homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi-5

#77 2008-04-18 10:40:32

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: avetzi grija de id-uri....si ce parole va pune-tzi

eu am mai pastrat arhivele ca sa imi mai amintesc diverse chestii dragute..
Acum insa,nu imi fac decat rau-chiar nu folosesc la NIMIC lol
Dar pastrez arhiva din comoditate..Mai primesc un link ceva,si nu vreau sa uit de el..etc.
Cat despre parola,discutia asta chiar mi'a dat idei,asa ca am schimbat'o-ca era prea usoara lol

#78 2008-04-18 13:26:02

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

sa va spun ce am patit aseara...oricum nu stiu care-i faza...am incercat sa intru pe mail si culmea imi derea parola,ceea ce inainte nu se intampla...si ce credeti...parola incorecta,desi am aceeasi parola si la mess. am zis ca is eu tampita...inchid laptopul,scot cabluo de la net si cand il pun inapoi nu mai vroia sa se cnecteze si imi dadea nu stiu ce eroare. inca nu l-amn rezolvat,si nici treaba cu mail-ul. ast azi pe cineva sa imi instaleze windows-ul sa vedem ce poate fi.ufffff

#79 2008-04-18 14:12:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Leo a scris:

micanarcisa a scris:

Leo are [...] dreptate...de acord cu tine

eu am 7-8 conturi pe diverse site-uri... si forumuri
pe forumuri am aceeasi parola... ALTA decat cea de e-mail
pe celelalte site-uri (neogen, e-jobs, myspace, myband, etc) am parole diferite... nu stiu cum, dar le tin minte pe toate
concluzie : parola de yahoo mail este unica. si daca vrei sa fii 100% sigur de ea:
1. n-o zici la nimeni (oricum, n-as zice-o nici prietenei mele, pentru ca nu-mi plac controalele)
2. n-o mai pui pe niciun alt cont
3. o schimbi o data la o luna/doua/trei
4. pune o parola de macar 10-15 litere, daca nu poti de 20
5. nu iei tot felu' de .exe-uri
(apropo de pct 5: exista un .exe prin care, daca-l deschizi, altcineva iti patrunde in arhiva de Ymessenger - am citit pe forumuri la arhive de-astea (vorbe intre gagici lol )... maestru in asa ceva era Dragos Leasa (ala care canta "Diferente" lol )
Si tot apropo de arhive de Ymessenger... NU faceti share la PROGRAM FILES. (Am gasit si citit ZECI de arhive pe ODC - exista program special cu care le citesti, iti deschide o pagina de explorer lol ). Arhiva de Ymess se salveaza in program files wink Eu evit asta oricum - se sterge automat arhiva cand dau log out.

2 videochat-iste : una voia sa vanda o roata se Skoda... cealalta isi parasise prietenul... "era un bou si nici nu stia sa schimbe un bec" lol si-acum voiau sa stoarca niste bani de la un englez... una zisase ca vrea trandafiri, si-ala... BOU... ii trimitea 150 eur (ca atat ii zisase C***A ca e un buchet de trandafiri) lol JENIBIL !!!

Bafta si atentie smile

Instructaj de Protectia Muncii ai facut aici rotfl2

#80 2008-04-18 14:16:44

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

am patit si eu. am schimbat vechea parola, a trebuit sa pun alta si dupa nu a mai mers. a tb sa imi fac alta adresa. deci dak cineva vrea sa faca experimente, poate sa faca pe vechea mea adresa, poate imi afla si mie parola lol

#81 2008-04-19 14:49:59

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu am un program care-l instalezi pe calculatorul victima(trebuie sa ai aces la el) si inregistreaza absolut orice faci la calculator, ce fisiere deschizi, ce filme vezi, face poze si filmulete si ti le poate trimite si pe mail. de asemeni, decripteaza si orice parola, pe orice site...e foarte interesant de folosit cand iti banuiesti iubitul de ceva pe calc..tongue sau daca vrei doar sa faci putin misto de el, "ghicindu-i" ce a facut el in ulltimile zile smile iti spune pana si tot ce a fost scris de la tastatura, inclusiv backspace smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

#82 2008-05-01 03:17:01

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

ralluka a scris:

Leo a scris:

micanarcisa a scris:

Leo are [...] dreptate...de acord cu tine

eu am 7-8 conturi pe diverse site-uri... si forumuri
pe forumuri am aceeasi parola... ALTA decat cea de e-mail
pe celelalte site-uri (neogen, e-jobs, myspace, myband, etc) am parole diferite... nu stiu cum, dar le tin minte pe toate
concluzie : parola de yahoo mail este unica. si daca vrei sa fii 100% sigur de ea:
1. n-o zici la nimeni (oricum, n-as zice-o nici prietenei mele, pentru ca nu-mi plac controalele)
2. n-o mai pui pe niciun alt cont
3. o schimbi o data la o luna/doua/trei
4. pune o parola de macar 10-15 litere, daca nu poti de 20
5. nu iei tot felu' de .exe-uri
(apropo de pct 5: exista un .exe prin care, daca-l deschizi, altcineva iti patrunde in arhiva de Ymessenger - am citit pe forumuri la arhive de-astea (vorbe intre gagici lol )... maestru in asa ceva era Dragos Leasa (ala care canta "Diferente" lol )
Si tot apropo de arhive de Ymessenger... NU faceti share la PROGRAM FILES. (Am gasit si citit ZECI de arhive pe ODC - exista program special cu care le citesti, iti deschide o pagina de explorer lol ). Arhiva de Ymess se salveaza in program files wink Eu evit asta oricum - se sterge automat arhiva cand dau log out.

2 videochat-iste : una voia sa vanda o roata se Skoda... cealalta isi parasise prietenul... "era un bou si nici nu stia sa schimbe un bec" lol si-acum voiau sa stoarca niste bani de la un englez... una zisase ca vrea trandafiri, si-ala... BOU... ii trimitea 150 eur (ca atat ii zisase C***A ca e un buchet de trandafiri) lol JENIBIL !!!

Bafta si atentie smile

Instructaj de Protectia Muncii ai facut aici rotfl2

Sunt de acord cu 2,3 , cu 1 depinde de fiecare.
Dar la 4  nu e musai sa fie 10-15 litere, important e sa fie caractere diferite gen: h2K0Lp ...atata timp cat o tii minte...iar asta garantez ca nu poate fi sparta....
In general se fac combinari cand spargi o parola... wink

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#83 2008-05-01 09:18:40

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

mihaela2289 a scris:

eu am un program care-l instalezi pe calculatorul victima(trebuie sa ai aces la el) si inregistreaza absolut orice faci la calculator, ce fisiere deschizi, ce filme vezi, face poze si filmulete si ti le poate trimite si pe mail. de asemeni, decripteaza si orice parola, pe orice site...e foarte interesant de folosit cand iti banuiesti iubitul de ceva pe calc..tongue sau daca vrei doar sa faci putin misto de el, "ghicindu-i" ce a facut el in ulltimile zile smile iti spune pana si tot ce a fost scris de la tastatura, inclusiv backspace smile

cum se cheama programu? big_smilebig_smile:big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.