homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicamente multe + intrebari multe-2

#20 2008-06-02 12:35:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: medicamente multe + intrebari multe

katami a scris:

evilpink a scris:

gargarita a scris:

nu se face nicaeri, din pacate. cel putin nu in romania.

ba se face antibiograma pt.chlamidia de exmplu in Bucuresti la institutul cantacuzino smile

esti sigura? ai facut tu sau vreo cunostinta? cat costa?

si eu stiam ca nu se face nicaieri in tara, cica e prea costisitoare.........

dap cand am fost eu sa imi fac la ei testul pt.chlamidia mi-au zis ca mai vin cand iau rezultatele cu suma x ca daca iese ceva imi fac si antibiograma smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-06-02 12:39:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e nevoie sa faci analiza secretiei la un laborator bun...
eu nu sunt ginecolog, probabil stii, insa fara doar si poate, cu un examen de secretie in fata stiu sa dau tratament(si sunt abilitata
sfatul meu e sa mergi sa faci analiza secretiei la Sinevo(la cel de linga spitalul Colentina) unde stiu eu ca doctorita de la laborator lucreaza cum se cuvine...
in principiu vreau sa discut cu ei sa faca examenele de secretie pe trimitere de la mine gratuit...am vorbit si cu cei de la Micomi pentru Papanicolau in acelasi sens....
laboratorul e foarte important in diagnostic...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2008-06-02 12:44:29

chelest
New member
Inregistrat: 2008-06-01

doctoressa de la Micomi vin cu analizele astea ,de acolo m-a trimis si la conizatie ,problema este ca intru foarte greu la doctora ,daca ma programez azi intru la doctora peste o luna si eu chiar am o problema cu secretia asta.De la MICOMI mi-au trimis analizele pe email :Celule epiteliale pavimentoase superficiale frecvente izolate ?i ?n placarde Celule epiteliale pavimentoase intermediare frecvente izolate ?i ?n placarde Leucocite polimorfonucleare absente Flor? microbian? moderat? Flor? microbian? ? tip coci Gram pozitiv Diplococi absen?i Candida absent? Trichomonas vaginalis absent  si nu mi-au spus sa repet analizele sau sa imi dea un alt tratament

#23 2008-06-02 13:04:13

chelest
New member

multumesc fetelor am sunat la Micomi se pare ca doctora de acolo o sa ma primeasca  pt interpretarea analizelor .

#24 2008-06-02 13:11:26

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

doctoressa a scris:

chelest, repeta analiza de secretie si mergi la un alt medic pentru tratament...
foarte probabil ai gardnerella si sigur ea nu trece cu spalaturi cu tantum verde

tantum verde? angel

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-06-02 13:41:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

tantum rosa...am gresit, na....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#26 2008-06-02 14:00:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

m-ai distrat tongue

mami de minuni hjarta

#27 2008-06-02 14:23:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce fain ca fac antibiograma... v-ati scos, bucurestenii......

la un moment dat (adica, cred, cand ne vom hotari sa concepem un bebe), am sa trec si eu prin bucuresti la analize......

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2008-06-02 14:55:36

chelest
New member

am uitat sa mai intreb ceva mi-am cumparat Lactacyd-Femina,este bine sa il folosesc?

#29 2008-06-02 15:16:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e un sapun intim, pot sa-l folosesti daca vrei (numai la exterior, evident), n-are nici o valoare terapeutica

#30 2008-06-03 12:05:32

verde
New member
Inregistrat: 2008-05-31

katami a scris:

(pcr ai facut la genetic lab, nu?)

Pe mine m-a trimis medicul meu la institutul de virusologie si acolo am prins ultima zi a unui program in care mi-au facut analizele astea pe gratis...Doamna doctor care s-a ocupat cu prelucrarea analizelor a spus si ea k aceste analize f costisitoare se fac intr-un singur laborator, k ea colaboreaza cu ei si de acolo a luat cu banii de la stat sau de unde or fi fost tot ce i-a trebuit pt aceste teste...
M-am hotarat sa renunt si la ac pt 6 luni si sa astept si urmatorea menstruatie  pt a incepe tratamentul...Sper sa imi treaca ce am , de jumatate de an ma chinui sa aflu ce e, acum mai dureaza 6 luni vindecarea....sper sa fie bine.
Va multumesc mult pentru raspunsuri!

#31 2008-06-26 14:48:15

verde
New member

Buna revin acum cu alta problema...A
m renuntat la ac si  am asteptat menstruatia k sa pot lua tratamentul. In mod normal  ziua de incepere  a menstrei era miercuri,insa luna trecuta a venit de luni...Luand in considerare acest lucru am decis sa incep tratamentul cu 3 zile inainte fata de ultima data,adica am inceput sa le iau de vineri.
Problema este k acum e joi si tot nu mi-a venit...a intarziat  4 zile fata de ultima data cand mi-a venit adica luni si o zi fata de cand tb sa imi vina in mod normal...si nu este nici un semn k trebuie sa vine..Acum sunt speriata...am luat si tratamentul mult inainte si imi si intarzie..
Inevitabil ma gandesc la o sarcina desi in ultima luna nu am avut decat un singur contact si ala protejat...sper sa nu fie asta!
Oare intarzie atat de mult din cauza k am oprit anticonceptionalele? Sau mai conteaza si faptul k iau zanocin ,este foarte cald si sunt si stresata cu examenele?

#32 2008-06-26 14:50:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ma indoiesc sincer ca e sarcina...desi nu exista nimic concret am boservat ca multe fete au intarzieri in urma antibioticelor...stresul din nou e un factor important...stai linistita...daca doresti poti face un test la 7 zile de la intarziere...pt linistea ta smile

happy with him...inlove with him...puss

#33 2008-06-26 15:00:26

verde
New member

mersi mult m-am mai linistit putin smile ma gandeam sa fac maine un test dar nu sunt inca 7 zile intarziere si sunt abia maxim 3 saptamani din mom in care as fi putut ramane insarcinata! mersi mult!
sper sa nu intarzie prea mult pt  ca nu e deloc confortabil sa stai cu gandul asta...

#34 2008-06-26 15:07:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti face un test si daca au trecut 3 saptamani de la contactul cu risc smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.