|
Nu esti logat.
Ipohondria-2#20 2007-11-20 20:39:29
Re: ipohondria
ralucaelena, crede-ma se poate si mai rau..eu va intrec pe toate...sunt ipohondra clar...ma obsedeaza ideea ca o sa fac cancer sau alta boala incurabila...mi-e groaza de tumori, de microbi, de moarte in ultima faza...deci eu sunt chiar nebuna la capitolul asta Offline #21 2007-11-20 21:50:53
Re: ipohondriaralucaelena, inca esti 'mic copil' cand vine vorba de timp...daca pe tine te tine maxim o zi, pe mine ma tine minim una )...cum citesc de vreo boala, sau cum citesc aici pe forum ca unul sau altul are nush ce, hop ca am si eu...intr-un timp mi-am impus sa nu mai intru pe forum pt ca stiu ca daca citesc kestiile astea, fac fluturasi la creier ...sper sa am intr-o zi vointa de a spune stop... Nothing happens without a reason... Offline #22 2007-11-21 00:36:53
Re: ipohondriamie mi se intampla un lucru si mai ciudat si chair nu stiu cum sa-l cataloghez...de fiecare data cand aud pe cineva ca are nu stiu ce boala sau simptome,parca ma apuca si pe mine aceleasi stari...sau daca in jurul meu i se face cuiva rau,eu intru in panica,nu pot sa reactionez in niciun fel si am senzatia ca mi se intampla mie...tin minte ca odata a lesinat sora-mea si imediat cand am vazut am lesinat si eu...aveam senzatia ca eram in locul ei...nu stiu exact cum sa explic ca sa ma intelegi,cred ca am innebunit... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #23 2007-11-21 00:51:07
Re: ipohondriaeu zic sa te duci la psiholog ... putin consiliere nu strica. am impresia ca asta poate fi o manie compulsiva (am vazut niste documentare pe discovery ) revin cu detalii mai tarziu despre ea Ultima oara a fost editat de ?! (2007-11-21 00:52:45) Offline #24 2007-11-21 03:27:11
Si eu la fel. eu doar bolile cele mai grave sunt sigura ca le am... si cand ma mai uit pe reality Tv...la boli din alea...1 caz la 1 milion de persoane...si tot imi controlez simptomele. Cel mai linistita sunt bolile care le descoperi din copilarie sau care apar la nastere...daca pana la 21 de ani n-am avut simptomele...sunt sanse sa nu am boala. )))) Dar si acolo sunt probleme...ca o sa am copii...de acum ma gandesc sa nu aiba ei boala aia...doamne fereste... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-15 20:21:55
Re: ipohondriaofff Offline #26 2008-09-15 20:29:20
Re: ipohondriasi io fac asa uneori Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #27 2008-09-15 20:29:24
ce sa`ti prescrie ? vezi`ti d treaba alexia... #28 2008-09-15 20:37:03
xanax :f?rbryllad: cel putin asta i-a prescris lu frate-miu Familia Adams, ce sa mai ... Offline #29 2008-09-15 20:41:34
eu zics a stai pe fundu tau #30 2008-09-15 20:45:29
Re: ipohondrianu stiu cine i-a prescris, dar nu medicul de familie sigur. Offline #31 2008-09-15 20:50:15
Re: ipohondriachiar asa rau esti ? #32 2008-09-15 21:20:09
Re: ipohondriami-e aiurea... Offline #34 2008-09-15 21:27:49
Re: ipohondriade ce sa iti fie aiurea? sora mea, cand avea 10-11 ani avea aceleasi temeri..ii era frica si sa se culce ca poate moare in somn..a fost la un psiholog si acum e bine.. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #35 2008-09-15 22:55:58
Re: ipohondriasi eu sunt extrem de hipohondra in special legat de uterul meu, organele mele sexuale. mereu cred ca am ceva. de ce nu intru eu f des la categoria "vreau sa aflu" si "probleme medicale"? fiindca daca citesc posturile unor persoane cu probleme ce sfaturi sa le pot da eu?!... ca ma intreb daca am si eu acea problema, simptome, chestii trestii si ma panichez...asa ca mai bine stau eu aci la "discutii diverse" "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #36 2008-09-16 12:45:13
Re: ipohondriaalexia daca vei incepe sa iei medicamente cum e xanax vei ajunge rau de tot crede-ma. Du-te la un psiholog, bea ceva ceaiuri de "noapte buna " pentru a putea adormi si mediteaza fara a mai innebuni oamenii din jurul tau. Cauta-ti carti care descriu asemenea dereglari si invata singura cum sa treci peste asemenea situatii neplacute. Daca tu singura nu te ocupi de capitolul asta din viata ta, cine vrei sa o faca? Doctorul? Tu chiar crezi ca pe ala il intereseaza starea ta? Zice ca esti blonava si iti prescrie un Xanax si apoi dupa ce vei deveni dependenta si vei simti pe pielea ta reactiile adverse ale acestui medicament sa te vad pe unde iti mai scoti camasa? Trebuie sa iei singura problema in mana si sa te informezi despre cum ai putea sa ti totul in frau. Daca ajungi la psihiatru e clar ca vei primi si calmante. La psiholog poti discuta despre problema ta insa va trebui pe langa asta sa citesti mult si sa gasesti astfel solutia problemei tale. Incearca sa nu mai povestesti celor din jur despre aceste probleme si sa le rezolvi singura sau cu ajutorul unui psiholog. Povesteste-ne noua totul si scuteste-ti familia si iubitul. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-16 12:47:27) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #37 2008-09-16 13:14:11
Re: ipohondriaio zic sa te duci la o pomana si sa mananci mancare facuta de altii si o bucata de coliva si gata Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #38 2008-09-16 13:14:43
Re: ipohondriawow.. baciu Frumos ai spus.. Aveti dreptate... o sa incerc sa ma autoeduc... n-o sa mai vorbesc cu cei din familia mea, nici cu iubitul meu! Nu vreau sa-i indepartez... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|