|
Nu esti logat.
Ipohondria-3#39 2008-09-16 13:18:54
Re: ipohondriaBineinteles ca nu esti un caz pierdut atata timp cat esti constienta ca ai o problema. Si daca mai esti si pregatita sa o rezolvi fara a stresa prin asta familia si iubitul atunci nu pot sa spun decat ca esti pe calea cea buna. Bafta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #40 2008-09-16 13:19:13
Re: ipohondriaalexia daca eu reusesc sa autoeduc cred ca reusesti si tu .si da primul pas e sa nu ii mai vb.cu ceilalti depsre tot ce te doare... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2008-09-16 14:37:59
Re: ipohondriabaciu multumesc, chiar ai un stil de a vorbi foarte convingator Offline #42 2008-09-17 00:31:11
Re: ipohondriaawoleu si eu sutn cam ipohondra /vad k nu sunt singura .m-am chinuit iarna asta k imi fusese rau intr-o zi si apoi mi-a zis un doctor dupa un consult d k** (s-a uitat la maxilar)k am spasmofilie.mi-era intruna frica sa nu mi se faca rau .iar faza cu simptomele o am si eu,daca citesc ceva pe net sau aud la tv mi se pare k simt si eu si k am.cel mai probabil am ceva la cap,ar trebui sa-mi pretueisc sanatatea si sa n-o stric cu atata stresssssssssss! They can because they think they can. Offline #43 2008-09-17 00:32:52
Re: ipohondriaee pai si mie mi`a zis k am spasmofilie ma rog e lipsa d Magneziu si calciu...de vitamine...nu`i grav asta sa`mi fie cea mai mare pb d sanatate si as fi happy Publicitateloading...
#44 2008-09-17 00:38:31
Re: ipohondriaasa ma panicasem ,vazusem pe net o gramada de procarii despre ea si m-am speriat.in aprilie cand mi-am facut analizele aveam calciul si mg la normal,acum nah...paranoia scrie pe mine pt orice faza de genul They can because they think they can. Offline #45 2008-09-17 00:44:31
Re: ipohondriastai linistita k analizele mele ies perfecte da pt asta ma dor genunchii d mor, anemica sunt, tusesc d cateva luni si nici cum nu scap d tuse , mai nou ma mananca ochii aseara cand mi`am suflat nasu erau si niste firisoare d sange si tot asa deja m`am obisnuit...cand nu ma doare nik zici k nu`i ceva in regula asa am ajuns` #46 2008-09-17 01:46:57
Re: ipohondria
cum te comporti cind esti la hotel si ai camera ta? To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #47 2008-09-17 15:57:13
si eu am o probl asemanatoare cu a ta..am o obsesie cu spalatul (ma spal f des, p maini nic nu m vb , dak am pus pana p cv hop fugutza la baie sa ma spal p maini), inainte eram si mai stricta in privinta asta...mama tot imi sp sa ma mai temperez cu acest obicei al meu k dak o fi sa ma imbolnavesc , tot ma imbolnavesc..mi-am dat si eu seama k cam exagerez cu asta si am luat atitudine..si acu am o igiena minutioasa insa nu ca inainte , mai aveam putin si deveneam de-a dreptul obsedata... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #48 2008-09-17 16:01:48
sper sa nu ma insel da ceea ce ai tu e o tulburare obsesiv compulsiva ... dak nu e tratata isi poate lasa amprente asupra intregii vieti... mai exact...u te gandesti incontinuu ca te poti imbolnavi ceea ce a ajuns sa fie o obsesie pt tine iar compulsiile sunt actele tale repetate ( spalatu ) Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-09-17 16:04:29) #49 2008-09-17 19:35:16
Re: ipohondriaTot ceea ce iti spui, ce-i dictezi subconstientului se va impregna deci ai foarte mare grija la ceea ce gandesti. Cauta sa indepartezi negativismul si anume: Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-17 19:36:00) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #50 2008-09-17 19:40:57
ce analize fac si astia..omul se simte rau si ele ies perfecte.am mai auzit multe cazuri de genul....pfff:arg: They can because they think they can. Offline #51 2008-09-17 19:42:15
Re: ipohondriapoate nu isi are locul comparatia insa eu cunosc pacienti bolnavi de cancer care inainte de depistarea bolii aveau analize de sange perfect normale. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #52 2008-09-17 19:52:00
Re: ipohondriaeu sunt ipohondra in legatura cu infectiile genitale,nici nu ma uit la probl medicale k am impresia k am toate bolile de genul ala (candida,trichomonas,etc) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #53 2008-09-21 01:53:45
Re: ipohondriala 2 e tarziu sa adormi? eu vreo 3 ani (cat a tinut facultatea) m-am adormeam numai dimineata (genul pe la 6-7...ajunsesem cateodata sa ma culc si la 8 dimineata) si ma trezeam dup-amiaza tarziu. dar nu m-am gandit niciodata ca ar fi o problema. adica orele de somn oricum mi le faceam...de unde sa stie corpul meu la ce ora ma culc? isi imagineaza si el ca suntem intr-o alta tara, la un alt fus orar si dorm nopatea...si gata. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #54 2008-09-21 01:58:13
recomandate sunt 7 ore de somn "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #55 2008-09-21 02:04:05
pai probabil se culca tarziu si se trezea devreme....ca banuiesc ca nu se ducea la firma la ora 12. deci in nici un caz nu dormea 8 ore cat e recomandat. atata timp cat iti faci orele de somn...e ok. si 10 ore sunt destule. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #56 2008-09-21 02:05:06
Re: ipohondriapuiu are o vb "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #57 2008-09-21 02:19:25
Re: ipohondriaasa e....dar daca nu dorm cat trebuie ma doare capul toata ziua, casc, nu am chef de nimic (decat de somn)...nici asa nu e bine. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|