homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicamente multe + intrebari multe

#1 2008-05-31 23:55:06

verde
New member
Inregistrat: 2008-05-31

medicamente multe + intrebari multe

Buna! Am tot citit pe acest forum si intr-un final m-am horatat sa va scriu....Lucrurile stau cam asa: mi-am inceput viata sexuala de un an jumate, si tot din aceeasi perioada am  inceput sa iau si ac.
La inceutul acestiu an am facut un test papanicolau care nu a iesit foarte bine,  si am  urmat un tratament cu metronidazol si ovule.
Am facut apoi o analiza de secretie. Nu a iesit nimic concludent, insa ceva tot nu era in ordine,diagnosticul a fost de micoza nespecifica. Am urmat iar un tratament cu ovule gynozol, insa la control mi s-a spus k la mine in interior ceva arata foarte urat, iar simptomele eau aceleasi : secretie abundenta si mirositoare cu o culoare schimbata, dureri la contactul sexual.
Am facut apoi testul pt chlamidia. Din sange si urina mi-a iesit negativ, din urina prin pcr  tot negativ insa din secretie tot pcr mi-a iesit pozitiv.
Mi-a fost prescris urmatorul tratament : zanocin 10 zile, cu 3 zile inainte de menstruatie , in combinatie cu aulin 5 zile, din prima zi a menstruatiei. Sa continui apoi cu azitrox 3 zile,pauza 5 zile,si iar 3 zile azitrox si astea in combinatie cu 6 zile gynozol. Pe deasupra acest tratament tb repetat de 3 ori, adica 3 luni, insa cu pauza de o luna intre ele. Pe deasupra ar trebui sa mai iau ranitidina pt stomac ( pt aulin )si ceva vitamine sa imi protejeze ficatul.
Ma gandesc..oare nu sunt cam multe pastile...si mai ales pt o forma de clamydia nu prea grava din cate am inteles eu?
Eu mai luam si anticonceptionale...acum nu stiu ce sa fac s ale iau sa nu le iau, oricum pt 6 luni...si nici nu isi mai fac efectul....pot face pauza?
Insa daca fac pauza...nu se deregleaza tot?Stiu k se poate ramane insarcinata mai usor...sau ceva de genul...ciclul imi va ramane la fel sau se va deregla iar? Ce alte schimbari pot interveni la oprirea ac ?
Stiu k am multe nelamuriri...dar sper k imi puteti raspunde...

#2 2008-05-31 23:59:52

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: medicamente multe + intrebari multe

1. daca opresti anticonceptionalele, menstruatia iti va veni cum iti venea inainte de a lua ac.
2. poti ramane insarcinata daca nu folosesti o alta metoda de contraceptie.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-06-01 01:46:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

deci tu prima oara ai facut un tratament pt gardnerella banuiesc...apoi pt candida ca mai apoi sa descoperi ca ele erau de fapt intretinute de chlamidya...draga mea...chlamydia e o boala cu transmitere sexuala care daca este lasata netratata poate duce la infertilitate...deci mie nu mi se pare "nu prea grava"...f grava nu e...dar nici de lasat in pace...poate nu ar strica o antibiograma ca sa mergi la sigur cu tratamentul pt ea...
legat de cealalta problema eu te-as sfatui sa nu le intrerupi avand in vedere ca ai pauza de cate o luna intre tratamente...asa ca mai bine continua cu ele cu protectia de rigoare cand e nevoie...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-06-01 17:26:29

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

din cate retinusem nu se prea face antibiograma pt chlamydia...oricum nu peste tot...

mami de minuni hjarta

#5 2008-06-01 17:40:53

chelest
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-01

am o secretie vaginala urat mirositoare ,analiza secretiei arata asa: Celule epiteliale pavimentoase superficiale frecvente izolate ?i ?n placarde Celule epiteliale pavimentoase intermediare frecvente izolate ?i ?n placarde Leucocite polimorfonucleare absente Flor? microbian? moderat? Flor? microbian? – tip coci Gram pozitiv Diplococi absen?i Candida absent? Trichomonas vaginalis absent Am facut tratament cu tergynan si tantum rosa si mirosul inca persista.ma puteti sfatui?

Publicitate

loading...

#6 2008-06-01 18:56:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu_vreau a scris:

din cate retinusem nu se prea face antibiograma pt chlamydia...oricum nu peste tot...

nu se face nicaeri, din pacate. cel putin nu in romania.

#7 2008-06-01 19:15:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

verde... eu sunt si am fost mereu impotriva antibioticelor. dar cu chlamydia asta nu-i de joaca... eu le-as papa pe toate. asta pt ca m-am chinuit cu 4 sau 5 tratamente pana am scapat de ea. nu vreau sa te sperii, la altii trece mult mai usor, dar se poate si sa te chinui asa.

si neaparat sa se trateze si sotul/prietenul... neaparat. si sa repete si el analizele de fiecare data... e posibil sa ii treaca mai repede decat tie. sanatate

(pcr ai facut la genetic lab, nu?)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#8 2008-06-01 19:45:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

gargarita a scris:

eu_vreau a scris:

ba se face antibiograma pt.chlamidia de exmplu in Bucuresti la institutul cantacuzino smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2008-06-01 22:19:38

verde
New member

Deci tb sa iau toate medicamentele alea....Intrasem cand am vazut cat de multe sunt....Partenerul meu a primit 5 zile tratament cu zanocin..la fel repetat 3 luni cu pauza cate o luna.
Medicul mi-a spus k zanocinul tb inceput cu 3 zile inainte de menstruatie...dar cum  la mine abia a trecut as dori sa le incep de maine...E bine sa fac asa luna asta? Nu as mai vrea sa astept inca o luna , sa ma intind pana in decembrie cu tratamentul...
Iar despre ac...as dori sa fac o pauza...mai ales k in luna in care nu iau antibiotice oricum o sa stau cu frica si probabil nu o sa fac nimic sau daca da o sa folosim prezervativ...Sper sa nu ma afecteze pauza nu? 6 luni e o perioada buna?

#10 2008-06-01 22:26:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

avand in vedere ca faceti tratament pt chlamydia oricum trebuie sa va protejati ca sa nu o tot dati/ luati unul de la altul.

mami de minuni hjarta

#11 2008-06-01 23:20:19

verde
New member

Da da...asa o sa facem...Dar in legatura cu inceperea tratamentului de maine...oare e bine asa?

#12 2008-06-02 00:40:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti incepe si de maine...si despre pauza mi-am spus parerea...am vazut prea multe "accidente" care s-au soldata cu postinor in aceaste superbe "pauze"...

happy with him...inlove with him...puss

#13 2008-06-02 09:06:56

katami
Platinum member

evilpink a scris:

gargarita a scris:

eu_vreau a scris:

ba se face antibiograma pt.chlamidia de exmplu in Bucuresti la institutul cantacuzino smile

esti sigura? ai facut tu sau vreo cunostinta? cat costa?

si eu stiam ca nu se face nicaieri in tara, cica e prea costisitoare.........

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2008-06-02 11:56:06

chelest
New member

buna , vorbiti si cu mine?

#15 2008-06-02 12:00:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

chelest a scris:

am o secretie vaginala urat mirositoare ,analiza secretiei arata asa: Celule epiteliale pavimentoase superficiale frecvente izolate ?i ?n placarde Celule epiteliale pavimentoase intermediare frecvente izolate ?i ?n placarde Leucocite polimorfonucleare absente Flor? microbian? moderat? Flor? microbian? ? tip coci Gram pozitiv Diplococi absen?i Candida absent? Trichomonas vaginalis absent Am facut tratament cu tergynan si tantum rosa si mirosul inca persista.ma puteti sfatui?

chelest, repeta analiza de secretie si mergi la un alt medic pentru tratament...
foarte probabil ai gardnerella si sigur ea nu trece cu spalaturi cu tantum verde

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#16 2008-06-02 12:00:15

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

katami a scris:

evilpink a scris:

gargarita a scris:

esti sigura? ai facut tu sau vreo cunostinta? cat costa?

si eu stiam ca nu se face nicaieri in tara, cica e prea costisitoare.........

sper sa nu ajungem prea offtopic dar si eu stiam ca nu se face in romania, e prea laborioasa si costisitoare...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#17 2008-06-02 12:26:13

chelest
New member

multumesc doctoressa
am verificat o analiza mai veche si se pare ca acolo nu scrie de gardnerella,e bifat in drept la bacterii , astea ce mai inseamna?o sa incerc sa repet analiza si inca ceva eu am facut o conizatie in noiembrie  acum se pare ca rezultatele de la  hpv si pap sunt bune . doctoressa sunt disperata din cauza secretie ,o am de mult si nu am nici un doctor bun

#18 2008-06-02 12:29:45

katami
Platinum member

"bacterii" inseamna, asa cum a zis doctoressa, "foarte probabil gardnerella"

#19 2008-06-02 12:34:01

chelest
New member

multumesc Katami o sa  repet analiza

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.