|
Nu esti logat.
Sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!-2#20 2007-07-05 14:01:44
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!
gasesti pe net informatii. E un ovul fecundat care nu se lipeste de uter, pt ca ovulul fecundat se plimba ceva prin uter sa se prinda, daca nu se prinde, se elimina cu menstruatia, il ia valul, nu e nevoie de nimic altceva, nu are urmari, vine ciclul si gata. In avortul spontan e vorba de un ovul facundat care se prinsese si s-a desprins si atunci pot ramane resturi pe uter si de aceea se poate recomanda chiuretajul de curatare, dar avortul menstrual survine exact in perioada cand trebuia sa vina ciclul, cu + sau - cateva zile, nu mai tarziu, acela e avort spontan, daca un test de sarcina anterior a evidentiat prezenta hormonului de sarcina. Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-05 14:03:47) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #21 2007-07-05 14:07:34
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!Avortul menstrual este o forma de avort combatuta de multi ginecologi. Ea presupune eliminarea oului fecundat imediat dupa patrunderea lui in cavitatea uterina, printr-o sangerare similara ca aspect si moment de aparitie menstruatiei normale (de aici si numele). Oricum, avortul menstrual se produce doar in cazul in care oul nu este viabil (prezentand defecte genetice grave) sau cand, din diferite cauze, nidatia (cuibarirea in mucoasa uterina) nu se poate produce sau se produce defectuos. . Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-08-21 15:21:04
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!Si doctoressa, daca ovulul fecundat ar muri in trompele uterine, tot prine avort menstrual s-ar elimina? Si menstruatia tot ar fi mai abundenta orimai dureroasa? Offline #23 2007-08-21 17:08:03
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!maggdda, indiferent unde moare, tot se necrozeaza endometrul si tot ai menstruatie, ca sa zic asa....cu cit e mai gros endometrul cu atit sunt mai multe sanse ca singerarea sa fie mai abundenta si durerile de burta mai prezente Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-08-22 09:44:25
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!Multumesc, doctoressa. Si pentru promptitudine si pentru claritate. Si as vrea daca se poate sa mai stiu si de ce atunci e de asteptat ca in asemenea cazuri (de avort menstrual) menstruatia sa fie mai abundenta - implicit dupa cate spui tu endometrul mai gros? Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-22 10:34:32
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!datorita faptului ca endometrul e mai gros, exact mami de minuni Offline #26 2007-08-23 01:21:44
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!daliana ai amintit ceva de pro life am fost acolo(pe la Ritmului) ptr o simpla echografie si ce mi-au zis.. ne pare rau ne iti vedem ovarul drept e ascuns si nici rinichii(aveam vezica full). asta este raspuns de medic?bunicii mele i-a facut o radiografie la plamani si nu au vazut ca are plamanul plin de infectie .. eu sunt patita cu prolife. am fost la alte clinici si mi-au vazut ambele ovare... si la rinichi urina restanta si pietricele.... asa ca ........... Offline #27 2007-10-08 10:25:50
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!la ce medic ai fost? eu am fost la Mirela Guruianu si mi-a dat f multe amanunte. Alta data, fiindca aveam nevoie am fost la alta ca sa nu astept cateva saptamani pana la dr. Guruianu si nu se pricepea de loc. Depinde de medic. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #28 2008-06-12 18:45:25
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!buna. sunt noua pe forum si am o problem. am nevoie de ajutorul vostru pt a ma lamuri. am facut sex fara a ma proteja, iar a doua zi mi-a venit ciclul, dar nu mi-a curs sange, decat daca bagam degetul, atunci se punea doar pe deget si imi este frica sa nu fiu insarcinata. vreau sa mai spun ca nu am avut nici un fel de simptoma pe care o are o femeie cand ramane insarcinata, sau alta diferita, am simtit normal, am avut durerile de ciclu cum am avut si inainte, atat doar ca nu imi curge sange. nu stiu ce sa fac. Offline #29 2008-06-12 18:52:28
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!fa un test de sarcina la 3 saptamani de la contact...si ar trebui investigata acea sangerare...ca menstra nu a fost...sau daca a fost atunci trebuie vazut dc e asa de redusa cantitativ... happy with him...inlove with him... Offline #30 2008-06-12 18:55:06
Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!ce sa faci? sa mergi la doctor in primul rand, sa vezi cauza pt care aveai durerile menstruale fara sangerare insa. acum daca ai facut sex neprotejat chiar inainte de data cand trebuia sa iti vina ciclul putin probabil sa fi insarcinata. un contact sexual neprotejat imediat dupa sau inainte de menstruatie are sanse mici sa duca la o sarcina (dar nu sunt 0%sanse, ai grija, mai ales daca ai si un ciclu mai neregulat). Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|