homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor nu stiu ce sa mai fac....-3

#39 2008-10-03 23:10:40

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Re: fetelor nu stiu ce sa mai fac....

eu sunt anul I la contabilitate si informatica de gestiune si ma sperie topicul asta sad sper sa am putin noroc sa-mi gasesc de lucru in domeniu dupa facultate. as vrea sa tin contabilitatea primara la o firma dar nu am vazut niciun anunt si mi se pare ca tre sa ai mare noroc sau cunostinte care au vreo firma ca sa reusesti asta. in fine, deocamdata is angajata ca vanzatoare la o firma de haine si sper sa mai prind de aici una alta care sa ma ajute in domeniul ce mi l-am ales. cel putin pt inceput

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#40 2008-10-04 20:20:25

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

offtopic girlish esti la ase?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#41 2008-10-04 21:10:25

eryn
New member
Inregistrat: 2008-06-22

Fetele cu conta, de ce nu incercati la Ernst&Young sau PriceWaterhouseCoopers?E foame mare la departamele de taxe si va iau chiar daca nu aveti experienta.Salariul de inceput se invarte pe langa 20 NET(va muncesc groaznic,dar e ok si da bine si la CV).
dati cu search pe Google dupa numele firmelor si au sectiune de cariere.Ey stiu ca si-a deschis o filiala si in Timisoara si sigur au nevoie.

Ultima oara a fost editat de eryn (2008-10-04 21:14:53)

#42 2008-10-04 23:42:29

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

delyutza* a scris:

offtopic girlish esti la ase?

nu, nu sunt din bucuresti sad si nici studenta in buc

Ultima oara a fost editat de girlish (2008-10-04 23:42:52)

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#43 2008-10-04 23:46:00

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mitzili a scris:

Danae a scris:

mitzili a scris:

ToandMe....si eu am terminat relatii publice la o fac importanta anu asta. Si tot nu imi gasesc. Si mi-am mai dat si demisia de la ultimul job pt k nu ma ducea nicaieri. Iar acum stau acasa si doar fac curat si duc catelu afara. Noroc k sapt viitoare incep si masteru si mai am o ocupatie. Dar deja sunt deprimata k nu imi gasesc ceva in domeniu si crede-ma k nu imi caut o functie mare.....vreau un job de asistent.

comunicare si relatii publice? sau relatii publice simplu?

relatii publice simplu.....la fac de jurnalism si stiintele comunicarii

aaa. cred ca e cam acelasi lucru. eu sunt la comunicare si relatii publice in cadrul facultatii de litere si stiinte ale comunicarii. tare`s curioasa daca o sa imi ating telul sau nu...

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-10-04 23:46:30)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#44 2008-10-05 00:51:09

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

masterul nu te-ar interesa? ai terminat ciclul licenta de 3 ani sau de 4? eu iti sugerez sa cauti la firmele de brokeraj sau asigurari.... ei recruteaza tineri si ii formeaza timp de cateva luni, cursuri, teste...e destul de greu dar daca iti doresti cu adevarat reusesti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.