homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.-2

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.

#20 2008-03-04 18:15:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.

astea sunt analizele pe care le fac la recomandarea medicului meu de planning.... sunt si trigliceridele trecute acolo.... daca vrei poti sa faci si lipidele si hemograma dar ce am scris eu mai sus + glicemia sunt mai mult decat suficiente smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-03-04 18:36:22

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Eu le-am facut pe toate astea....si culmea ,au iesit si bune big_smile!Mai putin la hemograma,mi-au iesit limfocitele mititele pe seama neutrofilelor crescute...si mi s-a spus ca asa s-a intamplat din cauza ca eram racita si aveam si un pui de conjunctivita cand mi-am facut analizele...(la cata carne de porc mananc si prajeli...ma gandeam ca am colesterolul 1000...la fel si lipidele si trigliceridele big_smile)).

#22 2008-06-14 19:45:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

am sa ma duc si eu sa fac analizele acestea..sper sa fie bine
inainte sa le fac ar trebui sa nu mananc dulciuri sau ceva de genu? am citit pe undeva...
mentionez ca nu vreu sa fac numai acestea ci si urina, etc

#23 2008-06-14 20:19:37

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai nu mananci de dimineata smile papi doar dupa analize...si urina o colectezi dimineata...urina prima...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.