|
Nu esti logat.
Sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???help-2#20 2008-05-21 12:02:41
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpSatina, se poate sa fii intirziat ovulatia...insa singerarea de ovulatie nu tine atitea zile...iar daca ar fi ramas in perioada 21-30(cam larga oricum) nu s-ar fi pozitivat testul pe 16 mai.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2008-05-21 14:25:17
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???help
Nu m-am protejat dupa pt ca ultimul contact a fost in ziua cu postinorul apoi a venit sangerarea de pe 17 pe care am considerat-o menstra si apoi m-am razgandit, eu am incercat 2 ani sa raman si nu am mai putut, am avut neintelegeri cu sotul si am zis sa nu mai fac, apoi ne-am impacat, ma rog.... sunt din Bucuresti si vreau un medic...La endo m-am programat la inceputul lui iunie, nu stiu acum unde sa fac pana plec in concediu, ca sapt. asta am incercat in mai multe locuri si e full, unde fac o eco pana vineri inclusiv? Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-21 14:27:03) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #22 2008-05-21 14:26:00
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpEu am intrebat pentru ca am vazut tabele si in metoda Roetzer si in Billings cu sangerari intermediare mai lungi (la Roetzer era tabel in care doar temperatura arata ca nu a avut loc o ovulatie, ca sangerarea era in a 27 zi si a tinut vreo 4-5 zile si dupa sangerarea aceea temperatura a intrat in platu inalt). Ma gandeam ca postinorul a dat peste cap atunci functionarea normala. Ultima oara a fost editat de Satina (2008-05-21 14:30:55) Offline #23 2008-05-21 14:26:24
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???help
Satina in cazul postinorului luat inainte de ovulatie e blocata ovulatia pentru citeva zile...deci intirziata...de mare regula singerare nu prea apare...decit menstra, la vremea ei sau cu intirziere(zice experienta mea clinica) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2008-05-21 14:30:01
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpMultumesc. O sa merg la unul din ei dupa ce ma intorc din concediu. Eu plec 10 zile din Bucuresti, sper sa nu mi se intample ceva rau intre timp si sper sa nu fie extrauterina. Pana la urma sangerarea aparuta la 5 zile dupa postinor ce a fost? menstra? Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-21 14:31:17) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-21 14:34:19
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpnu cred Offline #26 2008-05-21 14:36:23
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpcel mai probabil o singerare de nidatie...dupa mintea mea...prelungita eventual de faptul ca ai luat Postinor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2008-05-21 14:44:17
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpeu nu cred sa fi fost de nidatie, am sangerat 5 zile ca o menstra normala cantitativ, pe 13-14 mai cand trebuia sa fi venit ciclul considerand sangerarea ciclu, am avut cateva picaturi maronii cu intepatura pe stanga si ma gandesc ca atunci sa fi fost implantare Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-22 15:06:56) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|