|
Nu esti logat.
Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?-3#39 2008-04-12 19:09:13
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?nu Offline #40 2008-04-12 19:51:44
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?oricum la barbati nu se poate face testul hpv si daca nu are leziuni active adica negi vizibili nu prea ai ce face ... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2008-04-12 19:55:02
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?dar macar poti sa le elimini pe celelalte http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #42 2008-04-12 19:57:13
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?nu am zis sa nu iti faci analize inainte sa renunti la prezervativ... doar ca in ceea ce priveste hpv-ul cam mergi la risc asta era ideea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2008-04-12 21:09:38
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?nu am facut , desi stiam k eu am o posibila infectie urinara , ulterior am mers la doctor si am urmat amandoi un tratament Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-13 23:23:48
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?nu, pentru ca stiam ca prietenul meu e foarte curat si ca se ingrijeste mult. insa la inceputul relatiei numai cu prez faceam Offline #45 2008-05-21 10:55:45
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?In legatura cu analizele acestea... As vrea sa stiu si eu care ar fi setul complet de analize ce trebuie facute? Multumesc frumos. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #46 2008-05-21 11:55:49
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?toate analizele pentru toate posibilele infectii cu transmitere sexuala: hiv, sifilis, chlamidia, hepatite b si c, trichomonas, gonoree, hpv... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2008-05-21 12:08:04
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?eu stiu multe cazuri in care fetele au fost la gineco pt ca nu auincredere in medicul de planing,il considera un fel de medic de famile si cred ca ginecologul e cel mai indicat sa isi dea cu parerea. asa eram si eu acum vreo 3 ani cand m-am apucat de luat anticonceptionale,numai ca am avut noroc de o amica care m-a tarat mai mult cu forta la planing,apoi am gasit acest forum si mi-am schimbat total parerea. Offline #48 2008-05-21 17:30:16
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?da si eu si el.. set complet! o gramada de umblatura pe la planning si pe la spitale... dar voiam sa fim siguri! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #49 2008-05-21 18:36:14
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?
Si ai putea cumva sa imi spui orientativ cam cat te-a costat? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #50 2008-05-22 00:44:50
pai eu locuiesc in italia si preturile nu cred ca sunt la fel.. oricum ne-a costat destul de scump desi nu ne-am dus la laboratoare private sau la planning privat si unele analize au fost gratuite pt ca avem amandoi sub 25 de ai.. dar cred ca oricum serviciile medicale si preturile difera foarte mult intre italia si romania.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #51 2008-05-22 01:12:23
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?da mi le-am facut si la sange si la secretie. si ac tot ginecologul mi le-a prescris. Offline #52 2008-05-22 06:56:20
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?Multumesc pt raspunsuri In legatura cu testul Papanicolau, mi-a spus o colega ca ea si l-a facut gratuit la doctorita de planning de la noi, ca a fost un program prin care toate femeile isi puteau face acest gratuit. Stiti cumva daca mai e valabil acest program? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #53 2008-05-22 13:36:28
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?ar trebui sa fie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #54 2008-05-23 19:19:04
Super Am sa merg si eu la doctorita de la noi. Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-05-23 19:43:50) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #55 2008-05-31 11:10:53
doctoressa analizele astea se fac tote intr-un sg loc?sau tb sa umbli prin o gramada de spitale?recomanzi un laborator unde ai merge cu incredere?ca eu nu prea am incredere in cum se fac analizele. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #56 2008-05-31 12:10:39
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?Apropo de hepatita B, de ce nu va faceti/ nu v-ati facut vaccinul in clasa a 12a? Pe noi acum ne=au obligat sa il facem si cred ca e un lucru foarte bun A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #57 2008-05-31 12:12:15
Re: Sincer, v-ati facut analize inainte de a renunta la prez?noi il aveam facut amandoi...iar legat de hiv cred ca doar o persoana rea ar renunta la prezervativ fara sa-i spuna persoanei de langa ea ca are hiv... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|