|
Nu esti logat.
Cea mai mare suferinta...-4#58 2008-09-02 18:39:34
Re: Cea mai mare suferinta...ufff Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #59 2008-09-03 00:15:39
Re: Cea mai mare suferinta...pe 3 decembrie se fac 2 ani de cand a murit strabunicul meu. avea 87 de ani si..ma iubea ca pe ochii din cap..si tot timpul ma chema la el sa-mi dea dulciuri sau bani..si la o zi onomastica cand m-a luat tatal vitreg disperat si nu imi explica ce se intampla..si dupa cand mi-a spus in masina ca "macar acum intelege-o pe mama ta. a murit bunicu'." am ramas interzisa..si am plans cel mai mult dintre rude..pt ca m-a durut faptul ca nu i-am ascultat povestile si ca nu treceam mai des pe la el..dar..inevitabil odata in viata cel putin ni se potriveste "you never know what you got until it's gone"..mi-au murit si bunicii din partea tatalui..dar nu a fost atat de dureros..pt ca nu eram ft apropiati..si in rest..suferintele din dragoste..faptul ca mi-am pierdut iubitul si ca nu mi-am dat seama ce om bun aveam langa mine din cauza mea..dar vorba aia..timpul vindeca toate ranile.. years of love have been forgot, in the hatred of a minute.. Offline #60 2008-09-03 00:42:49
Re: Cea mai mare suferinta...Allecsutsa imi dai si mie linkul cu baiatul ala te rog Offline #61 2008-09-03 01:50:53
Re: Cea mai mare suferinta...allecsutsa, ma apucat plansu' cand am citit despre baiatu din campina. mai ales ca este si din acelasi judet cu mine... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|