homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

MAMA NOASTRA :)-4

#58 2008-05-28 14:17:04

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: MAMA NOASTRA :)

yonny a scris:

sa va spun ceva,stiu k o sa ma condamnati,insa ....sa va spun,am 18 ani si pana nu am plecat din tara,adica akm 6 luni,nu prea tineam la mama,mai mult nici macar nu vb nimic cu ea,nu i-am zis nici macar at cand mi-a venit cm prima data...d<apai sa ii fi zis vreodata ca o iubesc...akm insa,k sunt departe am inceput sa ii simt lipsa ,si de cate ori vb la tel parca as vr sa ii zik k o iubesc dar nu stiu cum.......ea mereu a vrut sa se apropie de mn dar sunt o fire atat de dificila si atat de incapatanata k niciodata nu o ascultam....akm insa regret enorm pt asta.te iubesc,mama si iarta-ma,te rog

Spune-i mamei tale ca o iubesti daca asta simti...o sa vezi ca n-o sa "cada cerul" pe tine wink ...ba chiar sunt sigura ca o sa te simti incredibil de bine...si ar fi bine sa mai faci asta ca sa nu ajungi sa regreti vreodata si sa te gandesti ca era de fapt atat de usor...sa-i spui doua cuvinte...fa-o pentru ea..si chiar si pentru tine...curaj applause

baby Dragos hjarta rugaciune

#59 2008-09-06 00:12:26

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Eu ii multumesc mamei pentru ca stiu ca, daca ar fi cazul, si-ar da viata pentru mine, fara sa se gandeasca macar o secunda; pentru ca traieste pe propria ei piele starile mele de boala cand ma simt rau si pentru ca stiu ca ar face orice, dar absolut orice este uman posibil sa imi fie bine, din toate punctele de vedere. Te iubesc, mami smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#60 2008-09-06 00:19:23

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

o iubesc mult pe mami hjarta
stiu k s-a sacrificat mereu pt noi... si k ar face orice pt mine...
chiar daca ne certam uneori...
m a emotionat f tare topic asta grater
imi pare rau pt cele care si au pierdut mamicile... dar ele va vegheaza din rai...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#61 2008-09-06 00:28:22

kdeea
Platinum member

Ma gandeam ca ... Cei care avem mamele langa noi, in fiecare zi ... Cei care avem mamele in viata .... Nu constientizeam, de multe ori, cat de intensa este legatura mama-copil ... si se ajunge la a o percepe pe cea care ne-a dat viata ca pe un simplu "factor" din viata noastra, cand, de altfel, totul este mult mai profund. Cred ca uitam uneori sa o pupam pe mama cand ajunge acasa, sau sa ii spunem ca e frumoasa ... Mi s-a intamplat asta in ultima vreme si regret. Dar o iubesc din tot sufletul smile

#62 2008-09-06 00:36:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si eu o iubesc pe mama mea. pt ca ma asculta mereu, pt ca ma sustine, pt ca ma ajuta cand am nevoie, pt ca e oricand acolo cand am nevoie de o vorba buna, de un sfat... pt ca ma iubeste, pt ca e MAMA smile

Publicitate

loading...

#63 2008-09-06 00:38:44

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ii multu' lu' mami k mi-a dat viata

si stiu sigur k acolo din cer m-a ajutat mereu cand am fost in impas

t iubi mami si mi-e tare dor de tine... gratergratergrater

m-ati facut sa plang......gratergrater

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#64 2008-09-06 00:41:45

kdeea
Platinum member

Imi pare rau ca am redeschis topicul sad
Pitzi, mama ta trebuie sa  fie cu tine mereu, absolut mereu.
Sa fii bine !! puss

#65 2008-09-06 00:43:01

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

kdeea a scris:

Imi pare rau ca am redeschis topicul sad
Pitzi, mama ta trebuie sa  fie cu tine mereu, absolut mereu.
Sa fii bine !! puss

multu'

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#66 2008-09-06 00:43:52

kdeea
Platinum member

puss !!!

#67 2008-09-06 00:47:26

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu ii multumesc k m-a crescut cat d bine a putut,chiar dak a facut-o singura (lasand la o parte bunicii mei extraordinari hjarta )
k a avut grija mereu de mine cand am fost bolbava,si are si acum...chit k am 20 d ani si ar trebui sa am eu grija d mine tongue
k ma asculta
k e deschisa si stiu k pot vorbi cu ea despre orice
k iubeste animalele la fel d mult k mine hjarta
k ma scoate din rahat cand am probleme
k imi cumpara tigari rotfl
k ma rasfatza big_smile
etc...ar fi multe dar mi-e lene sa scriu atatea

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#68 2008-09-06 00:48:46

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

pe mine sincer acest topic m-a facut sa plang...in primul rand trebuie sa ii multumesc lu Dumnezeu ca ai mei sunt langa mine sanatosi. sincer nu imi pot imagina viata fara ei...mi se pare chiar imposibila...
trebuie sa le multumesc amadurora pt tot ce au facut pt noi, pt ca au stiut sa ne educe in asa fel incat sa ne dam noi seama ce e bine si ce e rau, ne-au fost alaturi la bine si la greu si intodeauna ne-au spus parerea lor sincera si ne-au lasat pe noi sa decidem ce facem mai departe, sunt prietenii nostrii si cele mai de incredere persoane. intotdeauna cand am nevoie de ceva stiu ca mama este acolo sa ma ajute si ii multumesc mult pt asta...as vrea sa ajung sa ii pot ajuta si eu pe ei mai mult, sa aiba o batranete frumoasa, si sa fie mandrii de noi pt ca suntem asa datorita lor...multumesc din tot sufletul pt tot

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.