|
Nu esti logat.
Cea mai buna metoda pentru ondulat parul-2#20 2008-12-17 13:47:38
Re: Cea mai buna metoda pentru ondulat paruldar in loc de maote, sunt in comert bigudiuri din burete cu sarmulita inauntru...pe acelasi principiu se folosesc, doar ca sunt mai comode... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #21 2008-12-17 13:52:52
Re: Cea mai buna metoda pentru ondulat parulda sau alea::>:>:>eu miam adus aminte cum imi punea cand eram mica:))))) Offline #22 2008-12-17 15:14:16
Re: Cea mai buna metoda pentru ondulat paruleu as vrea sa-mi cumpar un ondulator, am vazut la magazin din acela cu un fell de capac negru, rasucesti paru pe batu din metal si peste ca sa stea pui un capac din plastic sau cum so numi ..sunt bune? ori tot cele clasice rulz? Offline #23 2008-12-17 15:43:46
Re: Cea mai buna metoda pentru ondulat paruleu dupa ce ma spal pe cap daca ma dau cu multa spuma si fixativ si ma usc cu difuzorul sta asa cret cum ai pus tu poza numai ca al meu e lung...si ma tine toata ziua, chiar si a doua zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|