Salutare,
Aldara intr-adevar scumpa vreau sa spun ca nu are intotdeauna efectul dorit...plus ca intr-adevar arde pielea pot sa spun.. A folosit-o prietenul meu ceva timp....condiloamele pareau sa fi disparut....timp in care pielea arata ca dracu. Cand a terminat tratamentul si pielea a inceput sa isi revina la normal...au reaparut aceleasi condiloame in fix aceleasi locuri. Asa ca pot sa spun clar ca nu functioneaza la toata lumea.
Tin sa o contrazic pe rigoleta spunand ca deocamdata nu exista tratament pt HPV si nu poti spune ca poti scapa de el cu ajutorul imunitatii...cred ca ai intrepretat ceva gresit.
Este cert ca imunitatea are un rol dominant in ceea ce priveste HPV-ul in sensul ca cu cat iti intaresti imunitatea cu atat il "adormi" pe micul virus...cu cat imunitatea e mai ridicata cu atat sansele de a face cancer de exemplu se reduc, sau sansele de reaparitie a condiloamelor.
Virusul va ramane mereu in organism pana la descoperirea unui tratament...conteaza clar cat de bine avem grija de sistemul nostru imunitar, iar acesta se poate superviza facand period testul "imunograma" (test de sange care iti spune cum stai cu sistemul imunitar) si ajutand organismul cu imunostimulatoare la caz de nevoie.
Este foarte important sa acceptam boala si sa vedem ce putem face pentru a imbunatatii situatia. Si eu am trecut printr-o perioada de negare si certuri cu doctorii care imi spuneau ca nu exista tratament...pana cand am acceptat boala, m-am documentat, am scris institutului pasteur din franta, unui alt institut din america......Fapt pentru care m-am si oferit "drept cobai" pentru testele pe care le-au inceput in dec 2006 pe oameni...din pacate nu mai erau locuri...Ei spun ca daca tratamentul pt cei infectati la care lucreaza va avea rezultate pozitive, atunci prin 2010, 2012 va fi scos pe piata (stiu ca au terminat prima faza...testele pe animale).
Toate cele bune,
A
Ultima oara a fost editat de Xeli (2007-06-19 15:46:41)