homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa mor:((:((-3

#39 2008-11-09 19:55:53

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: vreau sa mor:((:((

sa te pregatesti? E o gluma? Ti-e frica de el sau de ce trebuie sa te pregatesti? Pune punct relatiei cat mai rapid pentru a-ti elibera psihicul si a-ti vedea de viata singura sau alaturi de un om civilizat care sa fie mandru ca te are.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#40 2008-11-09 21:55:57

alexutza_ali
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2007-10-09

baby stiu cum esti te inteleg perfect si mie imi era frica sa o termin(si nu a dat in mine sau chestii de genu) dar te inteleg perfet la reactii urate tie frik sa nu iasa si mai urate sad app ferele eu am terminato big_smile...sunt free si fericita:Dhjarta..baby incearca sa scapi cumva trebuie sati gasesti puterea pusspusspusspuss: >big_smile<

Love is everything!!! pusstongue

#41 2008-11-09 23:58:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

bv alexutza pt alegerea facuta applause ai toata viata inainte puss

baby love, fugi cat de departe poti de omul ala...asa ceva nu e admisibil

#42 2008-11-10 05:40:49

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

BabyLove a scris:

Nu stiu daca sa spun sau nu..dar in orice caz..nu cred ca ti'ai dori un prieten care sa te loveasca,sa te jigneasca..sa te faca sa te simti un nimic doar pt ca ai fost a lui(si a fost primul pt tine),nu?..Sau sa'ti spuna ca te'a folosit si altele la rand,pe cand tu i'am dat tot ce ai putut mai bun..ti'ai fi dat si viata pt el.

violenta domestica

cum au zis si fete nu mai sta cu el, cu cit mai devreme cu atit mai bine pentru tine sa te desparti de el.

trebuie sa te respecti pe tine in primul rind

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#43 2008-11-10 16:55:39

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

doare babylove...cred ca inca il iubesti desi ti`a facut ce ti`a facut...dar trebuie sa iti calci pe inima..crede`ma...ca daca nu iti calci tu pe inima, te calca el...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#44 2008-11-10 17:47:10

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

baby a inceput asa ca avea nevoie de tine. ce zici ca nu ai curaj? asa cum are el curaj sa te loveasca sa te jigneasca....asa sa ai si tu curaj sa o termini cu el. gandeste-te cum itiv a fi viitorul alaturi de un asa om/ vrei sa fii batuta mereu? sa fii fara sprijin poate sa iti bata si copii? tu cu mana ta ti-o faci

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.