|
Nu esti logat.
Medicamente multe + intrebari multe-2#20 2008-06-02 12:35:28
Re: medicamente multe + intrebari multe
dap cand am fost eu sa imi fac la ei testul pt.chlamidia mi-au zis ca mai vin cand iau rezultatele cu suma x ca daca iese ceva imi fac si antibiograma VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-06-02 12:39:19
Re: medicamente multe + intrebari multee nevoie sa faci analiza secretiei la un laborator bun... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2008-06-02 12:44:29
Re: medicamente multe + intrebari multedoctoressa de la Micomi vin cu analizele astea ,de acolo m-a trimis si la conizatie ,problema este ca intru foarte greu la doctora ,daca ma programez azi intru la doctora peste o luna si eu chiar am o problema cu secretia asta.De la MICOMI mi-au trimis analizele pe email :Celule epiteliale pavimentoase superficiale frecvente izolate ?i ?n placarde Celule epiteliale pavimentoase intermediare frecvente izolate ?i ?n placarde Leucocite polimorfonucleare absente Flor? microbian? moderat? Flor? microbian? ? tip coci Gram pozitiv Diplococi absen?i Candida absent? Trichomonas vaginalis absent si nu mi-au spus sa repet analizele sau sa imi dea un alt tratament Offline #23 2008-06-02 13:04:13
Re: medicamente multe + intrebari multemultumesc fetelor am sunat la Micomi se pare ca doctora de acolo o sa ma primeasca pt interpretarea analizelor . Offline #24 2008-06-02 13:11:26
tantum verde? mami de minuni Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-02 13:41:47
Re: medicamente multe + intrebari multetantum rosa...am gresit, na.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2008-06-02 14:00:38
Re: medicamente multe + intrebari multem-ai distrat mami de minuni Offline #27 2008-06-02 14:23:01
Re: medicamente multe + intrebari multece fain ca fac antibiograma... v-ati scos, bucurestenii...... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #28 2008-06-02 14:55:36
Re: medicamente multe + intrebari multeam uitat sa mai intreb ceva mi-am cumparat Lactacyd-Femina,este bine sa il folosesc? Offline #29 2008-06-02 15:16:57
Re: medicamente multe + intrebari multee un sapun intim, pot sa-l folosesti daca vrei (numai la exterior, evident), n-are nici o valoare terapeutica Offline #30 2008-06-03 12:05:32
Pe mine m-a trimis medicul meu la institutul de virusologie si acolo am prins ultima zi a unui program in care mi-au facut analizele astea pe gratis...Doamna doctor care s-a ocupat cu prelucrarea analizelor a spus si ea k aceste analize f costisitoare se fac intr-un singur laborator, k ea colaboreaza cu ei si de acolo a luat cu banii de la stat sau de unde or fi fost tot ce i-a trebuit pt aceste teste... Offline #31 2008-06-26 14:48:15
Re: medicamente multe + intrebari multeBuna revin acum cu alta problema...A Offline #32 2008-06-26 14:50:14
Re: medicamente multe + intrebari multema indoiesc sincer ca e sarcina...desi nu exista nimic concret am boservat ca multe fete au intarzieri in urma antibioticelor...stresul din nou e un factor important...stai linistita...daca doresti poti face un test la 7 zile de la intarziere...pt linistea ta happy with him...inlove with him... Offline #33 2008-06-26 15:00:26
Re: medicamente multe + intrebari multemersi mult m-am mai linistit putin ma gandeam sa fac maine un test dar nu sunt inca 7 zile intarziere si sunt abia maxim 3 saptamani din mom in care as fi putut ramane insarcinata! mersi mult! Offline #34 2008-06-26 15:07:28
Re: medicamente multe + intrebari multepoti face un test si daca au trecut 3 saptamani de la contactul cu risc happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|