homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

If tomorrow never comes.... ?-3

#39 2008-05-23 15:30:09

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: if tomorrow never comes.... ?

da Sea... asa este.. dragoste e tot ce conteaza daca mori maine.. insa daca mai ai de trait ani buni iti trebuie bani big_smile

#40 2008-05-23 15:32:12

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Sea a scris:

Am citit toate posturile si mi-am dat seama ca de fapt lucrurile in viata asta sunt foarte simple: dragostea e tot ce conteaza. hjarta

Degeaba ai dragoste daca stii ca esti bolnav si nu vei putea sta langa cei pe care ii iubesti. Pt ca daca esti sanatos..vine si dragostea pana la urma..
Deci daca mori inainte,dragostea conteaza,intr'adevar.Dar altfel..

#41 2008-05-23 17:31:57

Sea
Full member
Inregistrat: 2008-05-08

tantosica a scris:

Sea a scris:

Am citit toate posturile si mi-am dat seama ca de fapt lucrurile in viata asta sunt foarte simple: dragostea e tot ce conteaza. hjarta

Degeaba ai dragoste daca stii ca esti bolnav si nu vei putea sta langa cei pe care ii iubesti. Pt ca daca esti sanatos..vine si dragostea pana la urma..
Deci daca mori inainte,dragostea conteaza,intr'adevar.Dar altfel..

Si eu care incercam sa gasesc o concluzie happy intr-un topic not so happy! grater
Ci banii mai e cum mai e, dar, intr-adevar, cu sanatatea...asta chiar e ceva care daca nu ai e cam nasol, ca sa zic asa.
Oricum, eu zic ca daca iubesti si esti ioubit, starea de spirit e f buna si daca te imbolnavesti asta te ajuta sa te faci bine. Zic si eu.
Dar ca sa revin la topic, daca as sti ca maine gata, nu as spune la nimeni, dar mi-as vizita toti oamenii dragi mie.

#42 2008-05-23 22:10:44

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

buey, this is sad neutral
n-as clipi in ziua aia deloc doar ca sa nu pierd nicio farama din ea smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#43 2008-05-24 12:06:08

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

momentan nu am cuvinte sa descriu sentimentele care m-au napadit doar gandindu-ma la posibilitatea asta...e mult prea trist sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#44 2008-05-24 13:49:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

eu chiar incerc sa imi traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima...fac putine planuri de viitor si doar daca e musai necesar...chiar sui atunci cind le fac, ele sunt doar pentru viitorul  apropiat(maxim 2-3 luni)...si pun totul la punct in amanunt in cel mai scurt timp...apoi astept cu rabdare sa vad daca mai apuc ziua aia...
sincer, cred ca voi avea o viata foarte lunga....doar ca nu am de gind sa ma bazez pe asta(daca ma insel cumva si nu va fi asa de lunga)....
asa ca nu amin lucruri, nu imi impun interdictii ca sa nu am regrete si incerc sa traiesc fiecare zi la maxim

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#45 2008-05-24 13:54:35

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

alexia a scris:

V-ati imaginat vreodata ca AZI este ultima zi a existentei voastre pe Pamant ?

Care ar fi acele lucruri pe care ai vrea sa le faci AZI ? Ce simti? Liniste sau Panica?

cu siguranta simt Liniste...ma bucur ca ne'ai pus intrebarea asta! simt liniste pt ca am iubit,am suferit,am gresit,am dar t cu bata'n balta,am tinut in brate un bebe,am facut de toate
am gasit fericirea,si shtiu ca e cu iubitul meu,cu care nu m'am certat niciodata atat de tare incat sa mergem la culcare suparati,si asta e cel mai important
nu sunt panicata ca daca maine mor nu m'am dat cu parapanta,sau chestii din astea...am trait asha cum imi place si nu'mi pare rau tummenupp

6 ani de dragoste  hjarta

#46 2008-05-24 13:56:30

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

in momentul asta  as vrea ca timpul sa se opreasca.......sa nu ma gandsc la ziua de maine....as fii cea mai fericita daca as stii ca timpul se opreste......sunt cam egoista dar am un motiv fff bine intemeiat smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.