|
Nu esti logat.
Cum se trateaza rushinea?-3#39 2008-12-08 21:56:05
Re: cum se trateaza rushinea?Is it for real? Offline #40 2008-12-08 22:02:15
Re: cum se trateaza rushinea?la ce teai referit ET? Offline #41 2008-12-08 22:12:16
Re: cum se trateaza rushinea?la intorsatura de situatie Offline #42 2008-12-09 15:55:34
Re: cum se trateaza rushinea?poi sa sti ca am ajuns sa cred ca uneori parerile altora te ajuta sa te schimbi......crezi ca a foist usor?pe cat de stapana pe situatie am parut,,,,,pe atat de tare ma macinau gandurile...ii place,il amuza,se simte bine,?ehe......placut dar frumos....abea a doua oara am fost mai relaxata......sa sti ca ce iti spun altii conteaza mult...abea acu inteleg de ce imi spuneu....ehe...trece rusinea.....unde nu as avea eu o cada sa ma lafai cu iubi......mai trebuie sa lucrez la capitolul celalalt si anume sa merg la ginecolog.......inca imi e rusine dar sunt sigura ca o voi face curand si pe asta..... Offline #43 2008-12-09 16:07:18
Re: cum se trateaza rushinea?Good for you! Daca iti este mai usor mergi la o femeie ginecolog, desi sa stii ca sunt si medici care incearca sa fie cat mai ok. Poate nu e rau sa spui ca e prima consultatie gineco. Offline Publicitateloading...
#44 2008-12-09 18:15:51
Re: cum se trateaza rushinea?cel mai tare ma sperie ca am citit .....la cineva ca radeau asistentele de ea ca nu reusea sa se suie pe masa.....daca rade de mine vreo asistente cred ca o sa ma buseasca un plans si nu mai dau pe la asa ceva niciodata....sper sa fie bine....mi-am facut deja o programare peste doua sapt ajung si acolo....sper sa fie ok.... Offline #45 2008-12-09 18:18:33
Re: cum se trateaza rushinea?
daca rade cineva de tine, te imbraci fumusel si pleci... si cauti alt doctor si alte asistente.. niciun medic nu are dreptul sa faca asa ceva,,. si nici nu sunt de acord cu ce zicea cineva ca medicul nu trebuie sa fie si un fel de psiholog.. ba da, tocmai trebuie sa fie, pt ca succesul unul consult si al unui tratament medical tin foarte mult de starea psihologica a pacientului.. scuze de Offline #46 2008-12-09 18:21:12
Re: cum se trateaza rushinea?da de ce sa plangi, mai? sictireste-o si tu si gata... fii mai tare pe pozitie... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #47 2008-12-09 18:32:11
Re: cum se trateaza rushinea?sunt un pic mai sensibila de fel si desi mi-as propune nush cat as reusi...pe mine ma buseste plansul ori de cate ori cineva ma ironizeaza,,,,,,,nu pot controla aceasta reactie,,,,iubitul meu ar vrea sa vina cu me ca sa nu ma simt singura,,,,,acum imi doresc sa vina cu me,dar oare in momentul respectiv ma voi simti mai stresata de faptu ca e si el acolo sau ma voi simti mai bine?...nush ce sa fac! Offline #48 2008-12-09 18:33:48
Re: cum se trateaza rushinea?da el oricum te asteapta afara...nu intra cu tine #49 2008-12-09 18:40:34
Re: cum se trateaza rushinea?sper sa treaca si sa pot sa o fac....eu am mai fost o data dar cand trebuia sa intru mi s-a facut frica si am plecat,,,,poate daca e el acolo o sa imi fie rusine sa plec si raman......sa scap o data de asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|