homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina nedorita-3

#39 2008-05-29 05:16:29

reta
New member
Inregistrat: 2008-03-02

Re: sarcina nedorita

eu zic ca ar trebui sa pastrezi copilul, e prea lunga viata ta pe pamant si in vesnicie sa traiesti cu vina ca ai facut un avort...sa nu regreti mai tarziu...am auzit o maxima candva: "cand se naste un copil Dumnezeu taie si felia de paine pentru el"...sper sa iei decizia potrivita...

#40 2008-06-03 13:11:18

MonaLu
New member
Inregistrat: 2008-05-25

smile
Draga Ionela, la ea "pb" era rezolvata-il doreste si iubeste pe tatal copilului..mai ramanea sa se convinga de dragostea barbatului si de reactiile lui la aflarea vestii ca va fi tata! Sunt perfect de acord cu tine: familie-cuplu-amandoi trebuie sa aiba reciproc SENTIMENTE-dragoste,blandete,bunatate,toleranta...etc..
Si uite! el n-a fost chiar atat de neomenos-vrea sa se "aseze" sa devina tata si sot si intretinator de familie...smile
Si simt ca scap de dureri cand vad ca se poate sa mai inchegam o familie tanara si draguta si cu un bebel dulce si aducator de fericire si noroc!

Ankuttza!
ieri seara am fost chiuretata a doua oara..pe viu...
nu se eliminase sangele de la primul chiuretaj si se formasera cheaguri...
urlam pe interior si n-aveam curaj sa -mi fac suferinta vazuta si auzita.. asa o fi plans si tipat si el--micutzul...cand a fost scos cu fortza de-acolo de unde ... (...)

ce dureri si scurgeri aveam inainte cu 3 zile! sa ma vezi ce cazuta sunt acum! iau tratament si antibiotice -pt ca ... (desi sunt alergica-sper si ma rog la Dumnezeu sa ma ierte si sa ma ajute sa ma fac bine)
daca nu se elimina complet ..ce nu e in regula in col, ma paste un al treilea chiuretaj!!!
oare merita atata suferinta cand puteam sa las bebelul asta_si primul din viatza mea??!!

nu el se razbuna pe mine_ CI EU ma razbun pe mine cred...
din 8mai 2008 si pana in 2iunie2008 am cunoscut si m-am controlat la 4 medici ginecologi!!!!!controale ,chiuretaje,..emotii,dureri,procese de constiinta,singuratate,accese de furie si depresie...izolare,etc..etc...
nu sunt bine si n-am sa mi-o iert niciodata in viatza ce greseala-cu siguranta cea mai mare din viatza mea-am facut!

cu cat esti mai tanara-cu atat te vei reface si fizic si profesional mai repede si mai bine! DAR VEI AVEA DEPLINATATEA SUFLETEASCA: COPILUL PENTRU CARE VEI TRAI SI VEI PROMOVA:MOTIVATIA NR UNU IN VIATZA!

invata din greselile altora...
sa-ti dea Dumnezeu gandul bun!

#41 2008-06-03 13:17:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

puss monalu, multa sanatate si curaj, sa treci cu bine peste tot....

ankuttza, de tine ce se mai aude? ce faceti?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#42 2008-06-03 13:30:48

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

mii de pupici pt mona! sanatate multa!

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#43 2008-06-04 19:31:16

MonaLu
New member

sunteti minunate..
azi respir, vad soarele , cerul...pe ferestra...
adica ma simt mai bine

ce bine ca existati!

Publicitate

loading...

#44 2008-06-04 21:17:06

katami
Platinum member

ce bine ca te simti mai bine! smile

totusi, nici un semn de la ankuttza?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#45 2008-06-04 21:27:07

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

MonaLu ma bucur ca iti merge putin mai bine si iti urez sanatate.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#46 2008-06-04 22:26:20

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu daca as ramane as pastra bebele,desi mi-ar fi ff greu pana sa accept ..eu nu minimalizez socul pe care mi l-ar crea.sunt sigura ca as plange ,as fi ff nervoasa...m-as gandi ca-mi distruge viata.dar si a-l avorta m-as distruge psihic.daca profesionale ma pot redresa si cu bebe,psihic rana asta nu se va duce.intotdeauna vei avea urma avortului.eu inca n-am vazut fata care sa fi facut asta si sa fi uitat.nu e un simplu control ginecologic.
si pana la urma cine suntem noi sa decidem daca trebuie sa traiasca sau nu?din moment ce nu ne-am gandit inainte ca ar putea avea consecinte actul sexual,daca nu ne protejam

#47 2008-06-05 09:08:07

katami
Platinum member

Melany1 a scris:

eu daca as ramane as pastra bebele,desi mi-ar fi ff greu pana sa accept ..eu nu minimalizez socul pe care mi l-ar crea.sunt sigura ca as plange ,as fi ff nervoasa...m-as gandi ca-mi distruge viata.dar si a-l avorta m-as distruge psihic.daca profesionale ma pot redresa si cu bebe,psihic rana asta nu se va duce.intotdeauna vei avea urma avortului.eu inca n-am vazut fata care sa fi facut asta si sa fi uitat.nu e un simplu control ginecologic.
si pana la urma cine suntem noi sa decidem daca trebuie sa traiasca sau nu?din moment ce nu ne-am gandit inainte ca ar putea avea consecinte actul sexual,daca nu ne protejam

applause

#48 2008-06-08 13:48:24

MonaLu
New member

Multumesc pt pupicuri si incurajari.
Maine merg la control.Sper sa fie bine altfel..nu mai rezist nici fizic nici psihic sa ma chiureteze.
Dar sufletul Doare in continuare..

Va intorc toate gandurile de bine.

Sper sa fie bine ancutza.

#49 2008-06-09 11:07:49

katami
Platinum member

multa bafta, monalu wink sa ne spui si noua ce-ai aflat

#50 2008-06-09 11:20:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

MonaLu capul sus. Suntem alaturi de tine. pupici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.