|
Nu esti logat.
If tomorrow never comes.... ?-3#39 2008-05-23 15:30:09
Re: if tomorrow never comes.... ?da Sea... asa este.. dragoste e tot ce conteaza daca mori maine.. insa daca mai ai de trait ani buni iti trebuie bani Offline #40 2008-05-23 15:32:12
Re: if tomorrow never comes.... ?
Degeaba ai dragoste daca stii ca esti bolnav si nu vei putea sta langa cei pe care ii iubesti. Pt ca daca esti sanatos..vine si dragostea pana la urma.. Offline #41 2008-05-23 17:31:57
Si eu care incercam sa gasesc o concluzie happy intr-un topic not so happy! Offline #42 2008-05-23 22:10:44
Re: if tomorrow never comes.... ?buey, this is sad There ain't no sunshine now that he's gone Offline #43 2008-05-24 12:06:08
Re: if tomorrow never comes.... ?momentan nu am cuvinte sa descriu sentimentele care m-au napadit doar gandindu-ma la posibilitatea asta...e mult prea trist http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-24 13:49:05
Re: if tomorrow never comes.... ?eu chiar incerc sa imi traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima...fac putine planuri de viitor si doar daca e musai necesar...chiar sui atunci cind le fac, ele sunt doar pentru viitorul apropiat(maxim 2-3 luni)...si pun totul la punct in amanunt in cel mai scurt timp...apoi astept cu rabdare sa vad daca mai apuc ziua aia... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2008-05-24 13:54:35
cu siguranta simt Liniste...ma bucur ca ne'ai pus intrebarea asta! simt liniste pt ca am iubit,am suferit,am gresit,am dar t cu bata'n balta,am tinut in brate un bebe,am facut de toate 6 ani de dragoste Offline #46 2008-05-24 13:56:30
Re: if tomorrow never comes.... ?in momentul asta as vrea ca timpul sa se opreasca.......sa nu ma gandsc la ziua de maine....as fii cea mai fericita daca as stii ca timpul se opreste......sunt cam egoista dar am un motiv fff bine intemeiat Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|