|
Nu esti logat.
Vis frumos devenit cosmar-5#77 2008-10-27 13:18:08
Re: vis frumos devenit cosmardea_di te felicit pt ca ai reusit sa treci peste Offline #78 2008-11-30 10:54:45
Re: vis frumos devenit cosmaraseara a intrat pe mine pe mess sa imi zica la multi ani pt azi, iat eu i-am multumit si am vorbit despre cum o mai ducem...nu mai vorbisem cu el de mai mult de o luna si am constatat ca nu prea si-a modificat viziunea....mi-a dat de inteles ca are o viata de rahat, ca si-a gasit un serviciu prost si ca o sa mai ia vreun an de zile pastile care ii taie orice pofta de viata...apoi am luat-o de la capat cu aceeasi discutie tampita in care el imi spune cat de mult ma iubea si ca ar fi facut orice pt mine, iar eu l-am parasit, nu am fost in stare sa fac nimic pt el, nu m-am sacrificat asa cum a facut tatal lui pt mama lui...in schimb am preferat sa ma arunc in bratele altuia si el nu intelege de ce am procedat eu asa, ca doar el nu a facut o greseala chiar atat de grava ascunzandu-mi faptul ca are probleme psihice pt ca pur si simplu a vrut sa fie totul perfect intre noi si nu avea rost sa dezgroape trecutul............am si eu o intrebare ca poate sunt eu tampita: atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat ce faci? pozezi in omul perfect, cel mai cel sau iti deschizi sufletul in fata celui pe care il iubesti in dorinta ca acea persoana sa stie cu cine are de a face si sa se indragosteasca de tine asa cum esti tu, nu de o imagine prefabricata? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #79 2008-11-30 13:16:05
Re: vis frumos devenit cosmardea nu te mai stresa din cauza lui #80 2008-11-30 13:59:26
Re: vis frumos devenit cosmarda pai asa consider si eu si nici in ruptul capului nu m-as intoarce in trecut, la un om care asteapta de la mine lucruri pe care el nu le poate oferi......doar ca speram si eu ca macar sa invete si el ceva din experienta asta ca sa ii fie bine pe viitor, dar vad ca tot pe a lui o tine si desi e vai de capul lui, tot el e cel mai tare din parcare in opinia lui......mi-e ciuda acuma ca l-am lasat sa ma intristeze chiar inainte de ziua mea, mai ales ca ieri am petrecut o zi foarte frumoasa cu prietenul meu si azi urmeaza sa vina la mine sa sarbatorim "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #81 2008-11-30 14:04:26
Re: vis frumos devenit cosmarda la urma urmei ce iti bati capul sa ii explici si sa stai la discutii, pt ce sa te intristeze el pe tine? un mincinos? zi-i ca da ba m-am gandit la mine, ca eu sunt pe primul loc pt mine si cu asta basta ..ceee atatea reprosuri si atatea victimizari din partea lui ? Ai facut ce e mai bine pt tine ca doar nu traiesti pt el. Ce,el s-a gandit la tine cand te-a mintit in legatura cu un lucru atat de important? Dragostea nu se stă, se face. Offline Publicitateloading...
#82 2008-11-30 14:16:52
Re: vis frumos devenit cosmarf bine ca s-a intamplat asa si ai scapat de el....dupa ce ca te-a inselat mai are si crize de om nebun...eu nici nu mi-as mai fi batut capul cu el. cu un astfel de om tb sa pastrezi distanta si sa vb asa scurt si la obiect. Offline #83 2008-12-01 23:24:43
Re: vis frumos devenit cosmarhaideti sa va mai zic ceva! ce credeati ca a fost de ajuns? astazi s-a intamplat o chestie demna de un film prost....cum spuneam adineori am facut marea prostie de a vorbi cu fostul pe mess....si desi i-am promis actualului prieten ca il voi instiinta si pe el daca ma va mai contacta fostul, pentru ca si el a procedat la fel cu o fosta care se trezise acum cateva saptamani ca il vrea inapoi....nu am facut-o, am zis ca n-are sens sa ne mai amaram chiar de ziua mea.....toate bune si frumoase cand azi....bomba nucleara!!! prietenul meu s-a intalnit cu un tip sa ii vanda ceva si tipul ala i-a propus sa iasa la o bere! asaaaaaaaaa.....si cum discutau ei frumos au ajuns si la subiectul dragoste si atunci B al meu incepe sa ii spuna aluia ca mi-am facut si eu o noua prietena, ca am inceput sa tinem unul la altul, ca ne-am cunoscut pe net si ne-am apropiat pt ca amandoi trecuseram prin niste faze naspa.....si i-a spus ca ma cheama Andreea si cum am aflat eu dupa un an jumate de relatie cu T ca el are pb psihice.....si la care tipul ala ceee??? T????? dar eu il cunosc pe T, un prieten de-al meu a fost coleg cu el si intradevar mi-a zis ca e cam nebun, dar zicea ca a avut si el o prietena la care a tinut fff mult numai ca ea a profitat de el si l-a inselat ca si-a gasit un tip cu bani si acuma e cu tine vezi ca poate cine stie profita si de tine ca uite ce i-a facut lui T (adica eu am profitat de el si mi-am gasit un tip cu bani ca sa intelegeti; eu sunt aia reaua.....el mi-a zis ca a luat o boala de la o tipa si tot eu cica l-am inselat auzi....) efectiv a picat cerul pe mine....B evident ca nu mai stia ce sa creada ca doar suntem de-abia de 2 luni si un pic impreuna si normal ca nu are atata incredere in mine, mai ales ca ii si ascunsesem ca vorbisem cu T.....ideea e ca pana la urma am solutionat problema, am vb cu prietenul meu B si el m-a crezut pe mine, am vb si cu maicamea si m-a mai linistit si ea......astazi am sters numarul fostului din tel si id-ul din lista de mess.......mi se pare incredibil cat de departe a putut sa mearga si acum sper doar sa nu mai vreodata de a face cu el.....deci nu-mi vine sa cred ca e adevarat! ok sper ca nu am socat pe nimeni prea tare..... am o durere de cap groaznica momentan dar acuma zic si eu Doamne ajuta ca am scapat de nebun, oricat de primul iubit si primul barbat ar fi fost.....For God sake, vreau si eu o viata normala!!!!! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #84 2008-12-01 23:31:06
Re: vis frumos devenit cosmarDoamne fereste!!!da-l naibii si refa-ti vitata....la cum gandeste are probleme foarte grave!!! Offline #85 2008-12-01 23:33:36
Re: vis frumos devenit cosmariti dai seama ca doar in camasa de forta m-as mai intoarce la el (macar sa fim 2 nebuni)....... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #86 2008-12-01 23:43:09
Re: vis frumos devenit cosmardea, o sa mai auzi, probabil, multe povesti spuse de el despre tine...nu le baga in seama, nu le lasa sa te afecteze, asta isi doreste! de ce crezi ca a inventat povestea asta? ca esti materialista, ca a luat o boala de la tine....ca tu sa nu iti poti face pe altcineva si sa te intorci la el....va trece peste faza cu intorsul, dar trebuie sa inteleaga ca pe tine nu te afecteaza ce auzi ca spune el. asa ca, sa nu ai nici o reactie fata de mesageri....decat de nepasare ( bine, nu e cazul acum cand mesager a fost prietenul tau) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|