2#20 2007-08-05 18:54:18
Re: taieturi in timpul actului sexuapersifona, o zgarietura cu unghia clar nu e... am vazut cu ochii mei,e o taietura adanca, din care a curs sange la momentul respectiv vreo jumate de ora. si cand zic a curs sange... a se intelege ca a sangerat abundent. oricum... am sa fac spalaturi cu ceai de galbenele,si am sa ma dau sicu crema... numai sa gasesc sa-mi cumpar. am incercat la 2 supermarketuri.. nu au asa ceva. tre sa merg la un hiper market probabil... Offline #21 2007-08-05 19:01:31
Re: taieturi in timpul actului sexuaspune-i si iubitului tau sa fie mai atent. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #22 2007-08-05 19:38:10
Re: taieturi in timpul actului sexuaCrema gasesti la o farmacie sigur. #23 2007-08-05 19:42:52
Re: taieturi in timpul actului sexuasincer, nu-mi explic nici eu. d asta am postat aici. ca sa aflu un raspuns. dar sunt ferm convinsa ca nu e de la unghii. efectiv m-a 'taiat' cu penisul... desi nu e ascutit deloc... Offline #24 2007-08-06 10:32:27
Re: taieturi in timpul actului sexua
persifona o ustura tot timpul...nu doar cand urineaza...eu de aia am spus ce am spus... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-06 11:22:31
Re: taieturi in timpul actului sexuaPai normal ca o ustura daca e atat de adanca. Dar din moment ce s-a spalat in vagin fara niciun fel de probleme, nu e acolo problema. Cel putin asa cred.. #26 2007-08-07 13:15:05
Re: taieturi in timpul actului sexuaruptura de vagin ar fi durut-o mult mai rau si singera de acolo pina acum de o lua cu lesin...nu e ruptura de vagin, e doar o leziune a mucoasei...igiena corecta, NU contacte sexuale si rabdare...atit poti face deocamdata...si pentru viitor...educa partenerul sau schimba-l Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-08-09 02:25:16
Re: taieturi in timpul actului sexuamultumesc frumos, doctoressa. din pacate, am facut-o azi iar. trecuse durerea, se cam inchisese rana, etc. si cand ti-e lumea mai draga... litri de sange... (si pozitia conteaza, sunt sigura. rana s-a deschis cand eram eu deasupra. ) Offline #28 2007-08-09 16:07:44
Re: taieturi in timpul actului sexuacarmen, daca vorbim de litri de singe fugi urgent la medic...nu amina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-08-09 20:36:23
Re: taieturi in timpul actului sexuaexageram cand am spus litri. desigur ca nu a curs incat sa fi salvat un om de moarte cu sangele meu. dar totusi... m-a surprins ca a curs mai mult decat de la o taietura obisnuita in alt zona a corpului.... si uite. hai sa lasam asta. s-o vindeca, bine, nu s-o vindeca, merg la doctor cand ajung in tzara. ceea ce ma streseaza cel mai tare e ca nu stiu CE ANUME a provocat taietura in urma actului sexual. doar banuiesc. nu pot fi sigura d nimic. tu, doctoressa, imi poti da un raspuns, macar orientativ? mersi. Offline #30 2007-08-10 12:06:27
Re: taieturi in timpul actului sexuanu e taietura...e ruptura mai degraba...a mucoasei probabil. a [provocat-o actul sexual, cu tine nepregatita suficient sau cu un partener cioban(ca sa nu zic animal) sau amindoua Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-08-10 13:07:42
Re: taieturi in timpul actului sexuasubscriu doctoressa. 100% Offline #32 2007-08-10 14:39:16
Re: taieturi in timpul actului sexuaaaaaam inteles.deci cum credeam. Offline #33 2007-08-11 16:19:32
Re: taieturi in timpul actului sexuanu e cam sadic iutitul tau, ca sa nu ma exprim cum a facut-o doctoressa? are dreptate. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #34 2007-08-13 00:40:20
Re: taieturi in timpul actului sexuadaca e vb de ruptura a mucoasei....cum se rezolva treaba?....cred ca mi s-a intamplat si mie pt ca a vrut in baie si cum apa cred eu nu e f buna cand vrei sa faci ceva...s-a dus toata lubrifierea si a cam durut......si acum doare la intrarea in vagin......ce pot sa fac? Offline #35 2007-08-13 07:40:59
Re: taieturi in timpul actului sexuala tine nu cred ca este vb. de ruptura ai grija la igena si poate nu strica sa iti dai cu crema de galbenele dar daca nu trece mergi la ginecolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-08-13 09:21:02
Re: taieturi in timpul actului sexuama gandeam la asta.....dar cu igena cum sa fac....ca noi suntem in renovari....am fost si la menstruatie si am impresia ca de atunci a inceput sa ma cam deranjeze...m-am spalat pe wc cu cana si gel....pt ca nu am nimic in baie instalat........O sa merg sa iau crema de galbenele calendula, nu? imi dau doar la suprafata sau bag putin si in interior??????? La ginecolog vreau sa imi iau o trimitere de la medicul de fam...da la cate sunt de facut in casa nu stiu cum o sa fac.... Offline #37 2007-08-13 09:22:12
Re: taieturi in timpul actului sexuaeu la interior nu as baga nimic doar la exterior VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2007-08-13 09:29:40
Re: taieturi in timpul actului sexuaMerci mult pentru raspuns......o sa incerc asa....pana ajung la medic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|