homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipohondria-3

#39 2008-09-16 13:18:54

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: ipohondria

Bineinteles ca nu esti un caz pierdut atata timp cat esti constienta ca ai o problema. Si daca mai esti si pregatita sa o rezolvi fara a stresa prin asta familia si iubitul atunci nu pot sa spun decat ca esti pe calea cea buna. Bafta.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#40 2008-09-16 13:19:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

alexia daca eu reusesc sa autoeduc cred ca reusesti si tu wink.si da primul pas e sa nu ii mai vb.cu ceilalti depsre tot ce te doare...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#41 2008-09-16 14:37:59

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

baciu multumesc, chiar ai un stil de a vorbi foarte convingator smile
Evil.. chiar ma gandeam la tine ca te stiam la fel ca mine tongue Hai ca imi revin eu..

#42 2008-09-17 00:31:11

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

awoleu si eu sutn cam ipohondra neutral/vad k nu sunt singura lol.m-am chinuit iarna asta k imi fusese rau intr-o zi si apoi mi-a zis un doctor dupa un consult d k** (s-a uitat la maxilar)k am spasmofilie.mi-era intruna frica sa nu mi se faca rau neutral.iar faza cu simptomele o am si eu,daca citesc ceva pe net sau aud la tv mi se pare k simt si eu si k am.cel mai probabil am ceva la cap,ar trebui sa-mi pretueisc sanatatea si sa n-o stric cu atata stresssssssssss!

They can because they think they can.

#43 2008-09-17 00:32:52

skumpi
Vizitator

ee pai si mie mi`a zis k am spasmofilie lol ma rog e lipsa d Magneziu si calciu...de vitamine...nu`i grav lol asta sa`mi fie cea mai mare pb d sanatate si as fi happy big_smile

Publicitate

loading...

#44 2008-09-17 00:38:31

OneOnly
Insomniac member

asa ma panicasem ,vazusem pe net o gramada de procarii despre ea si m-am speriat.in aprilie cand mi-am facut analizele aveam calciul si mg la normal,acum nah...paranoia scrie pe mine pt orice faza de genul

#45 2008-09-17 00:44:31

skumpi
Vizitator

stai linistita k analizele mele ies perfecte da pt asta ma dor genunchii d mor, anemica sunt, tusesc d cateva luni si nici cum nu scap d tuse , mai nou ma mananca ochii lol aseara cand mi`am suflat nasu erau si niste firisoare d sange si tot asa lol deja m`am obisnuit...cand nu ma doare nik zici k nu`i ceva in regula rotfl asa am ajuns`

#46 2008-09-17 01:46:57

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

mara21 a scris:

de vreo 2 ani, mai precis de cand locuiesc intr-un camin de studenti, am devenit ipohondra de-a dreptul...a inceput sa ma afecteze atat pe mine cat si pe cei din jurul meu...imi spun colegele de camera uneori, mai in gluma, mai in serios ca exagerez prea tare...sunt constienta de asta si vreau sa iau atitudine. de fiecare data cand ating ceva, mi-i frica sa nu iau ceva microbi sau sa fac ceva boala...cand merg la toaleta arunc aproape un sul de hartie igienica in wc ca nu cumva sa sara pe mine apa din aia din wc...si chiar daca fac asta, dupa ce vin de acolo am impresia ca sunt murdara si ca a sarit pe mine ceva si imi schimb pantalonii chiar daca i-am luat curati in ziua aia...aproape in fiecare zi am de spalat...daca as avea masina de spalat cred ca mi-as distruge toate hainele de la atata spalat...mi se pare ca totul in jurul meu e murdar si plin de microbi care imi fac mult rau si chestii de genul asta...cred ca am innebunit...ce sa fac???sa ma duc la un psiholog poate...

cum te comporti cind esti la hotel si ai camera ta?

nu sint psocholog sa iti evaluez situatia, dar am inteles despre comportamentul care il descrii ca se refera la persoane care au dificultati de a locui in comun cu altii,
deci problema ta s-ar rezolva daca te muti din camin.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#47 2008-09-17 15:57:13

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

mara21 a scris:

de vreo 2 ani, mai precis de cand locuiesc intr-un camin de studenti, am devenit ipohondra de-a dreptul...a inceput sa ma afecteze atat pe mine cat si pe cei din jurul meu...imi spun colegele de camera uneori, mai in gluma, mai in serios ca exagerez prea tare...sunt constienta de asta si vreau sa iau atitudine. de fiecare data cand ating ceva, mi-i frica sa nu iau ceva microbi sau sa fac ceva boala...cand merg la toaleta arunc aproape un sul de hartie igienica in wc ca nu cumva sa sara pe mine apa din aia din wc...si chiar daca fac asta, dupa ce vin de acolo am impresia ca sunt murdara si ca a sarit pe mine ceva si imi schimb pantalonii chiar daca i-am luat curati in ziua aia...aproape in fiecare zi am de spalat...daca as avea masina de spalat cred ca mi-as distruge toate hainele de la atata spalat...mi se pare ca totul in jurul meu e murdar si plin de microbi care imi fac mult rau si chestii de genul asta...cred ca am innebunit...ce sa fac???sa ma duc la un psiholog poate...

si eu am o probl asemanatoare cu a ta..am o obsesie cu spalatul (ma spal f des, p maini nic nu m vb , dak am pus pana p cv hop fugutza la baie sa ma spal p maini), inainte eram si mai stricta in privinta asta...mama tot imi sp sa ma mai temperez cu acest obicei al meu k dak o fi sa ma imbolnavesc , tot ma imbolnavesc..mi-am dat si eu seama k cam exagerez cu asta si am luat atitudine..si acu am o igiena minutioasa insa nu ca inainte , mai aveam putin si deveneam de-a dreptul obsedata...

pana sa mergi la pshio sfatul meu ar fi sa iti impui u sa nu mai fii asa, cu ajutorul vointei si a auto-controlului poti schimba situatia....

intr-o carte "psihoterpatii scurte" s mentioneaza cazul unei pers care are o probl asemanat cu a ta..knd incep facult am sa caut cartea si am sa-ti sp cam c e scris vis-a-vis d acest aspect...

sursa rezolvarii probl noastre s afla in noi, ceilalalti din jur nu pot face multe dak u insati nu-ti propui sa depasesti aceasta probl...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#48 2008-09-17 16:01:48

skumpi
Vizitator

mara21 a scris:

sper sa nu ma insel da ceea ce ai tu e o tulburare obsesiv compulsiva ... dak nu e tratata isi poate lasa amprente asupra intregii vieti... mai exact...u te gandesti incontinuu ca te poti imbolnavi ceea ce a ajuns sa fie o obsesie pt tine iar compulsiile sunt actele tale repetate ( spalatu )
nu stiu cat d mult o sa te poti u ajuta singura...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-09-17 16:04:29)

#49 2008-09-17 19:35:16

baciu
Insomniac member

Tot ceea ce iti spui, ce-i dictezi subconstientului se va impregna deci ai foarte mare grija la ceea ce gandesti. Cauta sa indepartezi negativismul si anume:

In loc de a spune: nu sunt bolanva vei spune: SUNT SANATOASA

In loc de a spune: nu mai gandesc negativ vei spune: GANDESC POZITIV

Asa trebuie sa te antrenezi, cauta carti de specialitate care te vor ajuta. O carte extraordinara care mi-a ramas in minte se numeste: Sanatate pentru corp si suflet scrisa de Louise Hay. Ti-o recomand din tot sufletul. E o carte de milioane.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-17 19:36:00)

#50 2008-09-17 19:40:57

OneOnly
Insomniac member

ko

skumpi a scris:

stai linistita k analizele mele ies perfecte da pt asta ma dor genunchii d mor, anemica sunt, tusesc d cateva luni si nici cum nu scap d tuse , mai nou ma mananca ochii lol aseara cand mi`am suflat nasu erau si niste firisoare d sange si tot asa lol deja m`am obisnuit...cand nu ma doare nik zici k nu`i ceva in regula rotfl asa am ajuns`

ce analize fac si astia..omul se simte rau si ele ies perfecte.am mai auzit multe cazuri de genul....pfff:arg:

#51 2008-09-17 19:42:15

baciu
Insomniac member

poate nu isi are locul comparatia insa eu cunosc pacienti bolnavi de cancer care inainte de depistarea bolii aveau analize de sange perfect normale.

#52 2008-09-17 19:52:00

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu sunt ipohondra in legatura cu infectiile genitale,nici nu ma uit la probl medicale k am impresia k am toate bolile de genul ala (candida,trichomonas,etc)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#53 2008-09-21 01:53:45

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

la 2 e tarziu sa adormi? eu vreo 3 ani (cat a tinut facultatea) m-am adormeam numai dimineata (genul pe la 6-7...ajunsesem cateodata sa ma culc si la 8 dimineata) si ma trezeam dup-amiaza tarziu. dar nu m-am gandit niciodata ca ar fi o problema. adica orele de somn oricum mi le faceam...de unde sa stie corpul meu la ce ora ma culc? isi imagineaza si el ca suntem intr-o alta tara, la un alt fus orar si dorm nopatea...si gata. rotfl
acum serios, ce problema sa fie daca adormi mai traziu? doar sa nu te trezesti dimineata si sa se acumuleze oboseala, dar pana la urma daca esti obosita o sa adormi mai devreme (eu de cand am inceput serviciul pe la 12-1 deja mor de somn)....eventual mai incerci cand esti mai libera (sambata, duminica) sa dormi si la pranz sa te odihnesti.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#54 2008-09-21 01:58:13

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

iubi a scris:

pai eu dorm cam 10 ore...dar auzisem eu la tv de aia care lucra la nu stiu ce firma si cica nu dormea noaptea se culca tarziu si a murit de epuizare...
si na acum asta am in cap ca adorm tarziu de vreun an asa numai la ora 2 adorm cand e iubi acasa adorm mai devreme ca-s linistita, dar in rest tarziu.

recomandate sunt 7 ore de somn

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#55 2008-09-21 02:04:05

Andreea86
Hero member

iubi a scris:

auzisem eu la tv de aia care lucra la nu stiu ce firma si cica nu dormea noaptea se culca tarziu si a murit de epuizare...

pai probabil se culca tarziu si se trezea devreme....ca banuiesc ca nu se ducea la firma la ora 12. deci in nici un caz nu dormea 8 ore cat e recomandat. atata timp cat iti faci orele de somn...e ok. si 10 ore sunt destule.
pitzi, eu stiam ca-s recomandate 8 ore....dar nici mie nu-mi ajung. cam 8 ore dorm acum, cand ma duc la work si ma simt obosita....mi-e somn mereu si azi cand am venit mai devreme am dormit la pranz 4 ore si inca sunt obosita. nu-mi ajung 8 ore de somn...macar 10 ca sa nu fiu obosita toata ziua. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#56 2008-09-21 02:05:06

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

puiu are o vb
''o viata ai si pe aia o dormi?!'' rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#57 2008-09-21 02:19:25

Andreea86
Hero member

asa e....dar daca nu dorm cat trebuie ma doare capul toata ziua, casc, nu am chef de nimic (decat de somn)...nici asa nu e bine.

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.