|
Nu esti logat.
If tomorrow never comes.... ?-2#20 2008-05-22 22:32:17
Re: if tomorrow never comes.... ?Ce as face eu... Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-22 22:54:19) Offline #22 2008-05-22 22:35:03
Re: if tomorrow never comes.... ?
si eu la fel Offline #23 2008-05-22 22:48:30
Re: if tomorrow never comes.... ?m-as duce sa ma Spovedesc si sa ma Impartasesc mami de minuni Offline #24 2008-05-22 23:07:41
Re: if tomorrow never comes.... ?un film exact pe subiect este "My life without me"e superb "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-22 23:22:22
Re: if tomorrow never comes.... ?ce-as face daca asta ar fi ultima zi din viata mea? Offline #26 2008-05-23 00:23:22Re: if tomorrow never comes.... ?eu una nu as putea sa ma bucur de ultima zi...pentru ca as fi prea trista sa plec...si cred ca fiecare dintre noi ar fi nu poti sa spui "A ok azi e ultima zi hai sa imi fac de cap..." Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #27 2008-05-23 01:04:17
Re: if tomorrow never comes.... ?de ce sa ne gandim la ziua de maine daca o avem pe cea de azi? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #28 2008-05-23 01:32:53
Re: if tomorrow never comes.... ?Tocmai am vazut "The Bucket List". Offline #29 2008-05-23 06:37:10
Re: if tomorrow never comes.... ?e tare ideea..si chiar asa e..noi ne gandim la viitor atat,dar nu ne dam seama cat de repede se poate duce viata..vb aia "nici nu stii cand ai murit"..azi esti bine,maine poc..pe lumea cealalta..e trist,dar alexia are dreptate.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #30 2008-05-23 07:15:48
Re: if tomorrow never comes.... ?prea trist...mi-au dat lacrimile cand am citit posturile voastre...eu nici nu vrea sa ma gandesc....cel putin nu acum k nu as mai pleca la facultate....as scrie si as plange..... ......cred k mai bine as prefera sa nu stiu ..... Offline #31 2008-05-23 07:31:29
Re: if tomorrow never comes.... ?Daca azi ar fii ultima zi si as stii ca maine nu mai sunt....as face un super party cu toti cei dragi mie si as muri dupa o betie crunta Offline #32 2008-05-23 08:12:11
Re: if tomorrow never comes.... ?doamne ce topic trist nici nu am citit si imi vine sa bocesc. pentru mine totul se reduce la disperare si urlat Offline #33 2008-05-23 08:45:52
Re: if tomorrow never comes.... ?Hmmmm....m-am gandit de multe ori ce as face daca as stii ca e ultima mea zi pe Pamant...si totul se reduce la familie si iubit....i-as lua pe toti si le-as multumii din tot sufletul pt tot ce au facut pt mine, pt fiecare zambet care mi l-au adus pe fata si mi-as cere iertare in genunchi in fata lor ca i-am dezamagit cand m-am apucat de fumat, si pe tata l-as lua si i-as spune ca il iubesc extraordinar de mult chiar daca uneori poate crede ca sunt doar o rasfatata care il dezamageste din cand in cand. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #34 2008-05-23 10:38:01
Re: if tomorrow never comes.... ?de multe ori m-am gandit ce s-ar intampla dak asta ar fi ultima zi.eu am un fix cu accidentele de masina,si ma gandesc ce s-ar intampla dak as muri din cauza unor inconstienti.dak as sti k mor maine cred k m-as duce si as sta de vorba cu toti cunoscutii si le-as spune ce parere am despre fiecare,m-as duce la bunici si i-as imbratisa pentru ultima data,m-as duce la mormantul strabunicilor kre au avut grija de mine si le-as cere iertare k nu am fost sufiecient de recunoscatoare,si as vorbi cu iubitul meu despre tot ceea ce a fost.mi-as cere iertare k nu am avut okazia sa fiu sotia lui,sa facem un copil,asa cum ne dorim din tot sufletul.sunt zile in kre ma gandesc serios dak voi putea sa-mi duc la bun sfarsit planurile intr-o zi,sa fac tot ceea ce mi-am propus.si eu am lacrimi in oki.trist topic,dar deja privesc altfel ziua de astazi Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #35 2008-05-23 11:10:40
Re: if tomorrow never comes.... ?
mi-ai luat-o inainte Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #36 2008-05-23 11:58:50
Re: if tomorrow never comes.... ?eu nu as face nimic deosebit...poate as sta mai mult cu familia mea...dar stiu sigur ca nu as zice la nimeni nimic... happy with him...inlove with him... Offline #37 2008-05-23 12:02:20
Re: if tomorrow never comes.... ?eu cred ca m-as duce la biserica si m-as ruga la Dumnezeu sa-mi mai dea o zi Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #38 2008-05-23 13:29:51
Re: if tomorrow never comes.... ?Am citit toate posturile si mi-am dat seama ca de fapt lucrurile in viata asta sunt foarte simple: dragostea e tot ce conteaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|