|
Nu esti logat.
Oprirea anticonceptionalelor-3#39 2008-02-07 16:02:14
Re: oprirea anticonceptionalelorAm si eu o intrebare:de ce dupa o luna de intrerupere a anticonceptionalelor mi-a aparut o scurgere vascoasa roz?medicul ginecolog mi-a recomandat sa le intrerup(luam harmonet)pe motiv ca am uter infantil si ar trebui sa apelez la spermicide...nu mai stiu ce sa cred.Pilulele mi se pareau mult mai sigure. Offline #40 2008-02-07 16:05:46
Re: oprirea anticonceptionalelornu prea vad legatura intre uter infantil si spermicide...mergi la alt medic mami de minuni Offline #41 2008-05-27 13:33:24
Re: oprirea anticonceptionalelorBuna. Eu am oprit ac de o luna (luam Jeanine de 3 ani si ceva). Cum se va Offline #42 2008-05-27 13:36:31
Re: oprirea anticonceptionalelordepinde de organismul tau...poate sa nu vina...poate sa intarzie...sau poate sa apara normal... happy with him...inlove with him... Offline #43 2008-05-27 13:46:49
Re: oprirea anticonceptionalelor
total pe linga realitate ginecologul acela.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|