|
Nu esti logat.
Taieturi in timpul actului sexua-3#39 2007-08-13 12:51:59
Re: taieturi in timpul actului sexuaNavy, nu crezi ca ar fi nimerit sa faceti pauza de sex pina veti avea conditii minime de igiena????doar aveti toata viata inainte! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2007-08-13 13:38:51
Re: taieturi in timpul actului sexuapai eu am fost tocmai la el sa ma spal....acasa nu pot decat pe toaleta unde nu am decat chiveta si wc ul...(baia e goala trebuie zilele astea sa instaleze tot)...torn apa si ma spal cu gel....la el tocmai m-am dus sa mai imi fac si eu baie ca om.....ca m-am saturat....acum e plecat si o sa am timp sa ma dau cu crema de galbenele....poate trece.... Offline #41 2008-04-24 00:41:19
Re: taieturi in timpul actului sexuaCa sa nu deschid alt topic, scriu si eu aici o problema.. Offline #42 2008-04-24 00:47:10
Re: taieturi in timpul actului sexuae f posibil ca ele sa se datoreze candidei...ce tratament ai primit pt ea? happy with him...inlove with him... Offline #43 2008-04-24 09:54:37
Re: taieturi in timpul actului sexua
Exact asta cred ca e problema si in cazul lui Carmen23, ca amintea ea de o secretie acolo.... de obicei candida sensibilizeaza intr-o oarecare masura mucoasa, stiu pentru ca am patit-o si eu...chiar si un act sexual putin mai intens decat normal poate sa provoace aceste rupturi de mucoasa...Carmen, iddea e sa vezi daca e vreo candida sau altceva si s-o tratezi ca sa nu mai patesti asa....iar parerea mea Rallu este ca da....tratarea candidei o sa-ti rezolve si problema asta. baby Dragos Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-24 10:17:07
Re: taieturi in timpul actului sexuaInca n-am primit tratament ca d abia peste 1 sapt am gasit liber la dr meu ginecolog...si trebuie sa mai astept pana atunci. Offline #45 2008-04-24 10:40:41
Re: taieturi in timpul actului sexuaai putea sa incepi cu iaurtul...si in rest eu zik sa astepti sa ajungi la doctor...sa nu tratezi gresit...k risti sa reapara baby Dragos Offline #46 2008-04-24 11:25:29
Re: taieturi in timpul actului sexua
asteapta pana ajungi la medic pt tratament...si pana atunci te poti da cu crema de galbenele sau bioclin la exterior... happy with him...inlove with him... Offline #47 2008-04-24 13:07:37
Re: taieturi in timpul actului sexua nu nu nu...taieturile nu sunt ca alea din imagini, adik ca la sifilis, sunt exact ca si cum ai taia cu cutitul in carne .. dar oricum la mine se vindecau, acum e una mai maricica care nu vrea deloc.. Offline #48 2008-04-24 13:09:06
Re: taieturi in timpul actului sexuaralu...nu amandoua...ori ori...depinde cum stai cu banii happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|